r10ronaldinho
کاربر سایت
مجبوریم ipw استفاده کنیم که نسبت به adsl هزینش بالاس و دردسرای خودشم داره البته فکر کنم یه کاری بکنن آخه نمیشه که کله adsl تهران جمع شه
آخرین ویرایش:
یعنی چی یعنی کلا adsl جمع میشه؟
بدبخت که نمیشه گفت یه حالت ضد حال شدید بهمون دست میده به من که دست داده دیوونه شدم از وقتی که فیبر شد شدم یه آدم سادیسمیخوب یعنی اون موقست که بدبخت می شیم؟آخه مگه این کابل های مسی چشونه؟
مجبوریم ipw استفاده کنیم که نسبت به adsl هزینش بالاس و دردسرای خودشم داره البته فکر کنم یه کاری بکنن آخه نمیشه که کله adsl تهران جمع شه
من دیروز رفتم از دنیا نت تو کرج (گفت که استقلال پیدا کردن و از صبا نت جدا شدن!) 512 k گرفتم با 9 گیگ حجم دانلود 3 ماهه 40 تومن . خوبه ؟
سلام بچه ها من میخوام از شاتل شیسم بگیرم رفتم پیششون گفتند من این دوتا که زیر مینویسم را فقط میتونم بگیرم میخوام باهاش بازی کنم (360) ولی YOUTUBE هم همینطور حالا به نظرتون کدومش برام خوب هست راستی اگر گزینه یک را انتخاب کنم کدوم یک از موارد بالا را از دست میدم
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1:ART HOME
64><64
ترافیک:نامحدود
قیمت کل هزینه ها :35000 تومن ماه اول 20000 برای ماه های بعد
2:Art 1
128<>128
ترافیک10GB
خدمات :ترافیک شبانه روز جمعه رایگان
قیمت":44300 ماه های بعد 29300
برای هردو هر گیگ اضافی 3000تومن
1تا 7صبح رایگان
و یک مساله مهم که میخوام
1:SMC 7901\\\\\\ETHRNET\USB+SPILTER(این یعنی چی)45000 2 سال گارانتی
2:
شصت هزار تومن 2 سال گارانتیSMC7904
BILION7300
58000 تومن 1 سال گرانتی
نه هنوز وصل نیست رفتم تو نوبت گفته یه هفته دیگه وصل میشه :blushing:
خدا کنه اذیت نکنه مجبور شم شرکتو تو سرشون خراب کنم:cheesygri
دردسراشم که دیگه فکر کنم تابلو باشه ما همین الان که با سیم تلفن وصلیم قطعی و افت سرعت داریم اونم همه جا دیگه چه برسه به به وایرلس که فکر کنم خیلی افت سرعت داشته باشه راستی الان فقط داتک ipw میده؟ اگه اینطور باشه که ما میمونیمو داتک .یکی از مهم ترین مزایای بی سیم اینه که دو روزه کارت راه می افته و هر جا بخواهی میتوانی به اینترنت متصل شوی
دردسراش رو والا نمیدونم چیه؟ داداش شما بگو بحث کنیم
دردسراشم که دیگه فکر کنم تابلو باشه ما همین الان که با سیم تلفن وصلیم قطعی و افت سرعت داریم اونم همه جا دیگه چه برسه به به وایرلس که فکر کنم خیلی افت سرعت داشته باشه راستی الان فقط داتک ipw میده؟ اگه اینطور باشه که ما میمونیمو داتک .
راستی در مورد این فیبر نوری که همه مراکز مخابرات می خواد اینطوری شه و همه مجبورن دوباره از دایال آپ استفاده کنن مطمئن باشید اینا هیچ کاری نمیکنن چون از خداشونه که adsl جمع شه
نه بابا گفتن تا آخر سال شایدم دیر تر شما adsl تو بگیرطبق گفته های شما الان من نباید دی اس ال بگیرم؟؟؟
اما شرکت داتک هزینه ها ی سرعت 128 رو ماهی 30 تومان میده
نه بابا گفتن تا آخر سال شایدم دیر تر شما adsl تو بگیر
ارزونتر میده ولی 30 تومن نیست 39 تومن که با مالیاتو اینجور چیزا میشه نزدیک 44 تومن برای 128 خوب من الان 256 ماهی 30 تومن !!!
تا این حد که نه بابا من رفیقم خونش چهارراه طالقنی بود 5 روزه وصل شد .
شما کدوم منطقه هستین ؟؟؟