اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,087
دیگه کلا از ساعت ۷-۸ به بعد نمیشه گیم آنلاین زد حتی تو سرورای داخلی اول دیلی زیاد میشه بعد کم کم پینگ میره بالا و تایم اوت....
واقعا اوضاع وخیمه کاش یه کاری میکردیم!

Ping1.png

برم یه بسته سیگار بگیرم معین گوش کنم :(
اینترنت داغون جدا روحیه آدم رو خراب میکنه من یکسال بخاطرpcmبودن خط نتوستم اینترنت داشته باشم با 3g,4g,wimaxکار میکردم اشکم درمیومد
الان که ADSLگرفتم خیلی راضی نیستم اما نسبت به قبل خوبه
شما مودم رو خامومش روشن کن پینگ بگیر
هر بار مودم رو خاموش روشن کنی وضعیت پینگ تغییر میکنه شاید نیاز باشه10بار خاموش کنی بین خاموش روشن کردن چند ثانیه فاصله بده پینگ بگیر درست میشه
من صبح دیدم تو elder scrolls onlineمردم دارن میرقصند از بس بازی لگ داره!!!
دیدم پینگم رو280بود رفتم 3بار خاموش روشن کردم از صبح تا حالا پینگ رو 110قفل بوده بدون پلکت لاست

مشکل من اصلا پینگ نیست پینگم بالای 150 (از گوگل ) نمیره
نمیدونم چه مرضی هست که وسط HALO 5 و گرز مشکل پیدا میکنه (البته باید به این لیست FIFA هم اضافه کرد )
دیگه تقریبا تمام بازی دارن مشکل پیدا میکنن

اره دیگه سخته. مگه میشه این همه کاربره اینترنت با هم یکی بشه حرفشون مثلا حداقل برا یه مدت اینترنت استفاده نکنن. همین کاربرای بازی سنترم نمیشه برای همچین کاری هماهنگ بشن.
ولی خداییش اگه میشد خودم حاضرم،تو عملم نشون میدادم تا وقتی که همه پایه بودن دست به نت نمیزدم.

چراغ اینترنت مودم من کلا خاموش شده و علامت زرد تعجب رو ایکون اینترت ویندوز هست اما صفحه ها باز میشن ولی خیلی سخت. جای تعجب اینجاست که سرعت دانلود رو ماکسیمم هست. حتی ساعات رایگان. پس ربطی به پهنای باند نداره که عصر ارتباط هفته قبل درموردش نوشته بود مشکل کمبود پهنای باند هست.

والا من که پینگم تو lol از 120 رسیده به 400 -500
دیگه رسما بازی نمیکنم
نته ایرانسل هم احساس میکنم محدودم کرده
مثلا یه فیلم با 1مگ داره دانلود میشه
اما وقتی 2تا فیلمه دیگه رو هم میزارم واسه دانلود سرعت میاد رو 2کیلوبایت
ممکنه دوستان؟ :|

تو عصر ارتباطات و پیشرفتهای ثانیه ای در کل دنیا واقعا جای افسوس داره چنین رفتار بی رحمانه ای با ماها که سرگرمی جز نت و صد البته گیمینگ آنلاین نداریم

از ساعت 7 تا 12 شب نت کلا داغون میشه که حتی نمیشه سایت باز کرد.اینم از وضعیت نت آسیاتک:

loaa_dfsf.jpg

والا چند وقت پیش یه جا خوندم دارن به کشورای محروم مثل اتیوپی و... اینترنت ماهواره ای رایگان با سرعت 50 مگ میدن بعد مسئولین ما همین نت خودمونم نمیتونن درست کنن میان میگن کشورای دیگه هم محدودیت نت دارن و قیمت اینترنت اونجا هم گرونه.ما فرض میگیریم حرفشون درست ولی آیا نت اونا هم پشت سر هم قطعی و پکت لاس داره؟ *****ینگ و محدودیت 70% سایتا.پینگ بالا.سرعت دانلود پایین .مشکلات UDP و غیره...
نت کشور ما نه حتی مشکل گرونی و محدودیت ترافیکی داره بلکه مشکلات بالا هم درش هست و واعظی هم 3 سال مارو تابوند مثل بقیه ی وزرا فقط وعده و بعید بیخود تو گوش ملت کردن.والا من که کوچکترین تغییری توی نت و قیمتش نمیبینم و تنها چیزی که به وضوح دیده مشه بد تر شدن روز به روز اینترنت کشوره.

دوستان یه سوال ساده
خودم الان آسیاتر دارم، نیازی هم به گفتن نیست تایم اوت و پینگ چه بلایی به سرم اورده.
می ارزه تخلیه کنم و پارس آنلاین بگیرم؟
جرعت نمیکنم برم داخل هیلو، سریع پرتم میکنه بیرون، بازی های یوبیسافت مثل WD هم که کلا مرخصن! فقط Battlefield 4 رو میشه با هزار سلام و صلوات نیم ساعت بازی کرد.

دوستان یه سوال ساده
خودم الان آسیاتر دارم، نیازی هم به گفتن نیست تایم اوت و پینگ چه بلایی به سرم اورده.
می ارزه تخلیه کنم و پارس آنلاین بگیرم؟
جرعت نمیکنم برم داخل هیلو، سریع پرتم میکنه بیرون، بازی های یوبیسافت مثل WD هم که کلا مرخصن! فقط Battlefield 4 رو میشه با هزار سلام و صلوات نیم ساعت بازی کرد.

والا من که پارس انلاین 1مگ محدود دارم 2-3 هفته ای میشه پینگم همش بالای 300ـه

پینگ که درد مشترک تمام گیمر های این آب و خاکه o:-)
تایم اوتت چطوره؟
کلا کسی هست تونسته باشه این مدت HALO 5 بدون مشکل بازی کرده باشه؟
من که هر شب پینگم میاد رو 150دو هفته است با این حال همه تو زelder scrollsاز شدت لگ دارند میرقصند!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or