r10ronaldinho
کاربر سایت
من از صبانت 3 ماه هست که 128 میگیرم تا هفته پیش سرعت دانلودش 50 بود ولی یه چند روزی هست که شده 20 !![]()
واقعا مخابرات پیام نور اینجوری کرده ؟ من 4442 دارم ( خط ) . نمی تونم بگیرم ؟
نه شمارمون عوض شد و نه اصلا کسی بهمون چیزی گفت ؟ شده ؟
این باکس سفیدا جلو خونه ها قضیش چیه ؟ اگه از اونا باشه خوبه یا بده ؟ نشونه ی چیه ؟
سلام ما یک شمارمون عوض شد و فکر کنم PMC شد ولی این یکی که روش ADSL هست هنوز عوض نشده ممکن هست اینو هم عوض کنند!!؟
واقعا ؟! خدایی؟ اگه اینجوری باشه که خیلی خوبه به اون دوستان عزیز بگو دقیقا چیکار کردن ما هم بریم مخابرات پیام نور بگیمچند تا از بچه های همین سایت با آخرین قبضشون درخواست دادن گرفتن
از کجا میشه فهمید که خط فیبر نوریه یا نه؟
من به داتک زنگ زدم ظاهرا مودم ندارن گفتم کی ردیف میشه گفت هیچ وقت13 گیگ،6 ماه ؟ کیلویی هم حساب کنی مفت نمیارزه...غیر از اینکه این 6 ماه فقط چت کنیتازه اونم با پینگ قشنگش آنلاین که نمیشه زد.دانلود هم که نمیشه کرد با این حجم کم.
تنها راهش wireless هست که اونم یا باید ارث بابای لایزر رو بهشون پس بدی که ازشون سرویس بگیری... یا قرن ها صبر کنی شاید داتک مودم بیاره...
من از داتک نپرسیدم اگه از بیرون مودم بگیرم بهم سرویس میدن یا نه...کسی میدونه؟
منم رفتم 1 ماه پیش بهم ندادن :laughing: اسم این چند تا از بچه ها رو بگو که ما هم بدونیم چه جوری و با چه شرایطی گرفتن و فاصله ـشون تا منطقه مخابراتی جدید چه قدر بوده که بهشون خط دادن...چند تا از بچه های همین سایت با آخرین قبضشون درخواست دادن گرفتن
منطقه ما ساپورت میشه...من فقط لنگ مودم هستم... بعد از کی تا حالا ونک شده وسط شهر که داتک اونجا سرویس داده ؟من به داتک زنگ زدم ظاهرا مودم ندارن گفتم کی ردیف میشه گفت هیچ وقت
سرویس دادن داتک محدودیت داره ظاهرا بخش مرکز شهر تهران رو ساپورت میکنه
به جز همین آسیاتک دیگه کسی اینجا سرویس نمیده؛ یه شاتل هم هست که اونم میگه پر شده... خلاصه اینکه چاره ی دیگه ای ندارم.128 ش که کیفیت خوبی نداشت حالا قیمتشم زیاد کرده
این محدودیت دارشم قیمتش خیلی خوبه فقط دیگه خیلی محدودد آخه اگه تو 6 ماه هیچی هم نخوای دانلود کنی بازم کم میاری یعنی ماهی 2 گیگم نیستولی خوب برای یه سری که اصلا دانلود ندارن با توجه به قیمتش خوبه
13 گیگ،6 ماه ؟ کیلویی هم حساب کنی مفت نمیارزه...غیر از اینکه این 6 ماه فقط چت کنیتازه اونم با پینگ قشنگش آنلاین که نمیشه زد.دانلود هم که نمیشه کرد با این حجم کم.
فکر کنم یکیشون پدرام باشهمنم رفتم 1 ماه پیش بهم ندادن اسم این چند تا از بچه ها رو بگو که ما هم بدونیم چه جوری و با چه شرایطی گرفتن و فاصله ـشون تا منطقه مخابراتی جدید چه قدر بوده که بهشون خط دادن...
بدون دانلود کردن که فکر نکنم کم بیاد ؛ میاد ؟!
من از داتک نپرسیدم اگه از بیرون مودم بگیرم بهم سرویس میدن یا نه...کسی میدونه؟
اقا بالاخره این امکان تعویض خط pcm وجود داره یا نه من نمیدونم ... کسایی که این کار رو کردن لطفا به من اطلاع بدن مثلا چقدر هزینه داره و......چه کار باید انجام بدم
خدیا مخابراتی ها رو ..............
یه سیم کشی دم در خونه می کنن.بعد سیم رو تحویلت میدن دیگه خودت داخل خونه می کشی سیم رو و به جای مورد نظر می بری.من الان همین طور هست سیم کشی خطم...