سلام.کسی جدیدا با ping آسیا تک مشکل پیدا نکرده؟هر باز ای میخوام انجام بدم پینگ تا 24000 هم میره ولی وقتی همون سرور رو ping میکنم تا 300 یا 400 بیشتر نمیره.تو بازی ping میره بالا.کسی نمیدونه مشکل از چی میتونه باشه؟
سعید خوب شد گفتی.دیگه داشتم به سیم تلفن و pc و همه چی شک میبردم.سمير كلا" آسيا تك همش مشكله ... :biggrin1:
من الان 5-6 ماهى هست ping ــم از 245 يه اپسيلون تكون نخورده ولى بيا ببين چه وضعى دارم !
دوست من سر همين بلاهايي كه آسياتك سرش آورد رفت 2-3 تا ISP عوض كرد ...
آقايون كسي نميدونه چه چيزي بايد تو اين نامه اي كه بايد برا 256 از دانشگاه گرفت ذكر بشه ؟
بايد حتما نام شركت و درخواست سرويس adsl 256 ذكر بشه يا اينكه نامه اشتغال به تحصيل بدون ذكر چيزي كافيه؟
من از سرویس 128 داتک استفاده میکردم الان میخواهم از لایزر adsl 2 128 بگیرم کسی ازلایزر adsl 2 گرفته لطف کنه یک توضیحی بده مرسی
اخه من خطم تقريبا يه ماه هم نميشه گرفتم .رفتم مخابرات گفتن كه براي شما هنوز قبضي نيومده و همون فيش ثبت نام هستش دايري شما بعد به شركت اينترنت زنگ ميزنم به من ميگه خود مخابرات بخش ديتاش گفته بايد قبض خردادو بياري؟
بهتون گفتن مشکل از مودمه؟ آخه اولش به منم زنگ زدن گفتن شما لینکتون آپ نمیشه مشل از تلفنه نمیزاره لینک آپ شه تلفنه ما هم تو خونه طرفدار داشت 70 تومن رو دست من خرج گذاشت رفتم یه بیسیمی مثل همون خریدم
من دقیق متنو برای دانشگاه نمیدونم باید چی باشه فقط میدونم تو نامه باید اسم صاحب خط که میخواد adsl بگیره با شماره تلفن بیاد و باید تو نامه نوشته باشه که برای چی به اینترنت سرعت بالا احتیاج دارید و مهروامضا کسی که داره نامه رو میده از دانشگاه هم باید باشه یعنی باید یه نامه بنویسید پرینت کنید و مهرو امضا بزنید چون که میخوان نامه رو پیش خودشون نگه دارن
من كه از اين شركته گرفتم 256 گرفتم دانشجوهم نيستم خونگي هستش.
بهترین شرکت برای ارائه ی adsl تو شیراز کدومه؟ایا جایی تو شیراز هست که adsl 2 ارائه کنه؟فرق با ورژن 1 چی هست؟قیمتش چطوره؟دوستان اگه میشه در مورد مزایا و مشکلات اینترنت بی سیم یا وایرلس هم توضیح بدین