shadmehr_m
کاربر سایت
لعنت به این کابل فیبر نوری که باید برای اینترنت 64 کیلو بایت ماهی سی و پنج هزار تومن پیاده شیم! لعنت!
ببخشید ممنون از راهنمایی ها تون میخواستم ببینم که من میخواهم از داتک یک adsl 128 بگیرم بعد مودم رو چه جوری بگیرم منظور بهترین مدل مودم داتک بعد قیمتش که فرق نمیکنه؟ بعد من میخوام با این adsl بازی کنم جواب که میده نه چون بالاتر امکانش برام نیست که بگیرم
خیلی ممنون از راهنماییاتون
لعنت به این کابل فیبر نوری که باید برای اینترنت 64 کیلو بایت ماهی سی و پنج هزار تومن پیاده شیم! لعنت!
خوب جناب پروفسور اگه منظورش wimax بود میگفت wimax نمی گفت wireless
سرویس wimax یه سرویس اینترنت هست بدون احتیاج به خط تلفن که در ایران با نام wireless هم شناخته میشه!بله وایرلس هم به خط تلفن احتیاج داره وایرلس همونadsl فقط از مودم به کامپیوتر به صورت بیسیم
به نظرت کسی که یه مودم wireless بزاره تو خونشون یعنی اینترنت wireless گرفته که نیاز به خط تلفن داره؟:confused: یعنی با عقل جور در میاد :confused: تو توی پستی که زدی داشتن یه مودم وایرلس توی خونه رو یه سرویس اینترنت معرفی کردی که نیاز به خط تلفن داره :biggrin1: پستتو این پایین نقل قول کردم بخونش دوباره تا معنیه پست منو بفهمی!
سرویس wimax یه سرویس اینترنت هست بدون احتیاج به خط تلفن که در ایران با نام wireless هم شناخته میشه!
میتونی شاتل رو در نظر بگیری از 1 تا 7 صبح مجانیه جمعه ها رو هم کلا حساب نمیکنه.سلام
من الان از اینترنت 256 شرکت شهراد استفاده میکنم..3 ماهی میشه ولی حالا به فکر این هستم که شرکت عوض کنم ..یه شرکت معرفی کنید که شبا توی ساعتایی دانلودش مجانی باشه ..البته خودم یه شرکت به نام صبا میشناسم ولی نمیدونم خوب باشه یا نه.
من 2 تا شرکت تو نظرم هست که 2تاش شبانه رایگان میدن..
به نظر شما صبا نت بهتره بگیرم یا توانا.
کدومو پیشنهاد میدین؟