r10ronaldinho
کاربر سایت
فکر کنم یکیش این باشه که بری تو سایت خودشون و از اونجا مصرف یا حجم استفاده شده رو کنترل کنی.(شاتل که اینجوریه)
اقا کسی داتک نداره برای من خط چند روزه که خیلی دیس کانکت میشه یعنی به کل قطع میشه بعد از چند ثانیه وصل میشه.میخوام بدونم مشکل از منه یا بقیه هم چنین مشکلی دارن؟
اقا من يه سوال فني داشتم و اون اينه كه من تقاظاي اشتراك اينترنت كردم از اين شركت هدايت رايانه كه اسمشو كسا پارت نوشته بودم قبلا بگذريم،تقريبا اخراي ارديبهشت بودش من خطمو تازه گرفته بودم و قبض كه نداشتش و فيش ثبت نامو دادم بعد كه حالا شده ميگه مخابرات قبض 1.3 خردادو ميخواد و شما هم قبض 1.3 بايد بدي ...........
ميخواستم بدونم ايا الان كه براي من كه خطم يه ماه هم نميشه وصل شده قبض كه نمياد من بايد جيكار كنم.
قرار دادمو با اين شركت حذف كنم برم سراغ يه شركت ديگه؟
لطفا يه توضيحي بدين.
امروز زنگ زدم داتک میگه با مودم TP link 8811 ای که من دارم ممکن لینک dsl بیاد یا نیاد یعنی گفتند که 50 50 هستش وقتی پرسیدم اگه نیاد باید چیکار کنم گفتند بیایید از ما بگیرید ( این دیگه از اون حرف هاشون بود) برای همینم داتک بیخیال شدم، راستی اگه کسی اینجا داتک با مودم TP link داره به ما هم بگه آیا مشکلی داره توی لینک دادن یا نه ؟! و اینکه زنگ زدم Laser گفتیم 256 limit بدین گفتند دیگه Limit نمیدیم فقط unlimit تازه اونهم بعد از ماه اول که باید 128 بگیریم ما هم گفتیم چشم به طرف پشت تلفن میگم خودم بیام قراداد دستی ببرم مخابرات ( مرکز مخابرات ما مشکلی از این نظر نداره و دستی هم قبلا مال سپنتا بردم) میگه نه نمیشه باید با شما تماس بگیریم بعدش خودمون پیک میدیم میاد با شما قرداد میبنده (فقط خدا کنه این قرداد مثل پارس آنلاین پارسال به مدت 12 روز طول نکشه که آخر هم گفتند پورت نداریم قرادادتون مخابرات نفرستادیم!!) ما هم گفتیم چشم و شنبه قراره تماس بگیرند برای قرداد فقط از دوستانی که لایز دارند این سوال دارم آیا توی تهران مشکل توی پینگ و لتنسی واقعا نداره و اینکه پشتیبانیش و dc چطوره بعنوان مثال داتک خودش توی قرادادش ذکر کرده هفته ای 4 ساعت dc دارند (ته آدم دزد به اینا میگن) تازه اگر dc در هفته شد 24 ساعت اون موقع تماس بگیرند شرکت داتک :laughing:
آقا هرکی لایز داره ما رو راهنمایی کنه از این سردرگمی نجاتمون بده، میشه با این 128 لایزر گیم آنلاین با پینگ پایین (توی counter strike 1.6) بازی کرد یا نه ؟