اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کدوم شرکت؟لایزر منظور لیزد لاینه؟
داتک سرویساش محدودیت نداره،128 رو میده 256،20 رو میده حدودای 30.البته سرویسش خوب نیست سرعتش خیلی افت داره،الان من کمتر از نصف سرعت ایده آل رو دارم میگیرم.لی متاسفانه سپنتا سرویس نمیده اینجا.
صبا نت چه طور ؟
شرکت های دیگه کدوم خوبن؟؟؟(با قیمت)

جدا داتک 256 بهترین سرویسه نامحدود با بهترین قیمت 28 هزار تومن برای انلاین و دانلود خوبه.تو ساعات خلوت با 32 دانلود میکنه:love:

سلام
اقا پول شارژ ماهیانه رو باید اول ماه داد یا اخر ماه؟!!!

384kb recive و 384kb send نا محدود 60 تومن(( +adsl2 )) خوبه؟!!! (( لایزر ))
adsl معمولی 384s&r رو با 30g محدودیت میدن 45 تومن!!!
اصلا فرق adsl معمولی با +ADSL2 چی هست؟!!

حالا لایزر شرکت جالبی هست؟!!

وی:
من هرچی زنگ می زنم شرکتشون همش اپراتورش مشغوله نکه تو پشتیبانیش هم همینجور ت...تیک باشه؟!!
www.laser.ir
نبود کسی جواب مارو بده؟!!!!

سلام
اقا پول شارژ ماهیانه رو باید اول ماه داد یا اخر ماه؟!!!

384kb recive و 384kb send نا محدود 60 تومن(( +adsl2 )) خوبه؟!!! (( لایزر ))
adsl معمولی 384s&r رو با 30g محدودیت میدن 45 تومن!!!
اصلا فرق adsl معمولی با +ADSL2 چی هست؟!!

حالا لایزر شرکت جالبی هست؟!!

وی:
من هرچی زنگ می زنم شرکتشون همش اپراتورش مشغوله نکه تو پشتیبانیش هم همینجور ت...تیک باشه؟!!
www.laser.ir

نبود کسی جواب مارو بده؟!!!!

شارژ ماهیانه رو اول باید داد

60 تومن به نظر من یکم گرونه 512 داتک 45 تومنه نامحدود
این 384 با 30 گیگ محدودیت هم خوبه البته اگه ماهی بیشتر از 30 گیگ دانلود نمیکنی

adsl 2 فرقش با adsl اینه که adsl2 پهنای باند بیشتری رو نسبت به adsl ساپورت می کنه

شارژ ماهیانه رو اول باید داد

60 تومن به نظر من یکم گرونه 512 داتک 45 تومنه نامحدود
این 384 با 30 گیگ محدودیت هم خوبه البته اگه ماهی بیشتر از 30 گیگ دانلود نمیکنی

adsl 2 فرقش با adsl اینه که adsl2 پهنای باند بیشتری رو نسبت به adsl ساپورت می کنه

مرسی
فقط اینکه پس فرق زیادی تو adsl و +adsl2 نیست نه؟! ((( اگر فرق نمی کنن که همون 384 با محدودیت 30g رو بگیرم؟!! ))) + ((( برای یازی و نهایتا 4 و5 تا فیلم که 30 گیگ کم نیست؟!! )))
بدبختی داتک پیش شماره ما رو ساپورت نمیکنه!!!

سلام.

این آسیاتک رو دیدین؟! یه سرویس جدیدی گذاشته با محدودیت حجمی. قبلا فقط نامحدود داشت. البته الان که نگاه میکنم سرویس نامحدود 128 یک ماهه رو کرده 25 تومن که قبل از این 20 تومن بود!

یه نظر بدید که این سرویس با محدودیت حجمی ـش خوبه یا نه. قیمتاش که خیلی خوبن(مثلا 6 ماهه با محدودیت 13 گیگ 42 تومن ) واسه کسی که نخواد زیاد دانلود کنه:

http://asiatech.ir/pricetehran.html

منتظر نظرات هستیم...! ;)

سلام.

این آسیاتک رو دیدین؟! یه سرویس جدیدی گذاشته با محدودیت حجمی. قبلا فقط نامحدود داشت. البته الان که نگاه میکنم سرویس نامحدود 128 یک ماهه رو کرده 25 تومن که قبل از این 20 تومن بود!

یه نظر بدید که این سرویس با محدودیت حجمی ـش خوبه یا نه. قیمتاش که خیلی خوبن(مثلا 6 ماهه با محدودیت 13 گیگ 42 تومن ) واسه کسی که نخواد زیاد دانلود کنه:

http://asiatech.ir/pricetehran.html

منتظر نظرات هستیم...! ;)

128 ش که کیفیت خوبی نداشت حالا قیمتشم زیاد کرده

این محدودیت دارشم قیمتش خیلی خوبه فقط دیگه خیلی محدودد آخه اگه تو 6 ماه هیچی هم نخوای دانلود کنی بازم کم میاری یعنی ماهی 2 گیگم نیست:( ولی خوب برای یه سری که اصلا دانلود ندارن با توجه به قیمتش خوبه

اقا من خطم pcm هست می خواستم ببینم راهی است تعویضش کنم یا نه ؟

نه راهی نداره من خیلی دوندگی کردم اما نشده این قابل تعویض نیست باید منتظر بمونی سرویس های جدید بدن روی این خطها اونم اگر بدن
با مخابرات منطقتون صحبت کن به احتمال زیاد این کارو می کنن

پسر خوب مخابرات مگه خونه خاله است میگم من کلی اینور اونور رفتم نمیدن
خدا لعنتشون کنه اگه میشد خودم اینترنت پرسرعت میگرفتم کسی رو سراغ داری اینکارو کرده باشه؟

(مثلا 6 ماهه با محدودیت 13 گیگ 42 تومن )
13 گیگ،6 ماه ؟ کیلویی هم حساب کنی مفت نمیارزه...غیر از اینکه این 6 ماه فقط چت کنی :دی تازه اونم با پینگ قشنگش آنلاین که نمیشه زد.دانلود هم که نمیشه کرد با این حجم کم.

پسر خوب مخابرات مگه خونه خاله است میگم من کلی اینور اونور رفتم نمیدن
خدا لعنتشون کنه اگه میشد خودم اینترنت پرسرعت میگرفتم کسی رو سراغ داری اینکارو کرده باشه؟
تنها راهش wireless هست که اونم یا باید ارث بابای لایزر رو بهشون پس بدی که ازشون سرویس بگیری... یا قرن ها صبر کنی شاید داتک مودم بیاره...
من از داتک نپرسیدم اگه از بیرون مودم بگیرم بهم سرویس میدن یا نه...کسی میدونه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or