اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
da

سلام ببخشید من از پارس انلاین داخل اراک خوشم اومده میخواستم ببینم سوابق خوبی داره یا نه؟
2- یک سرویس میدن 5 گیگ محدودیت دانلود داره بعد قیمت 14 تومن حالا من هم فقط برای روزی 5-6 ساعت بازی در روز میخواهم دانلود هم زیاد ندارم فقط پچهای wow همین برام خوبه این سرویسه
ممنون لطفا همه نظر بدن

اقا خواهشا جواب ما رو هم بدید سثصواب داره.....

بله Access Point های Internal هم هستن.نمونش رو توی لینک زیر می تونی ببینی که قیمتش بین 37 تا 40 هزار تومان هست. ;)

Code:
http://www.gheymat.com/?pcode=47258#Scene_1

قیمت تجهیزات اینترنت بیسیم یه مقدار بالاست.
سایت هایی مثل Laser.IR
و Datak-Telecom.Com اینترنت بیسیم ارزه می کنن به ترتیب از نوع WiMax و Sky Fiber.البته Datak سرویس IPW هم میده. ;)
توی InternetFinder.IR می تونی شرکت هایی که بهتون سرویس میدن رو شناسایی کنی.

والا به داتک زنگ زدیم گفتن فقط شهرک غرب است که اینترنت بی سیم میدن حالا ipw رو نمیدونم چه صیغه ای است
لایزر هم واقعا خیلی گرون میده بر پدرشون لعنت این قدر اذیت میکنن
حالا تکلیف چیه؟
حساب کنید شما چند ماه سوار ماشین بنز شده باشی اما حالا بهت میگن باید پیکان سوار شی! تو میتونی سوار شی؟:((

والا به داتک زنگ زدیم گفتن فقط شهرک غرب است که اینترنت بی سیم میدن حالا ipw رو نمیدونم چه صیغه ای است
لایزر هم واقعا خیلی گرون میده بر پدرشون لعنت این قدر اذیت میکنن
حالا تکلیف چیه؟
حساب کنید شما چند ماه سوار ماشین بنز شده باشی اما حالا بهت میگن باید پیکان سوار شی! تو میتونی سوار شی؟:((

ipw داتک چیزه خوبی 128 ماهی 39 تومن بعد 100 تومنم پول مودم که اونم هر وقت مودمو بهشون بر گردونی 100 تومنتو میدن
http://www.datak-telecom.com/id/fast_internet_price

باز دوباره این بحث و راه نندازید که میگید 128 صبانت 50 k میده

یعنی میخوای بگی نمیده :confused:
در ضمن 128 صبا 50 کیلو بایت نیست سرعت دانلودش بلکه 60 کیلوبایته !
دوستان یه مودم خیلی خفن دیگه هم هست به اسم Level 1 که تحت لیسانس آلمانه و 5 سال ضمانت داره من که دیدمش چیز خفی بود . کسی هست داشته باشه اینجا ؟

یعنی میخوای بگی نمیده :confused:
در ضمن 128 صبا 50 کیلو بایت نیست سرعت دانلودش بلکه 60 کیلوبایته !
دوستان یه مودم خیلی خفن دیگه هم هست به اسم Level 1 که تحت لیسانس آلمانه و 5 سال ضمانت داره من که دیدمش چیز خفی بود . کسی هست داشته باشه اینجا ؟

دوست عزیز 128 کیلوبایت صبانت فقط به دلیل سیستم Turbo هست که اینقدر سرعت دانلود داره.درباره ش هم Rainbow توی پست های صفحات قبل توضیح داده.
شرکتی هم که من ازش توی بوشهر سرویس میگیرم این سیستم روی سرویس هاش فعاله که البته شامل من نمیشه... ;)
این کار یه چیز عادیه و شرکتی هم که سرویس هاش به این شکل هستن فقط برای تبلیغ و جذب مشتری این کار رو انجام میده و شق القمر نکرده...!!!

دوست عزیز 128 کیلوبایت صبانت فقط به دلیل سیستم Turbo هست که اینقدر سرعت دانلود داره.درباره ش هم Rainbow توی پست های صفحات قبل توضیح داده.
شرکتی هم که من ازش توی بوشهر سرویس میگیرم این سیستم روی سرویس هاش فعاله که البته شامل من نمیشه... ;)
این کار یه چیز عادیه و شرکتی هم که سرویس هاش به این شکل هستن فقط برای تبلیغ و جذب مشتری این کار رو انجام میده و شق القمر نکرده...!!!

حالا چرا ناراحت میشی مگه من گفتم شق القمر کرده . مگه این صبانت بد بخت چیکار کرده اینجوری راجع بهش صحبت میکنی :biggrin1:
آقا یه شزکتی مثل صبانت میاد در ازای دریافت ماهیانه 12 تومان یه سرویس 128 با محدودیت سه ماهه 10 گیگا بایت و از ساعت 3 تا 7 صبح free با سرعت دانلود 60 ، در حد دریافت یه سرویس 512 به شما امکانات میده . با این سرعت در 4 ساعت free هم میتونید حدود 1 گیگابایت دانلود کنید . یعنی اگه یه آدم بیکار باشه میتونه توی 1 ماه حدود 30 گبگا یابت دانلود کنه . در ضمن ping اش بین 170 تا 250 هست . یعنی میشه باهاش به راحتی آنلاین بازی کرد . بدون مشکل
این کجاش بده ؟ :confused:

turbo هم نصب کرده باشه وقتی محدودیت داره چه فایده؟

هم خدا می خوای هم خرما...باید قبول کنی که وقتی با یه قیمت مناسب همچین سرعتی میده این شرکت حق داره که یه چیز دیگه رو کم بده که اونم محدودیت دانلودشه...

حالا چرا ناراحت میشی مگه من گفتم شق القمر کرده . مگه این صبانت بد بخت چیکار کرده اینجوری راجع بهش صحبت میکنی :biggrin1:
آقا یه شزکتی مثل صبانت میاد در ازای دریافت ماهیانه 12 تومان یه سرویس 128 با محدودیت سه ماهه 10 گیگا بایت و از ساعت 3 تا 7 صبح free با سرعت دانلود 60 ، در حد دریافت یه سرویس 512 به شما امکانات میده . با این سرعت در 4 ساعت free هم میتونید حدود 1 گیگابایت دانلود کنید . یعنی اگه یه آدم بیکار باشه میتونه توی 1 ماه حدود 30 گبگا یابت دانلود کنه . در ضمن ping اش بین 170 تا 250 هست . یعنی میشه باهاش به راحتی آنلاین بازی کرد . بدون مشکل
این کجاش بده ؟ :confused:

منم ناراحت نشدم...خواستم روشنت کنم :biggrin1:
ما هم بدش رو نگفتیم...ولی شق القمر نکرده.

هم خدا می خوای هم خرما...باید قبول کنی که وقتی با یه قیمت مناسب همچین سرعتی میده این شرکت حق داره که یه چیز دیگه رو کم بده که اونم محدودیت دانلودشه...

من نمی خوام من میگم انقدرنگید 128 60 k دانلود میده

ipw داتک چیزه خوبی 128 ماهی 39 تومن بعد 100 تومنم پول مودم که اونم هر وقت مودمو بهشون بر گردونی 100 تومنتو میدن
http://www.datak-telecom.com/id/fast_internet_price

بله دوست عزیزم بسیار عالی است اما متاسفانه همه جای تهران تحت پوشش نیست بنده هم سمت پونک ساکن هستم:((
اما یه چیز جالب تا آخر امسال که همه مناطق مخابراتی مجهز به فیبر نوری میشوند شماها مجبور هستید اینترنت بی سیم بگیرید:biggrin1:

بله دوست عزیزم بسیار عالی است اما متاسفانه همه جای تهران تحت پوشش نیست بنده هم سمت پونک ساکن هستم:((
اما یه چیز جالب تا آخر امسال که همه مناطق مخابراتی مجهز به فیبر نوری میشوند شماها مجبور هستید اینترنت بی سیم بگیرید:biggrin1:

یعنی چی یعنی کلا adsl جمع میشه؟

درخواست برای بالا رفتن سرعت و پایین آمدن قیمت اینترنت

سلام دوستان همگی میدونی که قیمت اینترنت در ایران گران و سرعت ان بسیار پایین است
با رفتن به این سایت و نوشتن درخواست و اعتراض خود به رسیدگی به این مسئله مهم برای کاربران اینترنت کمک کنید
ولی اگر هم فکر میکنید که اینها هیچ اثری ندارد باز هم شما هم شرکت کنید چون هیچ ضرری نداره [
و کمتر از یک دقیقه وقت لازم است
لطفا از نوشتن کلمات رکیک و... خودداری کنید چون شاید وضع بدتر بشه [
تا الان هم بیش 2000 نفر شرکت کردند

لینک:
http://www.petitiononline.com/hsiforus/petition.html

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or