shadmehr_m
کاربر سایت
بابا شما ها خیلی ناشکرید! منو چی میگید که بابت 64 کیلو بایت باید ماهی سی و پنج هزار تومن بدم؟ تو همین تهران!
سلامحسن اقا من میتونم یه تخفیف 25% از شبدیز برای دانشجویی بگیرم ؟؟؟ (دم سردر دانشگاه اینجوری زده !)
بعد من با این 128 میتونم راحت Call Of Duty4 رو بازی کنم یا نه ؟؟؟
من اراکی نیستم شما توهین کردی هم کردیشرمنده ها من نمیخوام به اراک توحین کنم ولی اراک چیش درسته که adsl ش درست باشه اصلا من تعجب می کنم همینم اراک داشته باشه من پدر مادرم اراکین تقریبا من 2 .3 ماه یه بار میام اراک ولی اصلا حال نمی کنم چون هیچی نداره اگرم میام به خاطر پس داییام میام
adsl اینجوریه ؟ اونوقت 64 k اه؟سرعت دانلود بالاتر از 4 نمیره!
adsl اینجوریه ؟ اونوقت 64 k اه؟
اینجا رفیقم صبا نت داره 64 سرعت دانلودش 30 kbs هست با IDM
خودم 128 دارم سرعت دانلود 60 kbs اه اما در مورد این سرعتی که داری باید بگم که فکر می کنم مخابرات داره پهنای باند اضافه میکنه به همین دلیل سرعت اینقدر پایینه خود منم 60 روز پیش به مدت 1 ماه و نیم شرکت صبا داشت توی مشهد پهنای باند اضافه میکرد سرعت خفن پایین بود مال من 8 بود به احتمال زیاد اونجا دارن پهنای باند اضافه میکنن که به تعداد بیشتری سرویس بدن . البته نشونش اینه که اول سرعت دانلود بالاست بعد از 10 - 15 ثانیه میاد پایین !
صبا نت 128 با محدودیت دانلود 3 ماهه 10 گیگابایت و شبانه free از ساعت 3 تا 7 صبح 37100 تومان
در این نقشه نقاط فعال و در آینده ای نزدیک فعال :biggrin1: نشون داده شده
http://www.sabanet.ir/map.asp
این نقشه فکر می کنم اراک رو هم شامل بشه البته soon
دوست من 128 صبا نت داره سرعت دانلودش 50 هست.راستی این idm چه چیزی هستش؟:confused:شما با 128 سرعت دانلوتون 60 ه!!!!!!؟من رفیقم 512 داره بیشتر از 60 نمیده خیلی حال بده 64 !من فکر کنم 128 دیگه آخرش باید 16 بده یا اگرم شیر باشه بگیم سرعت بالا پایین میشه دیگه در بهترین شرایط 20 که اینم خیلی نباید روش حساب کرد .من خودم 256 دارم آخرین سرعتی که ازش میگیرم 35 با همون idm
جدی میگی ؟ :confused:من خودم 256 دارم آخرین سرعتی که ازش میگیرم 35
2 رو با برنامه idm که 400 درصد افرایش سرعت دانلود داره حساب کنی میشه 8نمیدونم چطور روش شد که بگه 2!
internet download manager یک نرم افزار مدیریت دانلود هست که تو مایه های هلو میمونه :biggrin1:راستی این idm چه چیزی هستش؟
فکر نکنم دیگه تقسیم بر 4 رو بخواد . همون تقسیم بر 8 کافیه :biggrin1:! بعدش من با دایال آپ () 48 سرعت هست و دانلود هم 5.6 معمولا :biggrin1:!64 حتما از اینی که من داشتم بهتره !:biggrin1:یارو به من گفت سرعتت(64) تقسیم به 8 میشه(واسه تبدیل)... بعدش بین 4 نفر هم شیر میشه که به طور معمول میشه دو!
پ.ن:نمیدونم چطور روش شد که بگه 2!