اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ممنون پدرام جان و دیگر برو بچ من آخر هم نمیتونم یک adsl بخرم نه تلفنم روش میشه adsl بیاد نه میتونم از این بیسیم ها استفاده کنم :((باید بمیرم

آقا ميشه بگي كدوم شركت 1 مگ رو تو يه سال ميده 400 تومن يعني ماهي حدود 36 تومن مگه ميشه؟:confused:

دوست عزیز
خوشحال شدی قیمتو دیدی؟ والا منم بودم با این قیمت خوشحال که هیچ کلمو می کوبیدم به سقف اونم نه یک بار 200 بار.
اون قیمتی که دوستمون نوشته ماهی 400 هزار تومان است، نه سالی....................

دوست عزیز
خوشحال شدی قیمتو دیدی؟ والا منم بودم با این قیمت خوشحال که هیچ کلمو می کوبیدم به سقف اونم نه یک بار 200 بار.
اون قیمتی که دوستمون نوشته ماهی 400 هزار تومان است، نه سالی....................

خوشحال نشدم تعجب كردم . در ضمن سپنتا 512 رو سالي ميده 999 هزار تومن من نميدونم چجوري اين دوستمون 1 مگ رو گرفته 900 تومن بازم :confused:

ممنون پدرام جان و دیگر برو بچ من آخر هم نمیتونم یک adsl بخرم نه تلفنم روش میشه adsl بیاد نه میتونم از این بیسیم ها استفاده کنم :((باید بمیرم
خودکشی فایده نداره :دی عین من برو بزن ملت رو تو مخابرات ترور کن :دی
247.gif
247.gif

salam

ببخشید ممنون از راهنمایی ها تون میخواستم ببینم که من میخواهم از داتک یک adsl 128 بگیرم بعد مودم رو چه جوری بگیرم منظور بهترین مدل مودم داتک بعد قیمتش که فرق نمیکنه؟ بعد من میخوام با این adsl بازی کنم جواب که میده نه چون بالاتر امکانش برام نیست که بگیرم
خیلی ممنون از راهنماییاتون

ببین از داتک خرید نکن... من 1 256 داشتم که سرعت دانلودم 9 بود....
فقط زنگ بزن بهشون بگو که هر مودمی که خودتون پیشناهاد میکنید بگیرم چون اگه پس فردا باست مشکلی پیش بیاد میگن ایراد از مودمت هستش. 128 باسه بازی خوبه البته به ping هم بستگی داره.....
پیشنهاد من: شما از سپنتا بگیری راحت تری.....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or