من از مخابرات میگیرم و دیشب پیرو صحبت دوستمون شکایت ثبت کردم

خیلی زیبا سرتون کلاه میزارنداینترنت 1 مگ مخابرات دارم.امروز دیگه زدم به سیم اخر که عوضش کنم!
حدود 1 ماه بود سرعت و پینگ تو اوت بود جوری که گوگل با حداقل 10 ثانیه تاخیر باز میشه.پینگ هم که از 350 به بالا.
حالا الان در خواست دادم به شاتل برای سرویس ART6 که به نظرم خوبه(خوبه=بین بد و بدتر)
جالبی این سرویس اینه که نامحدوده ولی ماهی 36 گیگ داری.
نه بزارید دوباره بگم!نامحدوده!!!!ولی 36 گیگ داری!!!!!!!!!(اگه 36 گیگ استفاده بشه سرعتت به گند کشیده میشه)
بگذریم....
می خواستم بپرسم این سرویس خوبه یا نه و اینکه سرعتش بین چند تا چنده و پروسه خالی کردن خط چقدر زمان میبره؟
گوگل برا شما هم با تاخیر باز میشه تازگیا؟
کلیت ماجرا درسته،اما !:دوستان ببخشید متاسفانه محله ی ما رو مجهز به فیبر نوری کردن منم که از اینترنت مخابرات دیگه به جوون اومدم میخوام از جای دیگه اینترنت بگیرم ولی شرکت های دیگه میگن نمیشه و میگن فیبر نوری فقط مال مخابراته و اونا سرویس نمیدن ایا این درسته؟ یعنی دیگه من نمیتونم به جز مخابرات از جای دیگه نت بگیرم به مخابرات شهر مون زنگ میزنم میگم ما چرا نمیتونیم از نت شرکت های دیگه استفاده کنیم میگه اونا نمیان دستگاه نصب کنن ...خواهشا یه کمکی کنید!!
کلا باVPNنت strictمیشه اما کاهش پینگ مشکلات natکمتری دارهچطور میتونم تو اکس باکس وان nat باز کنم، وقتی ۷pn میزنم، strict میشه، بدون اون هم فیفا نمیشه آنلاین زد.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
چطور میتونم تو اکس باکس وان nat باز کنم، وقتی ۷pn میزنم، strict میشه، بدون اون هم فیفا نمیشه آنلاین زد.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
دوستان ببخشید متاسفانه محله ی ما رو مجهز به فیبر نوری کردن منم که از اینترنت مخابرات دیگه به جوون اومدم میخوام از جای دیگه اینترنت بگیرم ولی شرکت های دیگه میگن نمیشه و میگن فیبر نوری فقط مال مخابراته و اونا سرویس نمیدن ایا این درسته؟ یعنی دیگه من نمیتونم به جز مخابرات از جای دیگه نت بگیرم به مخابرات شهر مون زنگ میزنم میگم ما چرا نمیتونیم از نت شرکت های دیگه استفاده کنیم میگه اونا نمیان دستگاه نصب کنن ...خواهشا یه کمکی کنید!!
برایXoneازKerioاستفاده کردم بتونم وارد Xbox Liveبشم کلا nat strictمیشد کاریشم نمیشه کردمیتونم بپرسم شما از چه Vpnی استفاده میکنین؟ مرسی
مشکل اینجاست تستی که گرفتی از سرور داخلی ایران بوده تست با موبایل از سرور خارج از ایراندوستان یه مشکل برام پیش اومده
معمولا با گوشی از دانلود شبانه استفاده میکنم که خب باید وصل شم به وای فای مودم
دو هفته ایی که سرعت دانلود چه شبانه چه در حالت عادی بزور به 20 کیلوبایت میرسه با گوشی البته دانلود میکنم
زنگ زدم به مخابرات گفتم سرعتم پایین اومد
طرفم گفت با pc یه تست بگیر ببین سرعت چنده
دیدم با سرعت 250 دانلود میکنه با IDM تست کردم
همون لحظه با گوشی تست کردم دیدم باز سرعت افتضاحه
حالا کسی میدونه مشکل از کجاست؟ با ADM دانلود میکنم
نه من یه فایل مشابه و دانلود کردم لینک فایل ها فرقی نمیکرد- - -ویرایش - - -
مشکل اینجاست تستی که گرفتی از سرور داخلی ایران بوده تست با موبایل از سرور خارج از ایران
شب اگر دچار محدودیت دانلود بشید همچنان دانلود از سایت هایی مثل دانلودها میهن دانلود با سرعت بالا امکان پذیره
شاید مربوط به تنظیمات WIFIباشه همیشهWIFIسرعت پایینتر و نامنظم تری داره غیر از گوشی رو کنسول ها شایع تر استنه من یه فایل مشابه و دانلود کردم لینک فایل ها فرقی نمیکرد