اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یه سوال داشتم از اساتید.منطقه ما رو داتک و صبانت و سپنتا ساپورت نمی کنه.حالا می خواستم بدونم بین شاتل و پارس آنلاین کدوم بهتره؟یا شرکت خوب دیگه چیه؟مرسی.

آخرین ویرایش:
فکر کنم یکیشون پدرام باشه
بری صفحه های قبل رو بخونی اولین کسی که به من گفت نمیشه خط عوض کنی خود ـه پدرام بود ـه !

برای adsl چرا می تونید از بیرون مودم بخرید البته هر مودمی به جز D-Link چون تو سایتش نوشته با این نوع مودم مشکل داره
خوب،سوال منو قشنگ خوندی؟ من در مورد چی سوال کردم؟ نه یه بار دیگه بخون.... وقتی آدم چیزی رو نمیدونه اجباری نیست بیاد در مورد یه چیز دیگه نظر بده که تقریبا اصلا ربطی به هم ندارن!

یه سوال داشتم از اساتید.منطقه ما رو داتک و صبانت و سپنتا ساپورت نمی کنه.حالا می خواستم بدونم بین شاتل و پارس آنلاین کدوم بهتره؟یا شرکت خوب دیگه چیه؟مرسی.

من شاتل رو پیشنهاد می کنم به دلیل کیفیت بیشتر و پشتیبانی بهتر. ;)

بری صفحه های قبل رو بخونی اولین کسی که به من گفت نمیشه خط عوض کنی خود ـه پدرام بود ـه !
منظور؟ می خوای بگی عوض نمی کنن ؟

اگر برید مخابرات نامه کتبی بدید بگید من می خوام خطمو از pcm در بیارم بعد نگاه می کنن اگر پورت خالی برای خطوط معمولی داشته باشن براتون عوض می کنن فهمیدید؟؟؟
خوب،سوال منو قشنگ خوندی؟ من در مورد چی سوال کردم؟ نه یه بار دیگه بخون.... وقتی آدم چیزی رو نمیدونه اجباری نیست بیاد در مورد یه چیز دیگه نظر بده که تقریبا اصلا ربطی به هم ندارن!

اولا درست صحبت کن ؟ از چی داری انقدر حرص می خوری؟ زیاد خودتو اذیت نکن بیشتر به سوالت فکر کن به شما هم هیچ ربطی نداره من در مورد چی نظر می دم شما هم نمی خواد در مورد پستای من نظر بدید

اگر برید مخابرات نامه کتبی بدید بگید من می خوام خطمو از pcm در بیارم بعد نگاه می کنن اگر پورت خالی برای خطوط معمولی داشته باشن براتون عوض می کنن فهمیدید؟؟؟
عزیزم... خط ما PCM نیست... تا اینجا ok شد؟ دو زاری افتاد؟
حال و حوصله جواب دادن به تو هم ندارم...خوش باش

اولا درست صحبت کن ؟ از چی داری انقدر حرص می خوری؟
lol

زیاد خودتو اذیت نکن بیشتر به سوالت فکر کن

تنها راهش wireless هست که اونم یا باید ارث بابای لایزر رو بهشون پس بدی که ازشون سرویس بگیری... یا قرن ها صبر کنی شاید داتک مودم بیاره...
من از داتک نپرسیدم اگه از بیرون مودم بگیرم بهم سرویس میدن یا نه...کسی میدونه؟
مشخص شد ؟

به شما هم هیچ ربطی نداره من در مورد چی نظر می دم شما هم نمی خواد در مورد پستای من نظر بدید
فقط میخندم به این چیزا...قدیمی شده واسه من...تاثیری هم نداره که بخوای تحریکم کنی...

خوش باش.

آخرین ویرایش:
عزیزم... خط ما PCM نیست... تا اینجا ok شد؟ دو زاری افتاد؟
حال و حوصله جواب دادن به تو هم ندارم...خوش باش

من اونو با شما نبودم

فقط میخندم به این چیزا...قدیمی شده واسه من...تاثیری هم نداره که بخوای تحریکم کنی...

خوش باش.

حالا اندفرو تحریک میشدی؟
171.gif

آخرین ویرایش:
گفتم خطم مورد نداره !
آقا زنگ زدم دیدم ردیفه ! زنگیدم شاتل ولی یه مشکلی هست ! مالک خط خودمون نیستیم ماله یه باباییه آب شده رفته تو زمین . واسه همین کپی شناسنامشو نداریم و حیف شد منم موندم جز dial up ها !
ولی شما تو پیام نور خطاتون مثل اینکه مخصوصه شانستون شده .
باشه دعا میکنم ولی ...

من شاتل رو پیشنهاد می کنم به دلیل کیفیت بیشتر و پشتیبانی بهتر. ;)

کیفیتشو نمیدونم. ولی پشتیبانیشون اینجا خیلی جالب بود بره من یکی :lol:
اصلا کلمه Ping به گوشش نخورده بود:laughing: یه خورده که باهاش صحبت کردم دیدم اصلا چیزی بارش نیست:laughing::laughing: بعد در مورد سیستم Eco و art از سوال کردم فقط از تفاوت قیمتش میدونست. یسری اطلاعات خوشحال به من داد،گفتم خواهشا بره کسه دیگه تعریف نکنی:biggrin1: :laughing: خلاصه خنده بازاری بود...
پ.ن:خدایا مارا بِرَهان:biggrin1:.

سلام به همه .

آقا یه قصه میخوام براتون بگم غیصر!!(درست نوشتمش؟؟ نمیدونم!)

آقا پارسال همین موقع بود شرکت داتک با من تماس گرفت و گفت که منطقه مخابراتی ما رو برای سرویس ADSL ساپورت میکنه!

ما هم خیلی خوشحال رفتیم و مثل بچه های خوب درخواست دادیم! که به این شرح بود :

یه فرم دادن ما پرکردیم , یه مبلغی از ما ستاندند بابت مودم و هزینه نسب و راه اندازی و اکانت و کوفت و ...........

خلاصه بعد 2 هفته دیدیم که خبری نشد!! بعد تماسهای مکرر با شرکت دادتک گرفتم و بهمون گفتن که شما خط تلفنتون فیبر هستش!!

ما هم که 4 شاخ مونده بودیم گفتیم چجوریاس!! کل دنیا تمرکزشون روی فیبر هستش!! خلاصه ترف هم فقط جفنگ تحویل ما داد!!

فردای اون روز ما رفتیم یه خط تلفن جدید درخواست دادیم!! بعد 4 روز خط جدید وصل شد!

و من هم رفتم داتک و مشخصات خط جدید رو دادم تا روی اون اقدام کنم تا ADSL بگیرم!

خلاصه ما خط رو دادیم و گفتن که مشگلی نداره و این خط OK هستش!!

دقیقآ بعد یک ماه دیدم خبری نیست رفتم پیگیر شدم , یارو اصلآ یادش نبود!! خلاصه یک هفته دیگه هم رفت روش!!

آخرش گفت این خط جدید هم فیبره!!!!!! (خدا بگم چیکارشون نکنه )

درصورتی که وقتی شماره رو بهش دادم استعلام کرد و گفت فیبر نیست!!

خلاصه القصه .
از اون موقع ما هم بیخیال ADSL شدیم و رفتیم سر وقت اینترنت ماهواره ای که واقعآ چیز خوبی هستش اما هزینه هاش سرسام آور بود و خلاصه مهمون 3 ماه بود!

چند روز پیش به شرکت یکی از دوستان دعوت شده بودم ADSL داشتن 1 مگ داشت زیاد دور نبود تا خونه ما!!

پیش خودم گفتم که خوب ابنا کافوشون با ما یکی نیست پس اینا فیبر نیستن!
برگشتنه با یکی دیگه از دوستان روبرو شدم صحبت ADSL شد گفت من ADSL دارم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

حالا جالبی کار چی هست! طرف خونه بقلی ما هستش!
مهم تر از همه , از دو روز قبل از این دیدار ها شرکت مخابراط محل ما اقدام به کندن و قرار دادن کابل جدید برای تلفنهای جدید کرده بود (کوچه رو کنده بودن ) خلاصه ما رفتیم با اون آقایون صحبتی کردیم و رفیق شدیم .
گفتم عزیز جان میگن ما خطمون فیبره , چی میگن؟
مهندس : یه نیگا به من کرد , یه نیگا به زمین! زد زیره خنده!!!!!!!!

گفتم چیه؟ میخندی؟؟؟!!

گفت بابا اینا ملت رو گزاشتن سر کار!! اینا اصلآ تکنولوژی استفاده از فیبر رو ندارن!! فقط کابل هارو خوابوندن اصلآ هم از انشهاب نگرفتن!! در ضمن گفت مخابرات این منطقه (تند گویان) هنوز از فیبر استفاده نکرده!! مناطق دیگه رو خبر نداره!!

خلاصه ما از پارسال خوشحال تر اومدیم خونه و تلفن رو برداشتیم و زنگولی زدیم داتک!
با اومور مشترکین شروع کردیم به صحبت همین قصه رو تعریف کردم به جز قسمت آخر که کوچمون رو کندن و من میدونم که خطمون فیبر نیست!!

منشی گفت اجازه بدین من با مخابراط منطقتون تماس بگیرم و استعلام کنم که خطتون چیه و 5 دقیقه دیگه با شما تماس میگیرم ما هم گفتیم اوگـــــــــــــــــــــــی

بعد 5 دقیقه تماس گرفت گفت شرمنده شما خططون فیبره!!

منم گفتم مطمعن هستین؟؟

گفت چه حرفیه! معلومه که مطمعنم!

گفتم خانوم محترم الان کوچه مارو کندن برای مخابرات وبچه های مخابرات دارن کار میکنن و همین الان به من نشون داد که خطمون مسی هستش!! شما از کی و کجا استعلام کردی؟؟

گفت بزار من دوباره زنگ بزنم استعلام کنم!!

بعد 3 دقیقه زنگ زد گفت طرفی که استعلامو میگه نبود رفته!!

فردا صبح باهاتون تماس میگیرم!! گفتم اوگــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی!
فردا تماس گرفت و گفت شما خطتون فیبر نیست! و میتونین از خدمات ADSL استفاده کنین!

منم توی دلم هم میخندیدم هم فهشش میدادم! گفت امــــــــــــــــــــــــــا ! ما پورتهامون پره و نمیتونیم ! اما چون شما از قبل در خواست داده بودین درخواستتون رو دوباره به جریان میندازم!!

منم خیلی با خوشحالی رفتم و پولو دادم و مدارک رو کامل کردم و این هفته وصل میشه!

این همه قصه گفتم که بگم هممون سر کاریم!!

کسی اینجا از شاتل سرویس میگیره؟گیفیتش چطوریه؟سرویس 256 یا بالاتر کسی میگیره؟اینی که طرف میگه مینیمم سرعت 2 کیلوبایت کمتر از ایده آله راسته یا چرنده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or