اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
قبلآ اینطوری بود

218.jpeg

یه چند وقتیه اینطوری شده:دی
فکر کنم از PC من باشه مشکل:دی

277.jpeg

ميلاد منم اين طوريم ... از چند تا از دوستام هم جويا شدن اونا هم همين طور بودن ... fake ــه :biggrin1:
يعنى تا اين حـــد !
البته من از يه خراب شده ديگه سرويس ميگيرم !

یه چند وقتیه اینطوری شده
فکر کنم از PC من باشه مشکل

میلاد جون ، مشکل شانس منه ، نه PC شما...
الآن خطم رانژه شده ( در کمتر از 24 ساعت :confused: ) ، اکانتم که Active شد ، می بینی از اینم بد تر میشه... :biggrin1: ....
تهنا راه حل اینه که منو وادار کنید ، برم فسخ قرارداد کنم.... :biggrin1:

آخرین ویرایش:
سلام روشی به غیر از ورود به سایت شرکت برای دیدن مقدار اکانت استفاده شده یا مونده توی pc هست؟
یه سوال دیگه : این چند روزه سرعت Adsl توی شهر شما کاهش پیدا نکرده است؟

سلام روشی به غیر از ورود به سایت شرکت برای دیدن مقدار اکانت استفاده شده یا مونده توی pc هست؟
یه سوال دیگه : این چند روزه سرعت Adsl توی شهر شما کاهش پیدا نکرده است؟
باید برنامه هایی در این زمینه وجود داشته باشد
که فکر کنم یک برنامه مثل این بتونه اینکارو انجام بده که به طور منطقی باید زمانی که به اینترنت متصل میشی برنامه هم اجرا کنی

ميلاد منم اين طوريم ... از چند تا از دوستام هم جويا شدن اونا هم همين طور بودن ... fake ــه
يعنى تا اين حـــد !
البته من از يه خراب شده ديگه سرويس ميگيرم !

سعید چیش فیکه:دی؟؟

میلاد جون ، مشکل شانس منه ، نه PC شما...
الآن خطم رانژه شده ( در کمتر از 24 ساعت ) ، اکانتم که Active شد ، می بینی از اینم بد تر میشه... ....
تهنا راه حل اینه که منو وادار کنید ، برم فسخ قرارداد کنم....

بیخیال گیم .بیشین دانلود بزن:دی

قیمت یه مودم که دوتا پورت داشته باشه(برای 360 و pc)چنده؟

بیشتر از 50-55 هزار تومان نیست.
می تونی TP-Link مدل TD-8811 بخری.مودم خیلی خوبی هست.مودم های 2 پورت مارک های Asus,TP Link و مارک هایی که تقریبا از برند های معروف هستن رو بخر.برند هایی که شرکت های خوب ازشون استفاده می کنن.

4تاییش چنده اقا ؟ بعد وقتی چند نفر استفاده میکنن چقدر روی سرعت تاثیر داره ؟؟؟

میشه دو نفر با یک مودم تو یه سرور بازی کنن ؟؟

بیخیال گیم .بیشین دانلود بزن

کفر نگو پسر :evil:

4تاییش چنده اقا ؟ بعد وقتی چند نفر استفاده میکنن چقدر روی سرعت تاثیر داره ؟؟؟

میشه دو نفر با یک مودم تو یه سرور بازی کنن ؟؟

کفر نگو پسر :evil:

من مدل 4 پورت Ethernet مارک Asus 604g پیشنهاد می کنم.Wireless هم داره در کنار این 4 پورت Ethernet.قیمتش 100000 تومان هست حدودا...
دو نفر هم می تونید با یک مودم توی یک سرور بازی کنید.
سرعتش تقریبا نصف میشه... ;)

من نمیدونم این چه وضع dc هستش، وقتی از لایز adsl128 گرفتم میبینی در 1 ساعت 5 بار dc میشم (البته در 24 ساعت یکبار یا دوبار این اتفاق برام پیش میاد) تازه نکته جالب این هستش که dc میشم ولی همچنان اینترنت connect هستش ولی ناگهان ping میپره و هیچ جایی ping ندارم در این شرایط باید DC کنم کانکشن رو و دوباره کانکنت کنم تا پینگ دوباره برگرده این اتفاق یکبار دو بار هم روی نداده از دوشنبه تا حالا بار ها اتفاق افتاده که در یک ساعت چندین بار پینگم پریده ( والا ما این یکسالی سپنتا داشتیم اینطوری ندیده بودیم پینگ بپره دیگه برنگرده) و دیگه برنگشته تا اینکه reconnect کردم زنگ هم میزنم پشتیبانی اصلا بعد از قرار بستن دیگه خطشون برای من یکی اشغاله و به هیچ عنوان موفق نشدم با پشتیبانی صحبت کنم واقعا عجیب غریبه .
وقتی سیستم رو گذاشته باشی برای دانلود با IDM و اینطوری DC بشه یا پینگ بپره (خودت هم پشت pc نباشی) واقعا اعصاب خورد کنه چون سیستم الکی روشنه ولی دانلودی در کار نیست (خوب این شرایط به نفع ISP هستش شاید هم این یه روش کلک مرغابی شون باشه)

آخرین ویرایش:
داداش بزار روشنت کنم راجع به این شرکتایی که پشتیبانیشون همیشه مشغوله .
یه آدم مردنی میزارن پشت تیلیفن ماهی 50 بهش میدن میگن تیلیفن ا رو جواب بده اونم وقتی که شرکت مشکلی واسه خطوطش پیش میاد تیلیفن او میزاره روی مغشولی میره پی کارش . کلا این فلسفه شرکتای کلاه برداره . اما در مورد اون صفر شدن ping ات که نمی دونم داستان چیه ولی به نظر من این شرکتا واسه اینکه ترافیک کمتر بشه البته اطلاع دقیق ندارم میان هر ساعت یه dc میزنن برای کسایی که دارن از رپید دانلود میکنن که کاسه کشکولشونو بیریزن به هم :biggrin1: به نظر دوستان این فرضیه درست نیست ؟

دوستانی که از Laser سرویس می گیرن ، میشه یه تست پینگ بذارن!
من دیروز رفتم با نمایندگی شیرازش قراداد بستم!
این رو بنده امروز گرفتم (128 کیلوبایت) و عکس مربوط به گیم آنلاین مربوط میشه به سرور بازی counter strike 1.6 که برای سرور یزد (game zone) است.

mu91js.jpg

آخرین ویرایش:
من نمیدونم این چه وضع dc هستش، وقتی از لایز adsl128 گرفتم میبینی در 1 ساعت 5 بار dc میشم (البته در 24 ساعت یکبار یا دوبار این اتفاق برام پیش میاد) تازه نکته جالب این هستش که dc میشم ولی همچنان اینترنت connect هستش ولی ناگهان ping میپره و هیچ جایی ping ندارم در این شرایط باید DC کنم کانکشن رو و دوباره کانکنت کنم تا پینگ دوباره برگرده این اتفاق یکبار دو بار هم روی نداده از دوشنبه تا حالا بار ها اتفاق افتاده که در یک ساعت چندین بار پینگم پریده ( والا ما این یکسالی سپنتا داشتیم اینطوری ندیده بودیم پینگ بپره دیگه برنگرده) و دیگه برنگشته تا اینکه reconnect کردم زنگ هم میزنم پشتیبانی اصلا بعد از قرار بستن دیگه خطشون برای من یکی اشغاله و به هیچ عنوان موفق نشدم با پشتیبانی صحبت کنم واقعا عجیب غریبه .
وقتی سیستم رو گذاشته باشی برای دانلود با IDM و اینطوری DC بشه یا پینگ بپره (خودت هم پشت pc نباشی) واقعا اعصاب خورد کنه چون سیستم الکی روشنه ولی دانلودی در کار نیست (خوب این شرایط به نفع ISP هستش شاید هم این یه روش کلک مرغابی شون باشه)

کاوه جان این مشکل می تونه 2 تا دلیل داشته باشه :

1. مودم خراب شده باشه که من همین مشکل رو داشتم.
2. خطت کنار سیم برق باشه که کیفیتش رو آورده باشه پایین یا در کل کیفیت خطت نامطلوب شده باشه به هر دلیلی.

داداش بزار روشنت کنم راجع به این شرکتایی که پشتیبانیشون همیشه مشغوله .
یه آدم مردنی میزارن پشت تیلیفن ماهی 50 بهش میدن میگن تیلیفن ا رو جواب بده اونم وقتی که شرکت مشکلی واسه خطوطش پیش میاد تیلیفن او میزاره روی مغشولی میره پی کارش . کلا این فلسفه شرکتای کلاه برداره . اما در مورد اون صفر شدن ping ات که نمی دونم داستان چیه ولی به نظر من این شرکتا واسه اینکه ترافیک کمتر بشه البته اطلاع دقیق ندارم میان هر ساعت یه dc میزنن برای کسایی که دارن از رپید دانلود میکنن که کاسه کشکولشونو بیریزن به هم :biggrin1: به نظر دوستان این فرضیه درست نیست ؟

حرف های خنده دار نزن.شرکت مگه بیکاره بیاد Tell اشغال بذاره ؟ مطمئن باش 100 نفر ممکنه مشکل داشته باشن و همینطور زنگ بزنن.
فرضیه ای که الان دادی کاملا غلطه...یکی مثل لایزر الان کارش گرفته نمیاد خودش رو خراب کنه...کاوه جان هم اگر بلند بشه بره شرکت کارش مطمئنا سریعتر راه میفته.وقتی از طریق تماس مشکل حل نمیشه باید پاشید برید شرکت.

آقا دیگه از شرکت برق دیگه شاخ تر نیست که وقتی برق میره همه تلفنا رو اشغال میزارن ! من نمیگم بیکاره میگم حوصله جواب دادن ندارن با تلفن مشغول کردن که یه شرکت خودشوو خراب نمی کنه .:biggrin1:

دوستان یه سوال
اگه من اولین بار از یه شرکت (مثل داتک)سرویس بگیرم و مودم هم ازش بخرم
ایا ماههای اینده میتونم از یه شرکت دیگه (مثل شاتل)سرویس بگیرم
یعنی وقتی مودمم مال داتکه از شاتل میتونم بگیرم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or