اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یه سوال...یعنی تو این خراب شده (تهران) هیچ شرکتی جز داتک و لایزر وایرلس(wimax) نمیدن ؟؟؟

پارس آنلاین هم داره :

Code:
http://www.parsonline.com/fa/services/wimax

البته این طور که یکی از دوستان در صفحات قبل گفت مثل این که مشکل داره این سرویسشون... ;)

بابا یکی جواب منو بده فردا دارم میرم قراداد ببندم سریع جواب بدید ممنون میشم:
الان sabanet برای کابراش 512 میده ؟ و اینکه با مودم TP link 8811 مشکلی نداره ؟ و سوال آخر اینکه 3 تا 7 که رایگان هستش آیا DC میکنند باز هم عمدا یا نه؟

بابا یکی جواب منو بده فردا دارم میرم قراداد ببندم سریع جواب بدید ممنون میشم:
الان sabanet برای کابراش 512 میده ؟ و اینکه با مودم TP link 8811 مشکلی نداره ؟ و سوال آخر اینکه 3 تا 7 که رایگان هستش آیا DC میکنند باز هم عمدا یا نه؟

خیر نمیده.اما اگر 128 با محدودیت 10 گیگابایت به بالا بگیری سرعتی که داری به اندازه 512 هست.
با این مودم هم فکر نمی کنم مشکلی داشته باشن.من خودم از این مودم استفاده می کنم.
از 3 تا 7 صبح هم که رایگان هست چرا باید DC کنن ؟

از 3 تا 7 صبح هم که رایگان هست چرا باید DC کنن ؟

چون قبلا دوستام داشتند هر یکساعت یکبار DC میکردند (کرم از ISP بود) :sick:

خیر نمیده.اما اگر 128 با محدودیت 10 گیگابایت به بالا بگیری سرعتی که داری به اندازه 512 هست.
یعنی محدویت 5 گیگا بایت بگیریم سرعت 512 نمیدهند باید حتما محدودیت 10 گیگ به بالا بگیریم؟

بله با 256 میشه بازی کرد به شرطی که شرکت ها بدن این سرویس رو...

اصلا سرعت adsl ربطي به بازي كردن نداره شما اگه كيفيت سرويس adsl ي كه گرفتي خوب باشه و پينگش پايين باشه با سرعت 64 هم ميتوني بازي كني.
بعضيا كه اصلا دارن با دايل آپ wow ميزنن و مشكلي ندارن اما برا بازيهايي مثل كانتر و cod يا كرايسيس نياز به adsl هست با پينگ پايين نه سرعت بالا
البته سرعت يه تاثير بسيار جزئي داره.

کسی نبود جواب منو بده ؟
من از چند تا شرکت توی شیراز پرسیدم برای ای دی اس ال میگن نمیشه خط شما مشکل داره
به نظر شما چجوری میشه مشکل رو حل کرد ؟
چه دلایلی میتونه داشته باشه ؟

ببخشید من یه کم گیج شدم.یعنی میان کل سیم کشی ساختمونو عوض میکنن:confused:

سیم کشی خط تلفنت رو عوض می کنن.مثلا من شماره 5550101 رو برای ADSL می خواستم استفاده کنم.PCM بود.اومدن یه سیم دیگه کشیدن جای قبلی که PCM بود.از حالت PCM در اومد.

کسی نبود جواب منو بده ؟
من از چند تا شرکت توی شیراز پرسیدم برای ای دی اس ال میگن نمیشه خط شما مشکل داره
به نظر شما چجوری میشه مشکل رو حل کرد ؟
چه دلایلی میتونه داشته باشه ؟

باید بپرسی به چه دلیل نمی تونن.ممکنه PCM باشه و بشه راحت از PCM درش آورد با یه تغییر سیم کشی... ;)

آقا یه مودم به من معرفی کنید که وایر لس باشه لن هم داشته باشه که با کابل هم بتونم وصل کنم بردش زیاد باشه .بعد یه 2 3 تا سوال یکی اینکه با وایر لس سرعت پایین نمیاد ؟ مودمی هست که باطری بخوره یا شارژی بشه؟راستی قیمتشم بگید

آقا یه مودم به من معرفی کنید که وایر لس باشه لن هم داشته باشه که با کابل هم بتونم وصل کنم بردش زیاد باشه .بعد یه 2 3 تا سوال یکی اینکه با وایر لس سرعت پایین نمیاد ؟ مودمی هست که باطری بخوره یا شارژی بشه؟راستی قیمتشم بگید

مودم Asus 604g رو پیشنهاد می کنم که قیمتش هم حدودا 100000 تومان هست.

Code:
http://dk.asus.com/products.aspx?l1=13&l2=96&l3=0&l4=0&model=1107&modelmenu=1

این سیم کشی رو عوض میکنن یعنی کل سیم های ساختمون رو در میارن و به جاش سیم دیگه میزارن:confused: یا نه مربوط میشه به مخابراط و به سیم کشی خونه دست نمیزنن؟

یه سیم کشی دم در خونه می کنن.بعد سیم رو تحویلت میدن دیگه خودت داخل خونه می کشی سیم رو و به جای مورد نظر می بری.من الان همین طور هست سیم کشی خطم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or