اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مجبوریم ipw استفاده کنیم که نسبت به adsl هزینش بالاس و دردسرای خودشم داره البته فکر کنم یه کاری بکنن آخه نمیشه که کله adsl تهران جمع شه

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها من میخوام از شاتل شیسم بگیرم رفتم پیششون گفتند من این دوتا که زیر مینویسم را فقط میتونم بگیرم میخوام باهاش بازی کنم (360) ولی YOUTUBE هم همینطور حالا به نظرتون کدومش برام خوب هست راستی اگر گزینه یک را انتخاب کنم کدوم یک از موارد بالا را از دست میدم
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1:ART HOME
64><64
ترافیک:نامحدود
قیمت کل هزینه ها :35000 تومن ماه اول 20000 برای ماه های بعد
2:Art 1
128<>128
ترافیک10GB
خدمات :ترافیک شبانه روز جمعه رایگان
قیمت":44300 ماه های بعد 29300
برای هردو هر گیگ اضافی 3000تومن
1تا 7صبح رایگان

و یک مساله مهم که میخوام
1:SMC 7901\\\\\\ETHRNET\USB+SPILTER(این یعنی چی)45000 2 سال گارانتی
2:
شصت هزار تومن 2 سال گارانتیSMC7904

BILION7300
58000 تومن 1 سال گرانتی

یعنی چی یعنی کلا adsl جمع میشه؟

بله جمع میشه بهتر بگویم دیگه با فیبر شدن adsl ساپورت نمیشه
اولین جایی که فیبر کردن منطقه مخابراتی محل سکونت من بود مخابرات پیام نور
اما اگه سیستم جدیدتری نتوانند پیاده کنند در خط های فیبر نوری مجبورن همان بی سیم رو بدهند که الان فقط در مناطق شهرک غرب.عباس آباد.میرداماد و حوالی اون مناطق که بیشتر جاهای اداری است سرویس میدهند
حالا اگه اینطور پیش بره مطمئنم که هزینه های پوچ و کاذب بی سیم میاد پایین چون تقاضا بالا خواهد بود
اینکه چرا سیستم جدید تری نمیشه پیاده کرد در خط فیبر نوری باید از مدیر عامل مخابرات پرسید

الله اعلم

خوب یعنی اون موقست که بدبخت می شیم؟آخه مگه این کابل های مسی چشونه؟:(:((
بدبخت که نمیشه گفت یه حالت ضد حال شدید بهمون دست میده به من که دست داده دیوونه شدم از وقتی که فیبر شد شدم یه آدم سادیسمی
حساب کن سوار ماشین بنز بشی تا چند سال سال پنجم بهت میگن مجبوری پیکان سوار شی! عکس العمل تو چیه نسبت به این عمل؟:evil:

مجبوریم ipw استفاده کنیم که نسبت به adsl هزینش بالاس و دردسرای خودشم داره البته فکر کنم یه کاری بکنن آخه نمیشه که کله adsl تهران جمع شه

بله همه مجبورند از یه سیستم دیگه استفاده کنند اما بعید میدانم دولت بگذارد همه بی سیم استفاده کنند
یکی از مهم ترین مزایای بی سیم اینه که دو روزه کارت راه می افته و هر جا بخواهی میتوانی به اینترنت متصل شوی
دردسراش رو والا نمیدونم چیه؟ داداش شما بگو بحث کنیم

برای منم همین سواله نمیشه که کل تهران فیبر شه ولی جوابش خیلی راحت بود دولت بخواد میتونه یعنی محدود میکنه مگه نشنیدی که گفتن با دیال آپ کاربرا بهتر میرن اینترنت!
ولی به نظرم سیستمی میاد تو خط فیبر
اولین نفری که فیبر و حوادث تلخ خداحافظی با adsl رو تجربه کرد من بودم
خدا به داد شماها برسه:((

دوست عزیز زدن چند پست پشت سر هم و با فاصله زمانی کم در حالی که میتونید از دکمه ادیت استفاده کنید ممنوعه
ممنون از همکاریتون

Last edited by a moderator:
من دیروز رفتم از دنیا نت تو کرج (گفت که استقلال پیدا کردن و از صبا نت جدا شدن!) 512 k گرفتم با 9 گیگ حجم دانلود 3 ماهه 40 تومن . خوبه ؟

من دیروز رفتم از دنیا نت تو کرج (گفت که استقلال پیدا کردن و از صبا نت جدا شدن!) 512 k گرفتم با 9 گیگ حجم دانلود 3 ماهه 40 تومن . خوبه ؟

در مورد استقلال بی خود حرف زده یا***زده:biggrin1:
ولی خوبه;) من خودم ازشون میگیرم
الان وصل یعنی؟ یا رفتی تو نوبت؟:biggrin1:
اگه وصلِ سرعتت چطوره
اخه من ماه پیش گرفتم که شامل تغییرات جدید نمیشه سرویسم

مرسی

سلام بچه ها من میخوام از شاتل شیسم بگیرم رفتم پیششون گفتند من این دوتا که زیر مینویسم را فقط میتونم بگیرم میخوام باهاش بازی کنم (360) ولی YOUTUBE هم همینطور حالا به نظرتون کدومش برام خوب هست راستی اگر گزینه یک را انتخاب کنم کدوم یک از موارد بالا را از دست میدم
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1:ART HOME
64><64
ترافیک:نامحدود
قیمت کل هزینه ها :35000 تومن ماه اول 20000 برای ماه های بعد
2:Art 1
128<>128
ترافیک10GB
خدمات :ترافیک شبانه روز جمعه رایگان
قیمت":44300 ماه های بعد 29300
برای هردو هر گیگ اضافی 3000تومن
1تا 7صبح رایگان

و یک مساله مهم که میخوام
1:SMC 7901\\\\\\ETHRNET\USB+SPILTER(این یعنی چی)45000 2 سال گارانتی
2:
شصت هزار تومن 2 سال گارانتیSMC7904

BILION7300
58000 تومن 1 سال گرانتی

بنظر من بی خیال Aranic شو!
www.loveon.ir
یه نگاه به قیمت سرویس های نا محدودش بنداز ، ببینیم باز هم می خوای از Aranic بگیری یا نه! از Laser هم سرویس میگیره که می تونی از دوستان تهرانی راجع به کیفیت این شرکت سوال کنی...
در کل محدودیت حجمی مزخرفترین چیزیه که تا حالا دیدم!

لان وصل یعنی؟ یا رفتی تو نوبت؟
اگه وصلِ سرعتت چطوره
اخه من ماه پیش گرفتم که شامل تغییرات جدید نمیشه سرویسم

نه هنوز وصل نیست رفتم تو نوبت گفته یه هفته دیگه وصل میشه :blushing:

خدا کنه اذیت نکنه مجبور شم شرکتو تو سرشون خراب کنم:cheesygri

نه هنوز وصل نیست رفتم تو نوبت گفته یه هفته دیگه وصل میشه :blushing:

خدا کنه اذیت نکنه مجبور شم شرکتو تو سرشون خراب کنم:cheesygri

امیدوارم هفته دیگه وصل شه:biggrin1: ولی ...نمیشه
میدونی منو 2ماه معطل کردن
روز اول گفت تا اخر هفته ولی دو ماه شد:confused:
البته شاید برای منطقه مخابراتی ما اینجوری بوده

یکی از مهم ترین مزایای بی سیم اینه که دو روزه کارت راه می افته و هر جا بخواهی میتوانی به اینترنت متصل شوی
دردسراش رو والا نمیدونم چیه؟ داداش شما بگو بحث کنیم
دردسراشم که دیگه فکر کنم تابلو باشه ما همین الان که با سیم تلفن وصلیم قطعی و افت سرعت داریم اونم همه جا دیگه چه برسه به به وایرلس که فکر کنم خیلی افت سرعت داشته باشه راستی الان فقط داتک ipw میده؟ اگه اینطور باشه که ما میمونیمو داتک .
راستی در مورد این فیبر نوری که همه مراکز مخابرات می خواد اینطوری شه و همه مجبورن دوباره از دایال آپ استفاده کنن مطمئن باشید اینا هیچ کاری نمیکنن چون از خداشونه که adsl جمع شه

دردسراشم که دیگه فکر کنم تابلو باشه ما همین الان که با سیم تلفن وصلیم قطعی و افت سرعت داریم اونم همه جا دیگه چه برسه به به وایرلس که فکر کنم خیلی افت سرعت داشته باشه راستی الان فقط داتک ipw میده؟ اگه اینطور باشه که ما میمونیمو داتک .
راستی در مورد این فیبر نوری که همه مراکز مخابرات می خواد اینطوری شه و همه مجبورن دوباره از دایال آپ استفاده کنن مطمئن باشید اینا هیچ کاری نمیکنن چون از خداشونه که adsl جمع شه

درود
به نکته خوبی اشاره کردی که من ازش غافل بودم صد در صد میتونه این چنین مشکلاتی رو داشته باشه
اما اگر مخابرات با شرکت های سرویس دهنده همکاری کند براحتی میتوانند تجهیزات خود را بر روی دکل های مخابراتی پیاده کنند و کیفیت بهتر شود
یکی از مهم ترین دغدغه های شرکت های سرویس دهنده اینترنت بی سیم همینه که در بالا گفتم
به غیر از داتک شرکت لایزر هم سرویس میدهد
اما شرکت داتک هزینه ها ی سرعت 128 رو ماهی 30 تومان میده
ولی لایزر ماهی 80 هزار تومان
داتک بخشی از تهران رو پوشش میده اما لایزر کل تهران رو پوشش میده
بله همه مجبورن از دیال آپ استفاده کنند و این چیز بدی خواهد بود بزودی تجربه خواهید کرد که چه مصیبتی سراغتان میاد
صد در صد باهات موافقم که اینها موافق هستند اینترنت پرسرعت جمع شود
باید صبر کرد و دید که چه خواهد شد
الله اعلم

طبق گفته های شما الان من نباید دی اس ال بگیرم؟؟؟
نه بابا گفتن تا آخر سال شایدم دیر تر شما adsl تو بگیر

اما شرکت داتک هزینه ها ی سرعت 128 رو ماهی 30 تومان میده

ارزونتر میده ولی 30 تومن نیست 39 تومن که با مالیاتو اینجور چیزا میشه نزدیک 44 تومن برای 128 خوب من الان 256 ماهی 30 تومن !!!

نه بابا گفتن تا آخر سال شایدم دیر تر شما adsl تو بگیر

ارزونتر میده ولی 30 تومن نیست 39 تومن که با مالیاتو اینجور چیزا میشه نزدیک 44 تومن برای 128 خوب من الان 256 ماهی 30 تومن !!!

اوه بله همینطور است من یاز اشتباه کردم
ولی اگر تقاضا بالا باشد به طور چشمگیری قیمت ها سقوط خواهند کرد
به نظرم سیستم جدیدی در خط ها پیاده میکنند
چون در اکثر کشورهای خارجی اگر دقت کرده باشید همه با خط فیبر از اینترنت استفاده میکنند و البته از بی سیم هم استفاده میکنند
عجیب این است که وقتی من از مسئولان سرویس دهنده های اینترنت سوال میکنم چه چطور روی فیبر میشود سرویس اینترنت داد اما اینجا مقدور نیست با جواب سربالا مواجه میشوم
و این مشکوک است که بدجوری تحریم هستیم
اینهمه امکانات تو آلمان بود ایران که همشهریش باشه چرا ندارد
واقعا اینجور مواقع فقط باید:(( کرد

امیدوارم هفته دیگه وصل شه ولی ...نمیشه
میدونی منو 2ماه معطل کردن
روز اول گفت تا اخر هفته ولی دو ماه شد
البته شاید برای منطقه مخابراتی ما اینجوری بوده

تا این حد که نه بابا من رفیقم خونش چهارراه طالقنی بود 5 روزه وصل شد .

شما کدوم منطقه هستین ؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or