clockwork orange
کاربر سایت
یه سوال داشتم از اساتید.منطقه ما رو داتک و صبانت و سپنتا ساپورت نمی کنه.حالا می خواستم بدونم بین شاتل و پارس آنلاین کدوم بهتره؟یا شرکت خوب دیگه چیه؟مرسی.
آخرین ویرایش:
بری صفحه های قبل رو بخونی اولین کسی که به من گفت نمیشه خط عوض کنی خود ـه پدرام بود ـه !فکر کنم یکیشون پدرام باشه
خوب،سوال منو قشنگ خوندی؟ من در مورد چی سوال کردم؟ نه یه بار دیگه بخون.... وقتی آدم چیزی رو نمیدونه اجباری نیست بیاد در مورد یه چیز دیگه نظر بده که تقریبا اصلا ربطی به هم ندارن!برای adsl چرا می تونید از بیرون مودم بخرید البته هر مودمی به جز D-Link چون تو سایتش نوشته با این نوع مودم مشکل داره
یه سوال داشتم از اساتید.منطقه ما رو داتک و صبانت و سپنتا ساپورت نمی کنه.حالا می خواستم بدونم بین شاتل و پارس آنلاین کدوم بهتره؟یا شرکت خوب دیگه چیه؟مرسی.
منظور؟ می خوای بگی عوض نمی کنن ؟بری صفحه های قبل رو بخونی اولین کسی که به من گفت نمیشه خط عوض کنی خود ـه پدرام بود ـه !
خوب،سوال منو قشنگ خوندی؟ من در مورد چی سوال کردم؟ نه یه بار دیگه بخون.... وقتی آدم چیزی رو نمیدونه اجباری نیست بیاد در مورد یه چیز دیگه نظر بده که تقریبا اصلا ربطی به هم ندارن!
عزیزم... خط ما PCM نیست... تا اینجا ok شد؟ دو زاری افتاد؟اگر برید مخابرات نامه کتبی بدید بگید من می خوام خطمو از pcm در بیارم بعد نگاه می کنن اگر پورت خالی برای خطوط معمولی داشته باشن براتون عوض می کنن فهمیدید؟؟؟
lolاولا درست صحبت کن ؟ از چی داری انقدر حرص می خوری؟
زیاد خودتو اذیت نکن بیشتر به سوالت فکر کن
مشخص شد ؟تنها راهش wireless هست که اونم یا باید ارث بابای لایزر رو بهشون پس بدی که ازشون سرویس بگیری... یا قرن ها صبر کنی شاید داتک مودم بیاره...
من از داتک نپرسیدم اگه از بیرون مودم بگیرم بهم سرویس میدن یا نه...کسی میدونه؟
فقط میخندم به این چیزا...قدیمی شده واسه من...تاثیری هم نداره که بخوای تحریکم کنی...به شما هم هیچ ربطی نداره من در مورد چی نظر می دم شما هم نمی خواد در مورد پستای من نظر بدید
من اونو با شما نبودم
داداش اینو با من بود اقا دستت درد نکنه ممنون من میرم درخواست می دم دعا کنید بشه
ممنون
یعنی درخواست کتبی بدیم ردیفه؟
مخابرات پیام نور از این کارا نمیکنه ها!
من شاتل رو پیشنهاد می کنم به دلیل کیفیت بیشتر و پشتیبانی بهتر.