GameKeeper
کاربر سایت
اونی که صبا نت تو سایتش نوشته دری وری هست.منظور شما کدوم شرکته ؟ شاتل ؟:biggrin1:
ولی به گفته ی سایت صبانت ، speedtest اعلام کرده که صبانت توی ایران بهترینه !
بچه ها من یه Adsl 256 گرفتم بعد میخوام فایل تورنت بگیرم سرعتم 0 هست یکی میگه اون جایی که ازش گرفتی p2p روبسته زنگ میزنم اونجا میگه p2p چی هست دیگه نه ما نبستیم حالا من چی کار کنم مشکل از منه یا p2p
با این پول یک 128 می خواهید که محدودیت خوبی داشته باشه چون دانلود دارید...پیدا کردن شرکت شخصی است و همه نسبتا خوب هستند...با سلام خدمت همه
1- من يه adsl مي خواستم براي استفاده در ps3 و اپديت بازي demo و دانلود كليپ خلاصه هرچي كه بگي .با در نظر گرفتن تمام اين موضوعات با سرعت 128 يا 256 چه شركتي خوبه به نطر شما؟ 2- قيمت هم بگين؟ .من تا 20 يا 25 تومن مي خوام؟
هزينه كلي (نصب .مودم .مخابرات و ....)
3- شايد يه سوالي كه هيچ ربطي به اين موضوع نداشته باشه ميخواستم ببينم به نوع motherboard بستگي داره يعني به هر motherbord ميخوره.چه قديمي؟! چه جديد؟!
mer30000000000000000000000000000
يه مقدار سريعتر جواب بديد!!!!!!
بچه ها من یه Adsl 256 گرفتم بعد میخوام فایل تورنت بگیرم سرعتم 0 هست یکی میگه اون جایی که ازش گرفتی p2p روبسته زنگ میزنم اونجا میگه p2p چی هست دیگه نه ما نبستیم حالا من چی کار کنم مشکل از منه یا
دوستان تا 40 تومان یا 50 تومان یه مودم خوب می شه به من معرفی کنید .
مودم من D-link T520 هست و 50 تومان خریدم دقیقا 1سال ونیم هست که داره کار میکنه و فقط زمانی خاموشه که برق نیست. خدا رو شکر خیلی هم راضیم. و به شما هم پیشنهاد میدم.
TP LINK 8811
بچه ها من یه Adsl 256 گرفتم بعد میخوام فایل تورنت بگیرم سرعتم 0 هست یکی میگه اون جایی که ازش گرفتی p2p روبسته زنگ میزنم اونجا میگه p2p چی هست دیگه نه ما نبستیم حالا من چی کار کنم مشکل از منه یا p2p
با این پول یک 128 می خواهید که محدودیت خوبی داشته باشه چون دانلود دارید...پیدا کردن شرکت شخصی است و همه نسبتا خوب هستند...
3:به مادربورد ربطی نداره من خودم xbox را با 128 شاتل استفاده می کنم...