اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بالاخره میلاد بگیرم یا نگیرم ؟ :دی از این قیمت سرویس هاش هم سر در آوردی به من بگو :دی
پینگش چه طور ـه ؟ سرعتش؟ 24 ساعته که قطع نیست ؟ :دی

جواد بدون شک از Dial Up راحت ميشی

قيمت هاش هم ماه اول اون پيش پرداخت رو ميدی بعد از ماه های بعد اون شارژ ماهيانه رو.ا

پينگش که داغون آقا داغون:دی اولاش واسه من 1500 بود بعد کلی پيگيری شد 500 600 با اروپا.قطعی زياد نداره ولی شارژ کردنش با اول ماه ميلادی هست حالا اگه قسمت شد گرفتی خودت ميفهمی چه زجريه:دی
البته اين قضيه من مال 6 7 ماه پيشه ها.بچه ها ميگن الان قابل تحمل تر شده

بهترین کیفیت ممکن با بیشترین پول ممکن!
مهم ترین چیز اینه که طرف اگه نوشته بیا 200 تومن بده ماهی تا بهت 64 بدیم،واقعا اون 64 رو بدن:دی
فرق سرویس ECO و Art چیه؟ (شاتل)
فرقشون تو اینه که ECO مثلا 512 میده ولی با 2.5 گیگ محدودیت ترافیک!در ضمن بالابردن محدودیت ترافیکش خرجش بیشتر از ARTه.

قابل توجه کسایی که میخان از FANAVA بگیرن:
من اهوازم و الان حدود 2 هفته هست که من ازشون سرویس 128 میگیرم...
از لحاظ پینگ بگم که توی Counter Strike سرور GameZone پینگم حدود 70-80 یا گاهی اوقات هم 50-60 هست.
COD4 هم سرور ایرانی پینگم بین 90-100 هست و مشکلی ندارم.
از لحاظ سرعت دانلود که واقعا عالیه برا من چون با سرعت 128 سرعت دانلودم به طور متوسط روی 27 هست و دوستام که اینجا ParsOffline :biggrin1: دارن سرعت دانلودشون حدود 15 هست.
من خودم نامحدود دارم ولی برای کسایی که محدود دارن شبا با نوشتن پسورد Night@Fanava مجانی میتونن دانلود کنن.
همه اینا که گفتم به اهوازش مربوط میشه و من از تهران خبری ندارم!

از لحاظ پینگ بگم که توی Counter Strike سرور GameZone پینگم حدود 70-80 یا گاهی اوقات هم 50-60 هست.
از لحاظ سرعت دانلود که واقعا عالیه برا من چون با سرعت 128 سرعت دانلودم به طور متوسط روی 27 هست و دوستام که اینجا ParsOffline :biggrin1: دارن سرعت دانلودشون حدود 15 هست.
من خودم نامحدود دارم ولی برای کسایی که محدود دارن شبا با نوشتن پسورد Night@Fanava مجانی میتونن دانلود کنن.

128 فناوا سرعت دانلود متوسط 27 میده؟

یه سوال داشتم شرکت شاتل خودش یه مودم داره به نام بیلیون همچین چیزی می ده 59 تومن به نظرتون مودم خوبی هست میرزه این قیمت

راستش من زیاد با این مارکی که گفتید آشنایی ندارم ولی به نظر من اگر asus یا TP-link یا usrobotic بگیری بهتره چون مارکای معروفین و تضمین شده اند از همه نظر

آخرین ویرایش:
اینترنت ماهواره ای (edsl)برای بازی های انلاین خوب هستش؟
اصلا طرفش نرو :دی چون سند ـش با همون Dial up هست که 100% بیچاره میکنه.

من انتخابی غیر از فن آوا ندارم کلا :دی همینم کلی شانس آوردیم اومد اینجا داره سرویس میده :دی

مودم رو من خودم دوست دارم Asus 602 بگیرم ولی هیچ جا گیر نمیاد...جایی سراغ دارید؟

سلام
1.صبا 128 بی محدودیت چند میده؟
2.مودم خوب معرفی کنید (با قیمت)
3.صبا سعادت اباد ساپرت می کنه؟؟(اگه نه یه شرکت دیگه معرفی کنید)
4.اگه از صبا بگیرم مودم هم باید از خودش بگیرم؟؟؟
5.ماه اول علاوه بر پول مودم چند باید بدم؟؟

سلام
1.صبا 128 بی محدودیت چند میده؟
2.مودم خوب معرفی کنید (با قیمت)
3.صبا سعادت اباد ساپرت می کنه؟؟(اگه نه یه شرکت دیگه معرفی کنید)
4.اگه از صبا بگیرم مودم هم باید از خودش بگیرم؟؟؟
5.ماه اول علاوه بر پول مودم چند باید بدم؟؟

1.صبانت نا محدود نداره /:)
2. مودم خوب فکر کنم Asus باشه
3. میتونی خودت پیگیری کنی http://sabanet.ir/map.asp
4.نه ولی از خودشون بگیری بهتره
5.هزینه راه اندازی(15000تومن) + مودم (؟تومن:biggrin1:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or