اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تو خار از تایپیک یه لینک بود میگفت اینترنت مالزی 214 مگ بر ثانیه هستش با هزینه ی 1500 تومان !
راست بود ؟
و این ip ها چه فرقی با هم دارند :
Dynamic
Static

منظورنت همون مگ هست دیگه ؟
گیگابایت کجا بود ؟ :دی

در ضمن هر شرکت اینترنتی اگر ADSL داشته باشه تا 8 مگابایت و ADSL2 هم تا 25 مگابایت بده... ;)

نه دیگه من خودم دانشگاه MB/s 4-5 میگیرم .. تو هر دانشگاهی دو نفر اینجوری باشند یک گیگابایت میرسه:دی

سلام.

بهترین مودمی که با سرویس ADSl این شرکتها سازگاری کاملی داشته باشه و خوب هم جواب بده چی هست و چه قیمتی داره؟؟

ماشاالــ.......... همه چقدر حاضر به جواب و انسان دوست هستن!!! خوب سوال آنچنان سختی هم نیست!!

سلام.

بهترین مودمی که با سرویس ADSl این شرکتها سازگاری کاملی داشته باشه و خوب هم جواب بده چی هست و چه قیمتی داره؟؟

خیلی ار مودما خوبن بستگی به هزینه ای که می خواید برای مودم بکنید داره تو رنج 50تومن TP_link 8811 خوبه asus 602 هم خوبه

ایشون لطف نکردن قیمت رو بگن ؟؟؟

حتما ماهی 1 ملیون تومن :laughing:

ماهی 1 میلیون؟؟!!!:) کاشکی ماهی 1 میلیون بود الان داتک sky fiber رو 10 مگشو میده ماهی 7 میلیون !!! اونوقت 100 مگ ماهی 1 میلیون حالا می گیم اصلا sky fiber گرونه 100 مگ حداقل ماهی 20 میلیون باید بدی

آقا این تعرفه خوبه :
256 هم ارسال و هم دریافت ، نامحدود ،69900 تومان . برا بازی خوبه؟؟ و مودم هم این خوبه ADSL2+USB 55000 ?
و مودم ای دی عسل 2 با 1 فرقش چیه ؟؟
ممنون ... .
قیمتش خیلی خوبه با توجه به امکاناتش.
ADSL 2 یه سری برتری ها رو داره نسبت به ADSL 1 که چیزی مهمی نیست...

69900 تومن آخه چرا برای 256 نامحدود قیمت مناسبیه؟ بابا خیلی گرونه که یعنی 70 تومن من الان 256 هم سند هم رسیو دارم ماهی 28700 میدم

دوستان خواهشا دیگه اسم ایران رو نیارند چون حسودیم می شه به کشور های دیگه.واقعا الان دارم پای کامپیوترم گریه می کنم چرا من توی این کشور دنیا اومدم ؟!!!!! :((
انشالله پوز آمریکا را خواهیم زد با این قدرت تکنولوژی.صد رحمت به پاکستان :((

---------------------------------------------------------------------------------------

512 اشتراکی توی شهر ما ماهی 400 تومن ؟!!!!!

خیلی ار مودما خوبن بستگی به هزینه ای که می خواید برای مودم بکنید داره تو رنج 50تومن TP_link 8811 خوبه asus 602 هم خوبه

ممنون از جوابتون .

حالا یه توضیحی در مورد این دوتا مودم لطف کنین ممنون میشم!

و اگه بگین چه چیزی باعث تفاوت توی مودمهای ADSL میشه ممنون میشم . :love: :love: :love:

خوب من احتمالآ اینترنت 1 الی 2 مگ میگیرم چه مودمی مناسب هستش؟

واز کجا میتونم تهیه کنم مودمی که معرفی میکنید؟ توی بازار موجوده؟؟

وآخر هم اینکه با این شرکتهای مسخره مشگلی نداره؟؟؟ :biggrin1:

69900 تومن آخه چرا برای 256 نامحدود قیمت مناسبیه؟ بابا خیلی گرونه که یعنی 70 تومن من الان 256 هم سند هم رسیو دارم ماهی 28700 میدم
منم مثل شما این هزینه رو میدم از داتک میگیرم کاملا راضیم.سرعت دانلودم هم بین 27 تا 32 هست.

داداش جون 256 اگر بهت بدن نعمتیه که نباید از دستش بدی.خیلی از بچه های همین سایت تو کف این سرعت هستن که بتونن بازی کنن اما شرکت ها بهشون نمیدن.قیمت هم به نظر من مناسبه...حالا اگر یه جایی میده 45000 یا مثل جایی که شما میگیری 28700 تومان دلیل نمیشه که قیمت قانونیش همون باشه.کلا قیمت 256 همین حدود 60 هزار تومان هست.یادت باشه هیچ وقت ارزون بودن نشونه خوبی نیست.
اینجا تو بوشهر هم همین رو 65000 میدن.

سلام
اقایون من میخوام یه اینترنت پر سرعت بگیرم برای بازی!
adsl که نسبتا اطلاعات دارم می خواستم یه توضیحی درباره ی w-lan بدید که برای بازی چه جوریاست تو w-lan هم صحبت ping خوب و بد هست !!!
به نظر شما کدوم رو بگیرم؟!!
w-lan رو بخاطر اینکه سیم میم نداره و می شه تو هر جای خونه استفاده کرد و با گوشی میشه رفت نت رو خیلی دوست دارم ولی در درجه ی اول می خوام راحت بازی کنم!!!
مرسی!

آقا من یه چی بگم :biggrin1:
من طی تحقیقاتی که به عمل آوردم :biggrin1: به این نتیجه رسیدم که دو دسته از افراد هستن که ADSL میگیرن . دسته اول برای دانلود انواع و اقسام چیزها مثل فیلم ، موزیک و ... سرویس ADSL میگیرن که دوست دارن 24 ساعته دانلود کنن . خب مطمئنا این دسته از افراد باید برن یه سرویس نامحدود بگیرن که هر جور دلشون خواست از اون سرویس استفاده کنن . اما یه دسته دوم هم داریم که من شاملشون میشم . این دسته از افراد کسایی هستن که سرویس ADSL رو برای بازی کردن و از همه مهمتر راحتی برای جستجو در صفحات وب و دانلود چیزهایی ضروری مثل نرم افزار ها ، آپدیت های کنسول بازی و چیزهایی که حجمشون زیاد نیست ، میخوان . به نظر من آدم باید قبل از گرفتن یک سرویس ADSL ببینه هدفش از گرفتن این نوع اینترنت چیه . گروه اولی که معرفی کردم بالطبع باید یک نوع سزویس نامحدود داشته باشن که مشکلی از جهت دانلود نداشه باشن . قطعا هزینه ماهیانه 60 الی 70 هزار تومان هم باید بدن . اما گروه دوم نیازی به یک سرویس نامحدود ندارن و کلیه کارهاشون رو با یک سرویس محدود می تونن پیش ببرن مثلا ماهیانه 3 یا 4 یا 5 گیگا بایت . البته من حرف پدرام که میگه فقط باید سرویس 256 داشته باشی تا یتونی بازی کنی رو قبول ندارم بلکه با یک 128 خوب که ping درست حسابی داره قطعا میشه بازی کرد .
در مورد گروه دوم من سرویس 128 صبا نت رو معرفی میکنم با هزینه ماهیانه 12 هزار تومان که خداییش برای بازی تکه چونکه ping اش حدود 200 اه نسبت به سایت یاهو . و من به عنوان کسی که همیشه داره آنلاین بازی میکنه تا الان هیچ مشکلی از نظر بازی کردن نداشتم . حالا شما مقایسه کنین ماهی 12 تومان کجا 70 تومان کجا ! اینو برای کسایی گفتم که فقط قصد بازی کردن و باز کردن صفحات وب و دانلود به مقدار نیاز رو دارن . چونکه شاید اینو ندونن . از نظر اقتصادی یه مقدار ضرر کنن :biggrin1: .

آقا من یه چی بگم :biggrin1:
من طی تحقیقاتی که به عمل آوردم :biggrin1: به این نتیجه رسیدم که دو دسته از افراد هستن که ADSL میگیرن . دسته اول برای دانلود انواع و اقسام چیزها مثل فیلم ، موزیک و ... سرویس ADSL میگیرن که دوست دارن 24 ساعته دانلود کنن . خب مطمئنا این دسته از افراد باید برن یه سرویس نامحدود بگیرن که هر جور دلشون خواست از اون سرویس استفاده کنن . اما یه دسته دوم هم داریم که من شاملشون میشم . این دسته از افراد کسایی هستن که سرویس ADSL رو برای بازی کردن و از همه مهمتر راحتی برای جستجو در صفحات وب و دانلود چیزهایی ضروری مثل نرم افزار ها ، آپدیت های کنسول بازی و چیزهایی که حجمشون زیاد نیست ، میخوان . به نظر من آدم باید قبل از گرفتن یک سرویس ADSL ببینه هدفش از گرفتن این نوع اینترنت چیه . گروه اولی که معرفی کردم بالطبع باید یک نوع سزویس نامحدود داشته باشن که مشکلی از جهت دانلود نداشه باشن . قطعا هزینه ماهیانه 60 الی 70 هزار تومان هم باید بدن . اما گروه دوم نیازی به یک سرویس نامحدود ندارن و کلیه کارهاشون رو با یک سرویس محدود می تونن پیش ببرن مثلا ماهیانه 3 یا 4 یا 5 گیگا بایت . البته من حرف پدرام که میگه فقط باید سرویس 256 داشته باشی تا یتونی بازی کنی رو قبول ندارم بلکه با یک 128 خوب که ping درست حسابی داره قطعا میشه بازی کرد .
در مورد گروه دوم من سرویس 128 صبا نت رو معرفی میکنم با هزینه ماهیانه 12 هزار تومان که خداییش برای بازی تکه چونکه ping اش حدود 200 اه نسبت به سایت یاهو . و من به عنوان کسی که همیشه داره آنلاین بازی میکنه تا الان هیچ مشکلی از نظر بازی کردن نداشتم . حالا شما مقایسه کنین ماهی 12 تومان کجا 70 تومان کجا ! اینو برای کسایی گفتم که فقط قصد بازی کردن و باز کردن صفحات وب و دانلود به مقدار نیاز رو دارن . چونکه شاید اینو ندونن . از نظر اقتصادی یه مقدار ضرر کنن :biggrin1: .

حرف چرا تو دهن آدم میذاری.من گفتم برای آنلاین بهتره 128 به بالا باشه ولی اگر 256 باشه بهتره...
اگر 128 شما بیشتر از 12.8 تا 16 دانلود می کنه دیگه نباید اسمش رو 128 بذاری...اما در غیر این صورت 128 هست.
منم حرف تو رو قبول ندارن که 3 گیگ برای آنلاین بازی کردن داشته باشیم.این مقدار کمه برای کسی که هم دانلود می کنه هم آنلاین بازی می کنه... ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or