اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
پسر خوب مخابرات مگه خونه خاله است میگم من کلی اینور اونور رفتم نمیدن
خدا لعنتشون کنه اگه میشد خودم اینترنت پرسرعت میگرفتم کسی رو سراغ داری اینکارو کرده باشه؟

چند تا از بچه های همین سایت با آخرین قبضشون درخواست دادن گرفتن

سلام
بچه ها یه مشکل برای من پیش اومده که داره پدرم رو در میاره. گفتم بگم شاید کسی راه حلی براش سراغ داشته باشه.(البته خودم فکر نمی کنم)
مشکل مربوط به این قطعی برق های اخیر میشه. اخیرا وقتی که برق میره و یه مدت بعد میاد یه نویزی تو برق هست که باعث میشه مودم من آپ نشه(چراغ adsl ثابت نشه و چشمک زن بمونه) حالا از کجا می فهمم بخاطر نویز یرق هست چون تا وقتی که این نویز وجود داره وقتی تلوزیون رو روشن میکنم یه خط هایی از روی تصویر میاد و رد میشه و زمانش هم نامعلومه میه وقت میبینی 1 ساعتع این نویز از بین رفت و بعضی وقتا هم یه 10 ساعتی طول میکشه. و به محض اینکه این نویز قطع میشه مودم آپ میشه.
من خودم راه حلی برای آپ شدن مودم تو این زمان پیدا نکردم. راه حلی هم برای از یبین بردن نویز پیدا نکردم گفتم بگم شاید بچه ها یه راه حلی چیزی به ذهنشون برسه.
در ضمن لطفا نگین برو میکرو***** بخر چون دارم اونم نه یکی بلکه دو تا .;)
یا علی مدد

من از صبانت 3 ماه هست که 128 میگیرم تا هفته پیش سرعت دانلودش 50 بود ولی یه چند روزی هست که شده 20 ! :(:((
اگر جدا 50 بوده که خوش بحالت چون سرعت دانلود 128 بین 12 تا 16 هست.الانم 20 میگیره خیلی خوبه.به احتمال زیاد تراکم یوزرها زیاد شده و سرعتت اومده پایین

واقعا مخابرات پیام نور اینجوری کرده ؟ من 4442 دارم ( خط ) . نمی تونم بگیرم ؟
نه شمارمون عوض شد و نه اصلا کسی بهمون چیزی گفت ؟ شده ؟
این باکس سفیدا جلو خونه ها قضیش چیه ؟ اگه از اونا باشه خوبه یا بده ؟ نشونه ی چیه ؟

من از صبانت 3 ماه هست که 128 میگیرم تا هفته پیش سرعت دانلودش 50 بود ولی یه چند روزی هست که شده 20 ! :(:((

شرکت صبانت داره در تمام کشور به ترتیب در هر ناحیه از شهر ها پهنای باندشو افزایش میده . اگر این مشکل تازه برات پیش اومده . حدودا 1 ماه طول میکشه تا دوباره درست بشه . منم این جوری بودم بعد 1 ماه و نیم درست شد البته سرعت دانلود من 60 بود شده بود 10 .

دیگه چیکار میشه کرد حرص پوله همش !

واقعا مخابرات پیام نور اینجوری کرده ؟ من 4442 دارم ( خط ) . نمی تونم بگیرم ؟
نه شمارمون عوض شد و نه اصلا کسی بهمون چیزی گفت ؟ شده ؟
این باکس سفیدا جلو خونه ها قضیش چیه ؟ اگه از اونا باشه خوبه یا بده ؟ نشونه ی چیه ؟

آره کل منطقه مخابرات پیام نور اینجوری شده من اینترنت پرسرعت داشتم از اول مهر پارسال اینجوری شد
البته مال من شماره اش عوض شد
برا محکم کاری زنگ بزن 117 بپرس که خط شما چه نوع خطی است بهت میگن
سلام ما یک شمارمون عوض شد و فکر کنم PMC شد ولی این یکی که روش ADSL هست هنوز عوض نشده ممکن هست اینو هم عوض کنند!!؟

اینی که گفتی یعنی چی؟منظورم آخریه است
اما خطی که پی سی ام شده باشه اینترنت پرسرعت نمیشه گرفت مگر اینکه بی سیم داشته باشی که اونم محدودیت داره
واقعا ؟! خدایی؟ اگه اینجوری باشه که خیلی خوبه به اون دوستان عزیز بگو دقیقا چیکار کردن ما هم بریم مخابرات پیام نور بگیم
از کجا میشه فهمید که خط فیبر نوریه یا نه؟

شما زنگ بزن 117 بپرس که خطتمون چه نوع خطی است ؟ معمولی چجوریاست
13 گیگ،6 ماه ؟ کیلویی هم حساب کنی مفت نمیارزه...غیر از اینکه این 6 ماه فقط چت کنی :دی تازه اونم با پینگ قشنگش آنلاین که نمیشه زد.دانلود هم که نمیشه کرد با این حجم کم.

تنها راهش wireless هست که اونم یا باید ارث بابای لایزر رو بهشون پس بدی که ازشون سرویس بگیری... یا قرن ها صبر کنی شاید داتک مودم بیاره...
من از داتک نپرسیدم اگه از بیرون مودم بگیرم بهم سرویس میدن یا نه...کسی میدونه؟
من به داتک زنگ زدم ظاهرا مودم ندارن گفتم کی ردیف میشه گفت هیچ وقت
سرویس دادن داتک محدودیت داره ظاهرا بخش مرکز شهر تهران رو ساپورت میکنه

منم رفتم 1 ماه پیش بهم ندادن :laughing: اسم این چند تا از بچه ها رو بگو که ما هم بدونیم چه جوری و با چه شرایطی گرفتن و فاصله ـشون تا منطقه مخابراتی جدید چه قدر بوده که بهشون خط دادن...

من به داتک زنگ زدم ظاهرا مودم ندارن گفتم کی ردیف میشه گفت هیچ وقت
سرویس دادن داتک محدودیت داره ظاهرا بخش مرکز شهر تهران رو ساپورت میکنه
منطقه ما ساپورت میشه...من فقط لنگ مودم هستم... بعد از کی تا حالا ونک شده وسط شهر که داتک اونجا سرویس داده ؟

128 ش که کیفیت خوبی نداشت حالا قیمتشم زیاد کرده

این محدودیت دارشم قیمتش خیلی خوبه فقط دیگه خیلی محدودد آخه اگه تو 6 ماه هیچی هم نخوای دانلود کنی بازم کم میاری یعنی ماهی 2 گیگم نیست:( ولی خوب برای یه سری که اصلا دانلود ندارن با توجه به قیمتش خوبه
به جز همین آسیاتک دیگه کسی اینجا سرویس نمیده؛ یه شاتل هم هست که اونم میگه پر شده... خلاصه اینکه چاره ی دیگه ای ندارم.

بدون دانلود کردن که فکر نکنم کم بیاد ؛ میاد ؟! :confused:
13 گیگ،6 ماه ؟ کیلویی هم حساب کنی مفت نمیارزه...غیر از اینکه این 6 ماه فقط چت کنی :دی تازه اونم با پینگ قشنگش آنلاین که نمیشه زد.دانلود هم که نمیشه کرد با این حجم کم.

خب با ماهی 7 تومن که نمیشه بیشتر از این انتظار داشت؛ الان قیمت نامحدودش هم که بالاتر رفته (شده هم قیمت شاتل) فکر نمیکنم اصلا آسیاتک ارزش ماهی 25 تومن رو داشته باشه. تازه این 25 تومن هم بدون مالیات مخابرات ـه!! /:) پینگش رو که Reza-sony که آسیاتک داره میگفت خوبه واسه PS3...

سلامی دوباره

اقا بالاخره این امکان تعویض خط pcm وجود داره یا نه من نمیدونم ... کسایی که این کار رو کردن لطفا به من اطلاع بدن مثلا چقدر هزینه داره و......چه کار باید انجام بدم
خدیا مخابراتی ها رو ..............

منم رفتم 1 ماه پیش بهم ندادن اسم این چند تا از بچه ها رو بگو که ما هم بدونیم چه جوری و با چه شرایطی گرفتن و فاصله ـشون تا منطقه مخابراتی جدید چه قدر بوده که بهشون خط دادن...
فکر کنم یکیشون پدرام باشه

بدون دانلود کردن که فکر نکنم کم بیاد ؛ میاد ؟!

اگر نخوای تو این 6 ماه به هیچ عنوان دانلود کنی شاید کم نیاره

من از داتک نپرسیدم اگه از بیرون مودم بگیرم بهم سرویس میدن یا نه...کسی میدونه؟

برای adsl چرا می تونید از بیرون مودم بخرید البته هر مودمی به جز D-Link چون تو سایتش نوشته با این نوع مودم مشکل داره

اقا بالاخره این امکان تعویض خط pcm وجود داره یا نه من نمیدونم ... کسایی که این کار رو کردن لطفا به من اطلاع بدن مثلا چقدر هزینه داره و......چه کار باید انجام بدم
خدیا مخابراتی ها رو ..............

اگر برای اراک می خواید فکر نمیکنم تو اراک همچین کاری بکنن

من سه سالی میشه پونک هستم . شمارمون همونه ! شاید از اول مورد دار بوده ؟
فردا زنگ می زنم روشن بشه ! آخه اگه اینطور میگی 9 ماه سرویس نمی دن ؟ پس چرا همه جا منطقه ما تحت پوششه ؟ ( فردا معلوم میشه )
حالا بگذریم .
واسه اطلاعات عمومی میخواستم :
شاتل خوبه ؟
پینگش ؟
مودماش خوبن ؟ چیا هستن ؟
تست هم شد بذارین ممنون میشم .
( واسه خودم نمی خوام )

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن