اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
adsl می خواستم بگیرم اما به طور کامل گیج شدم راهنماییم کنید بی زحمت
از کجا بگیرم بهتره؟؟؟
برای بازی ان لاین می خوام 128 بگیرم یا 256؟؟
قیمتم بدید لطفا

سلام
من پریروز ADSL م وصل شد ولی چراغ DSL Linkش همیشه روشن نمیشه...
مثلا وقتی با تلفن داریم حرف میزنیم DSL Link روشن نمیشه و تلفن هم خیلی نویز داره و وقتی هم که میکرو***** رو میزارم نمیتونم وصل شم.من چند ماه پیش که ADSL گرفتم این جوری نبود ولی حالا اینجوری شده :(
یا گاهی اوقات هم برای روشن شدن چراغ DSL Link باید سیم تلفن رو بکشم.
مودم:Siemens سرعت:128
کسی میدونه مشکل از کجاست؟

سلام بچه ها من امروز یه اگهی دیدم نوشته بود adsl 512 ماهیانه 8500 میخاستم ببینم به نظر شما چرا اینقدر ارزونه اخه میخام یدونه بگیرم شما اگه سراغ دارید معرفی کنین ممنون میشم

کلا حوصله ندارم در مورد این توضیح بدم ولی راحت بگم بیخیال این شید
سلام
adsl می خواستم بگیرم اما به طور کامل گیج شدم راهنماییم کنید بی زحمت
از کجا بگیرم بهتره؟؟؟
برای بازی ان لاین می خوام 128 بگیرم یا 256؟؟
قیمتم بدید لطفا

مسلما 256 از 128 بهتره ولی خوب با 128 هم میشه بازی کرد از داتک 128 نامحدود 24 تومن

سلام
مثلا وقتی با تلفن داریم حرف میزنیم DSL Link روشن نمیشه و تلفن هم خیلی نویز داره و وقتی هم که میکرو***** رو میزارم نمیتونم وصل شم.من چند ماه پیش که ADSL گرفتم این جوری نبود ولی حالا اینجوری شده :(

خوب وقتی ف.ی.ل.ت.رو وصل نمی کنی مسلمه که نویز میفته ف.ی.ل.ت.رو تو عوض کن شاید مشکل از اون باشه اگر درست نشد زنگ بزن شرکت

سلام
ُسر راه Modem و Line و Phone از Splitter استفاده می کنی ؟

سلام.....

آقا دمت گرم حالا حرفای ما شد بی ربط!
من میگم روی خط هایی که فیبر یا همون پی سی ام شده اند نمیشه اینترنت پرسرعت گرفت
بعدشم هزینه هاش گرونه

اقا شرمنده اتم متوجه عرایضتون نشدم ببخشید ولی داداش این خط من رو حدود 12 سال پیش کشیده اند ممکن نیست pcm باشه حالا راهی نیست که من بتونم از اینترنت پر سرعت استفاده کنم ؟به 117 هم زنگ زدم اول تو کامپیوتر دید گفت نیست بعد یکی اون جا بود گفت همه خطوط این منطقه pcm هست

آقا دمت گرم حالا حرفای ما شد بی ربط!
من میگم روی خط هایی که فیبر یا همون پی سی ام شده اند نمیشه اینترنت پرسرعت گرفت
بعدشم هزینه هاش گرونه

اقا شرمنده اتم متوجه عرایضتون نشدم ببخشید ولی داداش این خط من رو حدود 12 سال پیش کشیده اند ممکن نیست pcm باشه حالا راهی نیست که من بتونم از اینترنت پر سرعت استفاده کنم ؟به 117 هم زنگ زدم اول تو کامپیوتر دید گفت نیست بعد یکی اون جا بود گفت همه خطوط این منطقه pcm هست

دشمنت شرمنده
یکی از بهترین راه ها برای متوجه شدن اینکه پی سی ام نشده اینه که آیا شما شماره تلفنتون عوض شده؟

اگر اون شخص بهت گفته که پی سی ام هست کل اون منطقه بدون که adsl نمیشه گرفت متاسفانه
خودم به چنین بلایی گرفتار شدم و هستم هنوز منطقه ما مخابرات پیام نور است

داتک بهتره یا صبا نت؟؟؟؟
جفتشون چندان جالب نیست،داتک که مزخرف:دی بهترینشون سپنتائه اگه سرویس میده منظقه تون رو،بعدشم بقیه شضرکتا در یه جدن مثل پارس و اینا،ولی این دو تا هیچکدومشون خوب نیستن.

سلام
اقا پول شارژ ماهیانه رو باید اول ماه داد یا اخر ماه؟!!!

384kb recive و 384kb send نا محدود 60 تومن(( +adsl2 )) خوبه؟!!! (( لایزر ))
adsl معمولی 384s&r رو با 30g محدودیت میدن 45 تومن!!!
اصلا فرق adsl معمولی با +ADSL2 چی هست؟!!

حالا لایزر شرکت جالبی هست؟!!

وی:
من هرچی زنگ می زنم شرکتشون همش اپراتورش مشغوله نکه تو پشتیبانیش هم همینجور ت...تیک باشه؟!!

آخرین ویرایش:
384kb receive و 384kb send نا محدود 60 تومن خوبه؟!!! (( لایزر ))
کدوم شرکت؟لایزر منظور لیزد لاینه؟
اقا یکی جواب مارو بده
داتک سرویساش محدودیت نداره،128 رو میده 256،20 رو میده حدودای 30.البته سرویسش خوب نیست سرعتش خیلی افت داره،الان من کمتر از نصف سرعت ایده آل رو دارم میگیرم.لی متاسفانه سپنتا سرویس نمیده اینجا.

دشمنت شرمنده
یکی از بهترین راه ها برای متوجه شدن اینکه پی سی ام نشده اینه که آیا شما شماره تلفنتون عوض شده؟

اگر اون شخص بهت گفته که پی سی ام هست کل اون منطقه بدون که adsl نمیشه گرفت متاسفانه

نه عوض نشده ولی ببین اولش 0862.... داشت بعد شد 72.... بعد شد272....نمی دونم این تغییر به حساب میاد یا نه بعد این هایی که نوشته ام کد اولش هست ها و این نقطه چین ها شماره 4 رقم اخرش نظرتون چیه بعد فکر کنم باید وایرلس بگیرم همه ی شرکت هایی که این سرویس را تو اراک می دن رو میشه نام ببرید و ایا به صرفه هست یا نه

.......

دشمنت شرمنده

نه عوض نشده ولی ببین اولش 0862.... داشت بعد شد 72.... بعد شد272....نمی دونم این تغییر به حساب میاد یا نه بعد این هایی که نوشته ام کد اولش هست ها و این نقطه چین ها شماره 4 رقم اخرش نظرتون چیه بعد فکر کنم باید وایرلس بگیرم همه ی شرکت هایی که این سرویس را تو اراک می دن رو میشه نام ببرید و ایا به صرفه هست یا نه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or