اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا من از داتک میگیرم یه 5-6 روزیه خیلی قطعی دارم بعد دیروز یکی رو فرستادن گفت مشکل از سیم کشیتون باید عوض بشه به نظرتون درست میگه باید سیم کشی رو عوض کنم؟

اقا من از داتک میگیرم یه 5-6 روزیه خیلی قطعی دارم بعد دیروز یکی رو فرستادن گفت مشکل از سیم کشیتون باید عوض بشه به نظرتون درست میگه باید سیم کشی رو عوض کنم؟

کاملا درست گفتن.کیفیت خط تلفنتون اومده پایین.من آخرین باری که سیم کشی تلفنمون رو عوض کردن به همین دلیل بود.قطعی زیاد داره.من حداکثر 15 دقیقه بیشتر نمی تونستم Connect بمونم.برو سیمبان از مخابرات بیار تعویض کنن برات. ;)

کاملا درست گفتن.کیفیت خط تلفنتون اومده پایین.من آخرین باری که سیم کشی تلفنمون رو عوض کردن به همین دلیل بود.قطعی زیاد داره.من حداکثر 15 دقیقه بیشتر نمی تونستم Connect بمونم.برو سیمبان از مخابرات بیار تعویض کنن برات. ;)
دستت درد نکنه

ss

سلام ببخشید اینجا پست میدم این دیال اپ به مودم بستگی داره؟ بهترین مدل مودم دیال اپ؟
بعد این دو تا کامپوتر ها هستن هی روشن خاموش میشن علتش چیه
بعد چه کار کنیم اینا همش روشن ببمونن بعد سرعت دیال اپم بیشتر بشه
بازمم ممنون و ببخشید

بعد این دو تا کامپوتر ها هستن هی روشن خاموش میشن علتش چیه
بعد چه کار کنیم اینا همش روشن ببمونن بعد سرعت دیال اپم بیشتر بشه
بازمم ممنون و ببخشید
سلام
این برای زمانی هست که شما سند و رسیو داری و دست شما نیست که کاری کنی تا مانیتور ها دائم و به صورت ثابت روشن بمونه . به طور کلی زمانی که سیستم شما داره از شبکه دیتا دریافت میکنه و یا به جایی دیتا ارسال میکنه مانیتور ها روشن میشه.
یا علی مدد

سلام.میخواستم بدونم استفاده از یه خط فقط برای ADSL در سرعت اون تاثیری داره؟چون یکی از دوستام 128 صبانت گرفته و سرعت دانلودش 50 هست.و پینگش هم 200-350.برای بازی هم خیلی خوبه Split screen هیلو و gow بازی کردیم بدون حتی یه ذره تاخیر.

حسن اقا من میتونم یه تخفیف 25% از شبدیز برای دانشجویی بگیرم ؟؟؟ (دم سردر دانشگاه اینجوری زده !)

بعد من با این 128 میتونم راحت Call Of Duty4 رو بازی کنم یا نه ؟؟؟

برای call of duty 4 آنلاین بازی کزدن اگر بخواید با سرورای خارجی بازی کنید تا پینگ 160 خوبه و راحت میشه بازی کردولی بالاتر لگ میزنه ولی اگه بخواید با سرورای ایرانی بازی کنید تا 100 خوبه بیشتر از 100 یکم اذیت میکنه

آخرین ویرایش:
من نمیدونم چرا فقط این اراک خراب شده قیمتش افتضاحه؟! 64 با محدودیت 8 گیگ با سرعت افتضاح با شیر یک به یه میلیون!!!! رو میده 19900.پارس انلاینم میده 25!:mad:
شماها با این قیمتا برید حالشو ببرید;)

من نمیدونم چرا فقط این اراک خراب شده قیمتش افتضاحه؟! 64 با محدودیت 8 گیگ با سرعت افتضاح با شیر یک به یه میلیون!!!! رو میده 19900.پارس انلاینم میده 25!:mad:
شماها با این قیمتا برید حالشو ببرید;)

شرمنده ها من نمیخوام به اراک توحین کنم ولی اراک چیش درسته که adsl ش درست باشه اصلا من تعجب می کنم همینم اراک داشته باشه من پدر مادرم اراکین تقریبا من 2 .3 ماه یه بار میام اراک ولی اصلا حال نمی کنم چون هیچی نداره:( اگرم میام به خاطر پس داییام میام

شرمنده ها من نمیخوام به اراک توحین کنم اراک چیش درسته که adsl ش درست باشه اصلا من تعجب می کنم همینم اراک داشته باشه من پدر مادرم اراکین تقریبا من 2 .3 ماه یه بار میام اراک ولی اصلا حال نمی کنم چون هیچی نداره

بالای 90 % شهرهای ايران همينند اصلاً بهشون رسيدگی نميشه فقط اراک که نيست.من همينجا مجبورم هميشه 10 15 بالای تهران پول اينترنت بدم چرا چون نمايندگی لايزر عشقش ميکشه گرون بده يا سر IP Static تهران ميگه مفته اينجا ميگه ما نميديم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or