منظورنت همون مگ هست دیگه ؟
گیگابایت کجا بود ؟
در ضمن هر شرکت اینترنتی اگر ADSL داشته باشه تا 8 مگابایت و ADSL2 هم تا 25 مگابایت بده...
سلام.
بهترین مودمی که با سرویس ADSl این شرکتها سازگاری کاملی داشته باشه و خوب هم جواب بده چی هست و چه قیمتی داره؟؟
سلام.
بهترین مودمی که با سرویس ADSl این شرکتها سازگاری کاملی داشته باشه و خوب هم جواب بده چی هست و چه قیمتی داره؟؟
ایشون لطف نکردن قیمت رو بگن ؟؟؟
حتما ماهی 1 ملیون تومن :laughing:
آقا این تعرفه خوبه :
256 هم ارسال و هم دریافت ، نامحدود ،69900 تومان . برا بازی خوبه؟؟ و مودم هم این خوبه ADSL2+USB 55000 ?
و مودم ای دی عسل 2 با 1 فرقش چیه ؟؟
ممنون ... .
قیمتش خیلی خوبه با توجه به امکاناتش.
ADSL 2 یه سری برتری ها رو داره نسبت به ADSL 1 که چیزی مهمی نیست...
خیلی ار مودما خوبن بستگی به هزینه ای که می خواید برای مودم بکنید داره تو رنج 50تومن TP_link 8811 خوبه asus 602 هم خوبه
69900 تومن آخه چرا برای 256 نامحدود قیمت مناسبیه؟ بابا خیلی گرونه که یعنی 70 تومن من الان 256 هم سند هم رسیو دارم ماهی 28700 میدم
آقا من یه چی بگم :biggrin1:
من طی تحقیقاتی که به عمل آوردم :biggrin1: به این نتیجه رسیدم که دو دسته از افراد هستن که ADSL میگیرن . دسته اول برای دانلود انواع و اقسام چیزها مثل فیلم ، موزیک و ... سرویس ADSL میگیرن که دوست دارن 24 ساعته دانلود کنن . خب مطمئنا این دسته از افراد باید برن یه سرویس نامحدود بگیرن که هر جور دلشون خواست از اون سرویس استفاده کنن . اما یه دسته دوم هم داریم که من شاملشون میشم . این دسته از افراد کسایی هستن که سرویس ADSL رو برای بازی کردن و از همه مهمتر راحتی برای جستجو در صفحات وب و دانلود چیزهایی ضروری مثل نرم افزار ها ، آپدیت های کنسول بازی و چیزهایی که حجمشون زیاد نیست ، میخوان . به نظر من آدم باید قبل از گرفتن یک سرویس ADSL ببینه هدفش از گرفتن این نوع اینترنت چیه . گروه اولی که معرفی کردم بالطبع باید یک نوع سزویس نامحدود داشته باشن که مشکلی از جهت دانلود نداشه باشن . قطعا هزینه ماهیانه 60 الی 70 هزار تومان هم باید بدن . اما گروه دوم نیازی به یک سرویس نامحدود ندارن و کلیه کارهاشون رو با یک سرویس محدود می تونن پیش ببرن مثلا ماهیانه 3 یا 4 یا 5 گیگا بایت . البته من حرف پدرام که میگه فقط باید سرویس 256 داشته باشی تا یتونی بازی کنی رو قبول ندارم بلکه با یک 128 خوب که ping درست حسابی داره قطعا میشه بازی کرد .
در مورد گروه دوم من سرویس 128 صبا نت رو معرفی میکنم با هزینه ماهیانه 12 هزار تومان که خداییش برای بازی تکه چونکه ping اش حدود 200 اه نسبت به سایت یاهو . و من به عنوان کسی که همیشه داره آنلاین بازی میکنه تا الان هیچ مشکلی از نظر بازی کردن نداشتم . حالا شما مقایسه کنین ماهی 12 تومان کجا 70 تومان کجا ! اینو برای کسایی گفتم که فقط قصد بازی کردن و باز کردن صفحات وب و دانلود به مقدار نیاز رو دارن . چونکه شاید اینو ندونن . از نظر اقتصادی یه مقدار ضرر کنن :biggrin1: .