اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقايون كسي نميدونه چه چيزي بايد تو اين نامه اي كه بايد برا 256 از دانشگاه گرفت ذكر بشه ؟
بايد حتما نام شركت و درخواست سرويس adsl 256 ذكر بشه يا اينكه نامه اشتغال به تحصيل بدون ذكر چيزي كافيه؟

دوستان من شیرازم هست اما متاسفانه خط تلفونمون pcm هست و اینجوری که معلومه نمیشه adsl گرفت درسته؟بهترین شرکت برای ارائه ی adsl تو شیراز کدومه؟ایا جایی تو شیراز هست که adsl 2 ارائه کنه؟فرق با ورژن 1 چی هست؟قیمتش چطوره؟دوستان اگه میشه در مورد مزایا و مشکلات اینترنت بی سیم یا وایرلس هم توضیح بدین

سلام.کسی جدیدا با ping آسیا تک مشکل پیدا نکرده؟هر باز ای میخوام انجام بدم پینگ تا 24000 هم میره ولی وقتی همون سرور رو ping میکنم تا 300 یا 400 بیشتر نمیره.تو بازی ping میره بالا.کسی نمیدونه مشکل از چی میتونه باشه؟

سلام.کسی جدیدا با ping آسیا تک مشکل پیدا نکرده؟هر باز ای میخوام انجام بدم پینگ تا 24000 هم میره ولی وقتی همون سرور رو ping میکنم تا 300 یا 400 بیشتر نمیره.تو بازی ping میره بالا.کسی نمیدونه مشکل از چی میتونه باشه؟

سمير كلا" آسيا تك همش مشكله ... :biggrin1:

من الان 5-6 ماهى هست ping ــم از 245 يه اپسيلون تكون نخورده ولى بيا ببين چه وضعى دارم !

دوست من سر همين بلاهايي كه آسياتك سرش آورد رفت 2-3 تا ISP عوض كرد ...

سمير كلا" آسيا تك همش مشكله ... :biggrin1:

من الان 5-6 ماهى هست ping ــم از 245 يه اپسيلون تكون نخورده ولى بيا ببين چه وضعى دارم !

دوست من سر همين بلاهايي كه آسياتك سرش آورد رفت 2-3 تا ISP عوض كرد ...
سعید خوب شد گفتی.دیگه داشتم به سیم تلفن و pc و همه چی شک میبردم:-".
دیشب با جواد wow میزدم dial داشت راحت بازی میکرد.من هیچ کاری نمیتونستم بکنم.عجب آدمایی هستنا:(

آقايون كسي نميدونه چه چيزي بايد تو اين نامه اي كه بايد برا 256 از دانشگاه گرفت ذكر بشه ؟
بايد حتما نام شركت و درخواست سرويس adsl 256 ذكر بشه يا اينكه نامه اشتغال به تحصيل بدون ذكر چيزي كافيه؟

من دقیق متنو برای دانشگاه نمیدونم باید چی باشه فقط میدونم تو نامه باید اسم صاحب خط که میخواد adsl بگیره با شماره تلفن بیاد و باید تو نامه نوشته باشه که برای چی به اینترنت سرعت بالا احتیاج دارید و مهروامضا کسی که داره نامه رو میده از دانشگاه هم باید باشه یعنی باید یه نامه بنویسید پرینت کنید و مهرو امضا بزنید چون که میخوان نامه رو پیش خودشون نگه دارن

اخه من خطم تقريبا يه ماه هم نميشه گرفتم .رفتم مخابرات گفتن كه براي شما هنوز قبضي نيومده و همون فيش ثبت نام هستش دايري شما بعد به شركت اينترنت زنگ ميزنم به من ميگه خود مخابرات بخش ديتاش گفته بايد قبض خردادو بياري؟

من پارسال با همون قبض دایری از سپنتا ADSL گرفتم هیچ مشکلی هم نه از طرف مخابرات بود نه از سوی سپنتا شما یه آمار از یه ISP دیگه بگیر.

بهتون گفتن مشکل از مودمه؟ آخه اولش به منم زنگ زدن گفتن شما لینکتون آپ نمیشه مشل از تلفنه نمیزاره لینک آپ شه تلفنه ما هم تو خونه طرفدار داشت 70 تومن رو دست من خرج گذاشت رفتم یه بیسیمی مثل همون خریدم

آره قسمت فروش من رو وصل کرد به بخش فنی داتک با اونها صحبت کردم به من گفتند ممکنه 50 50 لینک بیاد روی مودم ات ( مودم من TP LINK - TD 8811 هستش) من هم برای همین بیخیال شدم .

دوستانی که اینجا ندا گستر صبا نت دارند آیا الان هم سرعت 512 میده یا کمتر شده؟ و اینکه بین ساعت 3 تا 7 صبح که محدودیت رایگان هستش آیا باز هم مثل سابق عمدا دیسکانت میکنند یا اینکه آدم شدند و دست از این کارای احمقانه برداشتند ؟

من دقیق متنو برای دانشگاه نمیدونم باید چی باشه فقط میدونم تو نامه باید اسم صاحب خط که میخواد adsl بگیره با شماره تلفن بیاد و باید تو نامه نوشته باشه که برای چی به اینترنت سرعت بالا احتیاج دارید و مهروامضا کسی که داره نامه رو میده از دانشگاه هم باید باشه یعنی باید یه نامه بنویسید پرینت کنید و مهرو امضا بزنید چون که میخوان نامه رو پیش خودشون نگه دارن

ممنون از جوابت اما من از چند نفر كه پرسيدم گفتن كه ديگه نيازي به اينكه ذكر كني adsl 256 رو برا چي ميخواي لازم نيست.حالا من موندم اصلا اينكه توش ذكر بشه كه adsl ميخواي لازم هست يا نه.

من كه از اين شركته گرفتم 256 گرفتم دانشجوهم نيستم خونگي هستش.

اين شركتي كه شما ازش adsl گرفتي رو من اولين باره اسمش رو ميشنوم ميتوني بگي چجوري هست؟ كيفيتش چجورياست؟ 256 نامحدود ميده؟ چند هست؟اصلا معتبر هست؟
چون من خودم ميخوام از اين شركتهاي معروف سرويس بگيرم چونكه يه بار از شهراد گرفتم كه هم تو سرعت دان نوسان داشت هم پينگش بالا بود.
ممنون

بهترین شرکت برای ارائه ی adsl تو شیراز کدومه؟ایا جایی تو شیراز هست که adsl 2 ارائه کنه؟فرق با ورژن 1 چی هست؟قیمتش چطوره؟دوستان اگه میشه در مورد مزایا و مشکلات اینترنت بی سیم یا وایرلس هم توضیح بدین

من شیراز نیستم و این یکی سوال نمی دونم.
ADSL از مرکز مخابراتی تا شعاع 3 کیلومتری رو ساپورت میکنه و نهایت سرعت دانلود 8 مگابات هستش اما ADSL+2 تا شعاع 6 کیلومتری رو هم میتونه ساپورت کنه و نهایت سرعت دانلودش 24 مگابایت هستش، البته در ایران هیچ تفاوتی بین ADSL با َADSL+2 نیستش چون نهایت سرعتی که میدهند 2 مگابایت هستش تنها فرق اش توی مسافت هستش که مسافت بیشتر از 3 یا 4 کیلومتر ناچارا باید ADSL+2 بگیرند .
وایرلس یا همون WIMAX هم اینترنت بیسیم هستش که اینترنت پر سرعت مثل ADSL هستش فقط تنها فرق عمده اش قیمت های خیلی بالاش است که فوق العاده گرونه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or