اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
كسي ميدونه كه افرانت سرويس ADSL ارائه ميكنه يانه؟

براي پيش شماره 2253 كدوم شركت هارو پيشنهاد ميدين؟

به مرکز مخابراتی شما داتک،پارس آنلاین و ندا رایانه سرویس میدن.

داتک و ندا رایانه محدودیت دانلود ندارن ولی خوب پارس آنلاین داره.

ندا رایانه به نظر چیز خوبی میاد...

Code:
http://www.neda.net/nsite/home_adsl.asp?q=services

با سلام آقا یه سوال خیلی مهم دارم کسانی هستند که توی خونه داتک 256 داشته باشن چون من الان 128 دارم می خواهم 256 کنم میگن برای خونه بالای 128نمی شه تازه برادرم دانشجو هست.یک کمکم کنه اگه کسی داره چه جوری گرفته؟:(

سلام من داتک دارم با tplink 8811 مشکلی هم ندارم راستی در مورد 4 ساعت قطعی در هفته برای من که اینطوری نیست بستگی به خط و مخابراتی باشه که براتون وصل می کنه
مودم شما TP link 8811 هستش یعنی ؟ ( آخه زور داره لینک نده بعد بگن بیا از ما بگیر و مودم 45 تومانی خاک بخوره :| ) در مورد 4 ساعت هم چیزی بود که توی قرداد نامه اش یا بهتر بگم توی طومار نامه اش نوشته شده بود .

با سلام آقا یه سوال خیلی مهم دارم کسانی هستند که توی خونه داتک 256 داشته باشن چون من الان 128 دارم می خواهم 256 کنم میگن برای خونه بالای 128نمی شه تازه برادرم دانشجو هست.یک کمکم کنه اگه کسی داره چه جوری گرفته؟

من امروز که زنگ زده بودم گفتند ماه اول برای اینکه مشترک حقیقی شناخته بشید باید 128 بگیرید از ماه بعدی هنگام شارژ با داتک تماس میگیرید و بهتون 256 میدن، حالا جالبی این مطلب این بود که بعد داتک با آسیا تک تماس گرفتم خیلی کیفیت بالایی داشت ADSL آسیا تک دیگه free ماه اول هم برداشتند تازه من پرسیدم بعد از ماه اول آیا میتونم 256 بگیرم گفتند نه منم گفتم پس BYE :laughing: هرکی آسیا تک کمتر از 256 بگیره مخش تاب داره :D چون تفاوت قیمت 128 با 256 فقط 3 تومانه تازه 256 آسیا تک در حد 96 کیلوبایت سپنتا هم نیست نه از نظر پینگ نه از نظر کیفیت خطوط این رو با دلیل میگم چون خیلی از دوستام آسیا تک داشتند .

آخرین ویرایش:
بحث آسیاتک شد بنده متذکر بشم که بدرد گیمینگ اصلا نمیخوره ( بیشتر از اینکه به درد هیچکار دیگه ای نمیخوره به درد گیم اصلا نمیخوره ! ) چون لگ خورتون میکنه در حدی که سبکترین بازیها رو هم مشکل لگ خواهید داشت !

بحث آسیاتک شد بنده متذکر بشم که بدرد گیمینگ اصلا نمیخوره ( بیشتر از اینکه به درد هیچکار دیگه ای نمیخوره به درد گیم اصلا نمیخوره ! ) چون لگ خورتون میکنه در حدی که سبکترین بازیها رو هم مشکل لگ خواهید داشت !
امیر اما من نمیدونم چرا به راحتی باهاش لایو میزنم,لگم نداره

یه نکته هم من در مورد پارس آنلاین بگم که دوستان این همه پشتش حرف زدن! پارس آنلاین درسته پینگش کمی بدتر از صبانته ولی فوق العاده پشتیبانیش خوبه. همچنین عین صبانت نیست که تا شارژشو ندادی پورتتو ببنده.
سرعتشم که خوبه و در حد صبانت هست. قیمتهاش هم که با صبانت تفاوتی نداره. میتونه جزو انتخاب های خوب باشه. صبانت سرعت فوق العاده ای داره ولی خوب پشتیبانیش زیاد جالب نیست و هزار تا منت برای آدم میزاره....

مودم شما TP link 8811 هستش یعنی ؟ ( آخه زور داره لینک نده بعد بگن بیا از ما بگیر و مودم 45 تومانی خاک بخوره :| ) در مورد 4 ساعت هم چیزی بود که توی قرداد نامه اش یا بهتر بگم توی طومار نامه اش نوشته شده بود .

من امروز که زنگ زده بودم گفتند ماه اول برای اینکه مشترک حقیقی شناخته بشید باید 128 بگیرید از ماه بعدی هنگام شارژ با داتک تماس میگیرید و بهتون 256 میدن، حالا جالبی این مطلب این بود که بعد داتک با آسیا تک تماس گرفتم خیلی کیفیت بالایی داشت ADSL آسیا تک دیگه free ماه اول هم برداشتند تازه من پرسیدم بعد از ماه اول آیا میتونم 256 بگیرم گفتند نه منم گفتم پس BYE :laughing: هرکی آسیا تک کمتر از 256 بگیره مخش تاب داره :D چون تفاوت قیمت 128 با 256 فقط 3 تومانه تازه 256 آسیا تک در حد 96 کیلوبایت سپنتا هم نیست نه از نظر پینگ نه از نظر کیفیت خطوط این رو با دلیل میگم چون خیلی از دوستام آسیا تک داشتند .

بهتون گفتن مشکل از مودمه؟ آخه اولش به منم زنگ زدن گفتن شما لینکتون آپ نمیشه مشل از تلفنه نمیزاره لینک آپ شه تلفنه ما هم تو خونه طرفدار داشت 70 تومن رو دست من خرج گذاشت رفتم یه بیسیمی مثل همون خریدم

ن امروز که زنگ زده بودم گفتند ماه اول برای اینکه مشترک حقیقی شناخته بشید باید 128 بگیرید از ماه بعدی هنگام شارژ با داتک تماس میگیرید و بهتون 256 میدن، حالا جالبی این مطلب این بود که بعد داتک با آسیا تک تماس گرفتم خیلی کیفیت بالایی داشت ADSL آسیا تک دیگه free ماه اول هم برداشتند تازه من پرسیدم بعد از ماه اول آیا میتونم 256 بگیرم گفتند نه منم گفتم پس BYE :laughing: هرکی آسیا تک کمتر از 256 بگیره مخش تاب داره :D چون تفاوت قیمت 128 با 256 فقط 3 تومانه تازه 256 آسیا تک در حد 96 کیلوبایت سپنتا هم نیست نه از نظر پینگ نه از نظر کیفیت خطوط این رو با دلیل میگم چون خیلی از دوستام آسیا تک داشتند .
من ماه اول 128 داشتم بعد برادرم رفت از دانشگاهشون نامه گرفت که برای کارهای دانشجویی نیاز به سرعت بالا داره و به راحتی نامه رو فکس کردم و گرفتم;)

من ماه اول 128 داشتم بعد برادرم رفت از دانشگاهشون نامه گرفت که برای کارهای دانشجویی نیاز به سرعت بالا داره و به راحتی نامه رو فکس کردم و گرفتم;)

ميتوني بگي كه توي نامه چي ذكر شده بود؟ حتما بايد داتك و درخواست adsl 256 ذكر بشه يا اينكه فقط نامه اشتغال به تحصيل كافيه ؟ (بدون ذكر چيز خاصي)
ممنون

اخه من خطم تقريبا يه ماه هم نميشه گرفتم .رفتم مخابرات گفتن كه براي شما هنوز قبضي نيومده و همون فيش ثبت نام هستش دايري شما بعد به شركت اينترنت زنگ ميزنم به من ميگه خود مخابرات بخش ديتاش گفته بايد قبض خردادو بياري؟

من گيج شدم بعد تازه اين شركت اينترنت من در خواسنمو اوايل خرداد دادم بعد 20 روز ميگه مخابرات ميگه اينطور من كه گيج شدم لطفا اساتيد يه راهنمايي بكنيد.
شركت هدايت رايانه هستش.
نكنه كلاه بردارن؟

اخه من خطم تقريبا يه ماه هم نميشه گرفتم .رفتم مخابرات گفتن كه براي شما هنوز قبضي نيومده و همون فيش ثبت نام هستش دايري شما بعد به شركت اينترنت زنگ ميزنم به من ميگه خود مخابرات بخش ديتاش گفته بايد قبض خردادو بياري؟

من گيج شدم بعد تازه اين شركت اينترنت من در خواسنمو اوايل خرداد دادم بعد 20 روز ميگه مخابرات ميگه اينطور من كه گيج شدم لطفا اساتيد يه راهنمايي بكنيد.
شركت هدايت رايانه هستش.
نكنه كلاه بردارن؟

اگه اینطوری فکر کنم ناچاری بصبری

شركت هدايت رايانه هستش.
نكنه كلاه بردارن؟

تا اونجا که ما خبر داريم بری دفتر های مخابراتی بگی قبض ميان دوره اي ميخوای سه سوته با 200 300 تومان ميدند بهت

تا اونجا که ما خبر داريم بری دفتر های مخابراتی بگی قبض ميان دوره اي ميخوای سه سوته با 200 300 تومان ميدند بهت

این دوستمون درست میگه.تو بری اونجا موکت پهن کنی یه هفته هم بشینی که یه قبض میان دوره ای بهت بدن باز هم دست خالی برمی گردی...
مشکل ناهماهنگ بودن بخش دیتا مخابرات با قسمت های دیگش هست.دوستمون می تونن یه نامه ای چیزی از این بخش بگیرن و به بخش Data مخابرات ببرن و بگن که به این دلیل قبض خرداد وجود نداره. ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or