اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یعنی کانکشن شما PPPoE هست! که البته روش معموله و چیز خاضی نیست و نیازی به ذکرش نبود! در هر صورت...
شما بگو الآن چجوری کانکت میشی ( یعنی کانکش ساختی یا اینکه Password و User nameـت تو خود مودم وارد کردی ) ؟!
مشخصات Modemـت رو هم بدی بهتر میشه کمک کرد!
بدون اطلاعات کسی نمی تونه راه حل بده...
در قسمت lan settings اینترنت اکسپلورر باید ip port وارد کنم تو اکثر برنامه ها هم این ip port و user pass وارد می کنم مثه dap و راحتم جواب میده

در قسمت lan settings اینترنت اکسپلورر باید ip port وارد کنم تو اکثر برنامه ها هم این ip port و user pass وارد می کنم مثه dap و راحتم جواب میده

َیذره کار خودت رو سخت کردی! مشخصات مودمت رو بده تا بهت بگم چیکار کنی! اگر که همراه مودمت دیسک راهنما هم هست ( همون Manual ) اونم یه جا آپلود کن ، بعد لینکش رو بده!

آخرین ویرایش:
َیذره کار خودت رو سخت کردی! مشخصات مودمت رو بده تا بهت بگم چیکار کنی! اگر که همراه مودمت دیسک راهنما هم هست ( همون Manual ) اونم یه جا آپلود کن ، بعد لینکش رو بده!
اینم عکس از مودمم
1214547357.jpg

اینم عکس از مودمم

از این که هیچی نمیشه فهمید! :biggrin1:
شما یک عکس از جعبش بذاری بهتر میشه راهنمایی کرد تا خودش! چون من می خوام راهنمای مودمت رو از نت دانلود کنم تا بهت بگم چیکار کنی! از این عکشی که گذاشتی حتی نمی تونم برندش هم پیدا کنم چه برسه به راهنماش!

از این که هیچی نمیشه فهمید! :biggrin1:
شما یک عکس از جعبش بذاری بهتر میشه راهنمایی کرد تا خودش! چون من می خوام راهنمای مودمت رو از نت دانلود کنم تا بهت بگم چیکار کنی! از این عکشی که گذاشتی حتی نمی تونم برندش هم پیدا کنم چه برسه به راهنماش!
مشکل منم همینجاس که اثلا خودم این مودمو نگرفتم این مودمو شرکت نفت اهواز بم داده نه جعبه ای داره نه USER MANUAL مدلشم هیجا نزده :confused:

سفارش آنلاین برای ثبت نام توی صبانت جدی هست ؟
---

شرکت هایی که شما ازشون سرویس میگیرین ، وقتی که محدودیتتون تموم بشه قطع میکنن ؟!
----

سرویس دهی و قیمت شاتل در کرج مناسب هست ؟ (من از یک شرکت متفرقه سرویس میگیرم)
----

شاتـــل یا صبانت ؟
-----

با تشکــــر فراوان

آخرین ویرایش:
سفارش آنلاین برای ثبت نام توی صبانت جدی هست ؟
---

شرکت هایی که شما ازشون سرویس میگیرین ، وقتی که محدودیتتون تموم بشه قطع میکنن ؟!
----

سرویس دهی و قیمت شاتل در کرج مناسب هست ؟ (من از یک شرکت متفرقه سرویس میگیرم)
----

شاتـــل یا صبانت ؟
-----

با تشکــــر فراوان
حضوری یا تلفنی بهتره...
نه،فقط پول بیشتر استفاده کردن را می گیرند...
شنیدم شاتل کرج را با پول خوب تسخیر کرده ولی من خودم تهرانم ...

در کل: شاتل از نظر سرور بسیار قوی بوده اما پول خوبی هم می گیره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or