r10ronaldinho
کاربر سایت
من هرکاری می کنم نمیتونم تو مغزم بگنجونم:laughing: 128 تقسیم بر 8 میشه 16 اونوقت 128 صبا دانلود 60 میده!!! اگه 1 مگ داره من می خوام فکر کنم سرعت دانلود 500 میده دیگه نه؟
من هرکاری می کنم نمیتونم تو مغزم بگنجونم:laughing: 128 تقسیم بر 8 میشه 16 اونوقت 128 صبا دانلود 60 میده!!! اگه 1 مگ داره من می خوام فکر کنم سرعت دانلود 500 میده دیگه نه؟
صبانت روي سرويس هاش Turbo نصب ميكنه براي همين با سرويس 128 دانلودش ميشه 60 . (در اصل سرويس 512K هستش ولي اسمش 128 سرويس يه مگش هم سرعتش عاديه يعني 125 الي 130 دان ميكنه .من هرکاری می کنم نمیتونم تو مغزم بگنجونم:laughing: 128 تقسیم بر 8 میشه 16 اونوقت 128 صبا دانلود 60 میده!!! اگه 1 مگ داره من می خوام فکر کنم سرعت دانلود 500 میده دیگه نه؟
من فکر میکردم فقط رو ماشین turbo نصب میکنن :laughing:جالبه اونوقت 128 که محدودیت نداره؟قیمت 128 و 256 هم میشه بگید؟صبانت روي سرويس هاش Turbo نصب ميكنه براي همين با سرويس 128 دانلودش ميشه 60 . (در اصل سرويس 512K هستش ولي اسمش 128 سرويس يه مگش هم سرعتش عاديه يعني 125 الي 130 دان ميكنه .
مخابرات از الان داره خودش ADSL میده یعنی؟! آخه قرار بود که این پروژه کنسل بشه و فقط همون شرکت ها PAP که 11 هستن ADSL بدن حالا انگار تجدید نظر کردند :biggrin1:من اراکی نیستم شما توهین کردی هم کردی
متاسفانه همه چی افتضاحه...من به توصیه بچه ها از مخابرات سرویس گرفتم.نه رسیدگی میکنن نه جواب میدن نه این نمایندشون کمک میکنه...خودم مودم داشتم(دی لینک که بهترینه) هر دفعه قطع میشد میگفتن بخاطر مودمه.مسئول فنیشون یه کاره اومده خونه 10 تومن هم واسه اینکه اومده بهش دادم که ببینه اخرش مودمم چی میشه...نظرش این بود که مودمت خرابه چرا؟ چون پورت لن نداره! آخرشم 49 تومن کردن تو پاچم واسه اون مودم
کاش یه سرعت درست حسابی داشت! سرعت دانلود بالاتر از 4 نمیره!
خلاصه پیشنهادم اینه از مخابرات سرویس نگیرید پشیمون میشید
128 که صبا میده send هستش و چون باید مشترک حقیقی باشید (بالای 128 گیر میدن) sedn رو 128 کیلوبایت در نظر میگیرند و Recive رو 512 که چون Recive شما بالا هستش سرعت دانلود هم بالا میره ( 50 کیلوبایت Rate دانلود است) پس 128 برای آپلود شما به کار میره (16 کیلوبایت rate آپلود است) نه دانلود :biggrin1:دوست من 128 صبا نت داره سرعت دانلودش 50 هست.راستی این idm چه چیزی هستش؟
یعنی شما 2 ساعت مارو سرکار گذاشتید ؟؟!شما 2 ساعت دارید سرعت سندتونو جای سرعت اینترنتتون معرفی می کنید؟ای خدامن 2 ساعت دارم به خودم میگم این داتک چه قد نامرد سرعت دانلود من 35خدااا
من فکر میکردم فقط رو ماشین turbo نصب میکنن :laughing:جالبه اونوقت 128 که محدودیت نداره؟قیمت 128 و 256 هم میشه بگید؟
یعنی شما 2 ساعت مارو سرکار گذاشتید ؟؟!شما 2 ساعت دارید سرعت سندتونو جای سرعت رسیوتون معرفی می کنید؟ای خدامن 2 ساعت دارم به خودم میگم این داتک چه قد نامرد سرعت دانلود من 35خدااا
سلامیعنی شما 2 ساعت مارو سرکار گذاشتید ؟؟!شما 2 ساعت دارید سرعت سندتونو جای سرعت رسیوتون معرفی می کنید؟ای خدامن 2 ساعت دارم به خودم میگم این داتک چه قد نامرد سرعت دانلود من 35خدااا
من هرکاری می کنم نمیتونم تو مغزم بگنجونم 128 تقسیم بر 8 میشه 16 اونوقت 128 صبا دانلود 60 میده!!! اگه 1 مگ داره من می خوام فکر کنم سرعت دانلود 500 میده دیگه نه؟
من فکر میکردم فقط رو ماشین turbo نصب میکنن جالبه اونوقت 128 که محدودیت نداره؟قیمت 128 و 256 هم میشه بگید؟
من بد بخت ماهی 55 تومن دارم میدم SEnt 64 و Received 128 خوب تازه چیراستی یادم رفت بگم بالاخره دیروز از لایز ADSL وصل شد 128 /128 با حجم دانلود نامحدود گرفتم 26 تومان گرونه یا ارزونه ؟ :biggrin1: