اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من 2 تا شرکت تو نظرم هست که 2تاش شبانه رایگان میدن..
به نظر شما صبا نت بهتره بگیرم یا توانا.
کدومو پیشنهاد میدین؟

صبا رو وردار که سیستم توربو هم رو سرویس دارن حتما هم 128 بگیری نه 64 چون اولی تا 80 هم بهت رسیو میده ولی دومیش 8 هم به زور میده !

ببخشید منظورتون از 80 سرعت دانلوده؟ به کیولابایت یا کیلوبیت؟
سلام
اصولا تو adsl سرعت دانلودی به نام کیلو بیت نمیتونه معنا داشته باشه و منظور ایشون کیلو بایت هست . (البته با سرویس 128 چنین سرعتی فوق العاده هست).
یا علی مدد

سلام دوستان

من میخوام isp رو از آسیاتک به داتک تغییر بدم.چندتا سوال پیش اومده برام:
1.آسیاتک راحت خط رو از رانژه شدن در میاره و آزاد میکنه؟معمولا چندروز طول میکشه؟
2.از داتک میتونم سرعت 256 بگیرم؟قیمت 256 چطوریاس برای خانگی؟

سلام
اصولا تو adsl سرعت دانلودی به نام کیلو بیت نمیتونه معنا داشته باشه و منظور ایشون کیلو بایت هست . (البته با سرویس 128 چنین سرعتی فوق العاده هست).
یا علی مدد

واقعا؟ :) من اینو گفتم که ایشون بدونن سرعت 80 نه به کیلوبیت سرعت میخوره نه به کیلوبایت
!!
سرعت 80 هم برای سرعت دانلود یه 128 adsl فوق العاده نیست غیرممکن است

سلام دوستان

من میخوام isp رو از آسیاتک به داتک تغییر بدم.چندتا سوال پیش اومده برام:
1.آسیاتک راحت خط رو از رانژه شدن در میاره و آزاد میکنه؟معمولا چندروز طول میکشه؟
2.از داتک میتونم سرعت 256 بگیرم؟قیمت 256 چطوریاس برای خانگی؟

داتک 256ماهی 28700 تومن من الان دارم به درد بازی آنلاین که نمیخوره سرعت وب باز کردنشم پایین سرعت دانلودشم که بستگی به خطتون داره کلا داتک بیشتر به درد دانلو می خوره
راستی اینم قکر کنم به دزد شما می خوره در مورد انتقال از یه شرکت به داتک نوشته

http://www.datak-telecom.com/id/faq_/#

آقا سرعت دانلودت چقدره و دیگه کیفیتش چجوره ؟

منم 256 داتک دارم من256 داتک رو 2 جا تست کردم و به این نتیجا رسیدم که یه جورایی شانسیم هست که خط تلفن توی سرعت تاثیر داره یه حا 256 سرعت دانلودبیشتر از 22 نمیداد معمولیش رو 18 بود خیلی هم قطعی داشت ولی توی خونه الان بدنیست به جز مواردی که پست قبلی هم گفتم بازی آنلاینو ...

آخرین ویرایش:
بچه ها من خطم وحشتناک نویز داره بطوریکه وقتی میخوام از ADSL استفاده کنم باید ایفون تلفن رو مشغول کنم یعنی کلن باید فرضا یکی با تلفن صحبت کنه تا چراغ Status من روشن بشه نویزم روی 8 هست مخابرات رفتم میگه حالا حالا ها درست نمیکنیم دیگه با بدبختی دارم استفاده میکنم از رفاتک اهواز گرفتم همون نمایندگی Pars online میخواستم بگم میشه یه راهی بگید که من خطم درست شه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or