اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نه،فقط پول بیشتر استفاده کردن را می گیرند...
منظور شما کدوم شرکته ؟ شاتل ؟:biggrin1:
در کل: شاتل از نظر سرور بسیار قوی بوده اما پول خوبی هم می گیره.
ولی به گفته ی سایت صبانت ، speedtest اعلام کرده که صبانت توی ایران بهترینه !;)

منظور شما کدوم شرکته ؟ شاتل ؟:biggrin1:

ولی به گفته ی سایت صبانت ، speedtest اعلام کرده که صبانت توی ایران بهترینه !;)
اونی که صبا نت تو سایتش نوشته دری وری هست.
چیزی که speedtest نشون میده بستگی به سرعتی داره که کاربرها از ISP گرفتن. و اصلا نشون نمیده کدوم isp بهتره.

بچه ها من یه Adsl 256 گرفتم بعد میخوام فایل تورنت بگیرم سرعتم 0 هست یکی میگه اون جایی که ازش گرفتی p2p روبسته زنگ میزنم اونجا میگه p2p چی هست دیگه نه ما نبستیم حالا من چی کار کنم مشکل از منه یا p2p

با سلام خدمت همه
1- من يه adsl مي خواستم براي استفاده در ps3 و اپديت بازي demo و دانلود كليپ خلاصه هرچي كه بگي .با در نظر گرفتن تمام اين موضوعات با سرعت 128 يا 256 چه شركتي خوبه به نطر شما؟ 2- قيمت هم بگين؟ .من تا 20 يا 25 تومن مي خوام؟
هزينه كلي (نصب .مودم .مخابرات و ....)
3- شايد يه سوالي كه هيچ ربطي به اين موضوع نداشته باشه ميخواستم ببينم به نوع motherboard بستگي داره يعني به هر motherbord ميخوره.چه قديمي؟! چه جديد؟!

mer30000000000000000000000000000

يه مقدار سريعتر جواب بديد!!!!!!

بچه ها من یه Adsl 256 گرفتم بعد میخوام فایل تورنت بگیرم سرعتم 0 هست یکی میگه اون جایی که ازش گرفتی p2p روبسته زنگ میزنم اونجا میگه p2p چی هست دیگه نه ما نبستیم حالا من چی کار کنم مشکل از منه یا p2p

مطمئنی فایلی که میخوای بگیری کسی به اشتراک میزارتش؟؟:confused:

با سلام خدمت همه
1- من يه adsl مي خواستم براي استفاده در ps3 و اپديت بازي demo و دانلود كليپ خلاصه هرچي كه بگي .با در نظر گرفتن تمام اين موضوعات با سرعت 128 يا 256 چه شركتي خوبه به نطر شما؟ 2- قيمت هم بگين؟ .من تا 20 يا 25 تومن مي خوام؟
هزينه كلي (نصب .مودم .مخابرات و ....)
3- شايد يه سوالي كه هيچ ربطي به اين موضوع نداشته باشه ميخواستم ببينم به نوع motherboard بستگي داره يعني به هر motherbord ميخوره.چه قديمي؟! چه جديد؟!

mer30000000000000000000000000000

يه مقدار سريعتر جواب بديد!!!!!!
با این پول یک 128 می خواهید که محدودیت خوبی داشته باشه چون دانلود دارید...پیدا کردن شرکت شخصی است و همه نسبتا خوب هستند...
3:به مادربورد ربطی نداره من خودم xbox را با 128 شاتل استفاده می کنم...

دوستان تا 40 تومان یا 50 تومان یه مودم خوب می شه به من معرفی کنید .
سلام
مودم من D-link T520 هست و 50 تومان خریدم دقیقا 1سال ونیم هست که داره کار میکنه و فقط زمانی خاموشه که برق نیست. خدا رو شکر خیلی هم راضیم. و به شما هم پیشنهاد میدم.
یا علی مدد

بچه ها من یه Adsl 256 گرفتم بعد میخوام فایل تورنت بگیرم سرعتم 0 هست یکی میگه اون جایی که ازش گرفتی p2p روبسته زنگ میزنم اونجا میگه p2p چی هست دیگه نه ما نبستیم حالا من چی کار کنم مشکل از منه یا

تورنت برای دانلود همیشه باید شریک داشته باشه شما حتما فایلی رو دانلود کردید که شریکی ندشته .

دوستان تا 40 تومان یا 50 تومان یه مودم خوب می شه به من معرفی کنید .

TP LINK 8811

مودم من D-link T520 هست و 50 تومان خریدم دقیقا 1سال ونیم هست که داره کار میکنه و فقط زمانی خاموشه که برق نیست. خدا رو شکر خیلی هم راضیم. و به شما هم پیشنهاد میدم.

TP LINK 8811

من با هردوش کار کردم ، ولی خودم D-Link DSL-522T رو دارم! من که فرقی بینشون ندیدم! ولی صفحه تنظیمات D-Link رو بیشتر میپسندم ( در کل کاربر پسندتره )! ولی بنظر من TP Link قشنگتره! خلاصه از قیافه هر کدومش خوشت اومد بگیر ، چون زیاد فرقی در کارائی ندارن!

راستش منم قبلا مشکل داشتم ، زنگ زدم ISP گفتن بستیم! ولی DMZ رو که روی پورتی که PC وصل بود فعال کردم مشکلی هم نداشت!
در ضمن همونطوری که دوستان گفتن ، ببین تعداد Seeder ها و در کل Peer ها چقدره! چون در سیستم P2P یک نفر که فایل رو داره آپلود می کنه و شما دانلود می کنی و ارتباط مستقیمه! پس اگر Peer و Seederـی در کار نباشه دانلودی هم در کار نیست! مثلا من امروز بعد از کلی گشتن نسخه DVD فیلم Speed Racer رو پیدا کردم ، ولی 2 تا Seed داشت که تازه به همون ها هم وصل نمیشد!

با این پول یک 128 می خواهید که محدودیت خوبی داشته باشه چون دانلود دارید...پیدا کردن شرکت شخصی است و همه نسبتا خوب هستند...
3:به مادربورد ربطی نداره من خودم xbox را با 128 شاتل استفاده می کنم...

مگه اين adsl 256 ماهيانه چقدر پولش ميشه؟
اسم يه شركت خوب هم ميشه بگي چون من هيچ كدوم از شركت هارو نمي شناسم؟
هزينه كلي (نصب .مودم .مخابرات و ....)؟؟؟؟

مگه اين adsl 256 ماهيانه چقدر پولش ميشه؟
سلام
256 بدون محدودیت قیمت ماهانش تو مایه های 40 45 تومان میگرده.
هزينه كلي (نصب .مودم .مخابرات و ....)؟؟؟؟
بستگی به شرکتی داره که می خوای ازش سرویس بگیری.
یا علی مدد

يعني هيچكس اينجا پيدا نمشه اسم يه شركت به ما بده.
لطفا قيمت ها براي هر سرعتم بگه؟!
سرعت دانلود بر حسب كيلوبايت هم اگه زحمتي نيست بگين.
ممنون
mer30:biggrin1::love::laughing::cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or