اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
حسن اقا من میتونم یه تخفیف 25% از شبدیز برای دانشجویی بگیرم ؟؟؟ (دم سردر دانشگاه اینجوری زده !)

بعد من با این 128 میتونم راحت Call Of Duty4 رو بازی کنم یا نه ؟؟؟
سلام
احسان جان تو سایتش هم یه چیزایی در مورد تخفیف دانشجویی زده . ولی چون من از قبل از این طرح ازشون سرویس میگیرم به من تعلق نمیگیره . در مورد COD 4 هم رونالدینیو لطف کرد و جواب داد.;)
یا علی مدد

شرمنده ها من نمیخوام به اراک توحین کنم ولی اراک چیش درسته که adsl ش درست باشه اصلا من تعجب می کنم همینم اراک داشته باشه من پدر مادرم اراکین تقریبا من 2 .3 ماه یه بار میام اراک ولی اصلا حال نمی کنم چون هیچی نداره اگرم میام به خاطر پس داییام میام
من اراکی نیستم شما توهین کردی هم کردی:)
متاسفانه همه چی افتضاحه...من به توصیه بچه ها از مخابرات سرویس گرفتم.نه رسیدگی میکنن نه جواب میدن نه این نمایندشون کمک میکنه...خودم مودم داشتم(دی لینک که بهترینه) هر دفعه قطع میشد میگفتن بخاطر مودمه.مسئول فنیشون یه کاره اومده خونه 10 تومن هم واسه اینکه اومده بهش دادم که ببینه اخرش مودمم چی میشه...نظرش این بود که مودمت خرابه چرا؟ چون پورت لن نداره! آخرشم 49 تومن کردن تو پاچم واسه اون مودم
کاش یه سرعت درست حسابی داشت! سرعت دانلود بالاتر از 4 نمیره!
خلاصه پیشنهادم اینه از مخابرات سرویس نگیرید پشیمون میشید:evil:

سرعت دانلود بالاتر از 4 نمیره!
:eek::eek: adsl اینجوریه ؟ اونوقت 64 k اه؟
اینجا رفیقم صبا نت داره 64 سرعت دانلودش 30 kbs هست با IDM
خودم 128 دارم سرعت دانلود 60 kbs اه اما در مورد این سرعتی که داری باید بگم که فکر می کنم مخابرات داره پهنای باند اضافه میکنه به همین دلیل سرعت اینقدر پایینه خود منم 60 روز پیش به مدت 1 ماه و نیم شرکت صبا داشت توی مشهد پهنای باند اضافه میکرد سرعت خفن پایین بود مال من 8 بود به احتمال زیاد اونجا دارن پهنای باند اضافه میکنن که به تعداد بیشتری سرویس بدن . البته نشونش اینه که اول سرعت دانلود بالاست بعد از 10 - 15 ثانیه میاد پایین !
صبا نت 128 با محدودیت دانلود 3 ماهه 10 گیگابایت و شبانه free از ساعت 3 تا 7 صبح 37100 تومان
در این نقشه نقاط فعال و در آینده ای نزدیک فعال :biggrin1: نشون داده شده
http://www.sabanet.ir/map.asp

این نقشه فکر می کنم اراک رو هم شامل بشه البته soon

آخرین ویرایش:
اراک مشمول نیست!
حالا اگه بیاد خوبه...
برای من الان 64ـه
این نمایندگی مخابرات به من گفتن ما برای شادی روح مشترکین خودمون پهنای باندو افزایش دادیم:eek:

اراک مشمول نیست!
حالا اگه بیاد خوبه...
برای من الان 64ـه
این نمایندگی مخابرات به من گفتن ما برای شادی روح مشترکین خودمون پهنای باندو افزایش دادیم:eek:

:eek::eek: adsl اینجوریه ؟ اونوقت 64 k اه؟
اینجا رفیقم صبا نت داره 64 سرعت دانلودش 30 kbs هست با IDM
خودم 128 دارم سرعت دانلود 60 kbs اه اما در مورد این سرعتی که داری باید بگم که فکر می کنم مخابرات داره پهنای باند اضافه میکنه به همین دلیل سرعت اینقدر پایینه خود منم 60 روز پیش به مدت 1 ماه و نیم شرکت صبا داشت توی مشهد پهنای باند اضافه میکرد سرعت خفن پایین بود مال من 8 بود به احتمال زیاد اونجا دارن پهنای باند اضافه میکنن که به تعداد بیشتری سرویس بدن . البته نشونش اینه که اول سرعت دانلود بالاست بعد از 10 - 15 ثانیه میاد پایین !
صبا نت 128 با محدودیت دانلود 3 ماهه 10 گیگابایت و شبانه free از ساعت 3 تا 7 صبح 37100 تومان
در این نقشه نقاط فعال و در آینده ای نزدیک فعال :biggrin1: نشون داده شده
http://www.sabanet.ir/map.asp

این نقشه فکر می کنم اراک رو هم شامل بشه البته soon

شما با 128 سرعت دانلوتون 60 ه!!!!!!؟
13.gif
42.gif
من رفیقم 512 داره بیشتر از 60 نمیده خیلی حال بده 64 !من فکر کنم 128 دیگه آخرش باید 16 بده یا اگرم شیر باشه بگیم سرعت بالا پایین میشه دیگه در بهترین شرایط 20 که اینم خیلی نباید روش حساب کرد .من خودم 256 دارم آخرین سرعتی که ازش میگیرم 35 با همون idm

یارو به من گفت سرعتت(64) تقسیم به 8 میشه(واسه تبدیل)... بعدش بین 4 نفر هم شیر میشه که به طور معمول میشه دو!
پ.ن:نمیدونم چطور روش شد که بگه 2!

شما با 128 سرعت دانلوتون 60 ه!!!!!!؟
13.gif
42.gif
من رفیقم 512 داره بیشتر از 60 نمیده خیلی حال بده 64 !من فکر کنم 128 دیگه آخرش باید 16 بده یا اگرم شیر باشه بگیم سرعت بالا پایین میشه دیگه در بهترین شرایط 20 که اینم خیلی نباید روش حساب کرد .من خودم 256 دارم آخرین سرعتی که ازش میگیرم 35 با همون idm
دوست من 128 صبا نت داره سرعت دانلودش 50 هست.راستی این idm چه چیزی هستش؟:confused:

من خودم 256 دارم آخرین سرعتی که ازش میگیرم 35
جدی میگی ؟ :confused:
نمیدونم چطور روش شد که بگه 2!
2 رو با برنامه idm که 400 درصد افرایش سرعت دانلود داره حساب کنی میشه 8
ولی کلا از طرف من یه خسته نباشید به طرف بگو . بگو شما حیفین واسه این مملکت باید ببرنتون ناسا :cool:
راستی این idm چه چیزی هستش؟
internet download manager یک نرم افزار مدیریت دانلود هست که تو مایه های هلو میمونه :biggrin1:

یارو به من گفت سرعتت(64) تقسیم به 8 میشه(واسه تبدیل)... بعدش بین 4 نفر هم شیر میشه که به طور معمول میشه دو!
فکر نکنم دیگه تقسیم بر 4 رو بخواد . همون تقسیم بر 8 کافیه :biggrin1:! بعدش من با دایال آپ (:sick:) 48 سرعت هست و دانلود هم 5.6 معمولا :biggrin1:!64 حتما از اینی که من داشتم بهتره !:biggrin1:

همون تقسیم بر 8 درسته که میشه 8k که سرعت دانت باید بین 8 تا 10 باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or