از ساعت 10شب به بعد پینگ من از 90میره رو150تا208!!!!دوستان دقت کردین ؟
چند روز از ساعت 10 شب تا 4 ساعت بعد سرویس های کاهش پینگ کار نمی کنند ؟
تا جاییکه بررسی کردم بنظر می رسه یه حملاتی رو دیتاسنتر اصلی صورت می گیره و اینترنت رو قطع میکنن و در واقع اینترانت میشه دیتاسنتره (دسترسی اینترنت رو می بنده)
نظر شما چیه ؟
آقا یه چیزی میگم نخندین.
این برف و باران و سرما رو اینترنت تاثیر داره؟چون دقیقا چندین بار امتحان کردم هروقت باران یا برف یا سرمای شدیده پینگا خراب میشن انتن دهی گوشیها خراب میشه تلویزیونا خراب میشن و.....
دوستان یه سوال:
من کنسول ایکس باکس جیتگ شده رو به اینترنت فورجی ایرانسل وصل کردم. حالا میخوام به شبکه Link وصل بشم.
ولی هر کاری میکنم به پورتهای 3071 و 3072 وصل نمیشه ( نه TCP و نه UDP).
وقتی تست میگیرم ، UPNP رو پاس میکنه ولی به مرحله پورتها که میرسه Fail میشه.
تنظیمات روتر رو تا اونجا که میدونم درست انجام دادم و Port forwardin و DMZ رو هم درست ست کردم. حتی پورتهای دیگه مثل 9071 و 9072 رو هم تست کردم ولی بازم نمیشه لعنتی.
گفتم شاید مشکل از سمت ایرانسل باشه و باهاشون مکاتبه کردم، ولی در جواب گفتن که پورتها از سمت اونها بسته نیست.
نظر اساتید چیه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید چون واقعا اعصابمو بهم ریخته.
ممنون
برادر عزیز 488 صفحه داریم میگیم که پورت ها از طرف زیرساخت بستست و با پورت فورواردینگ و این صحبتا هیچ کاری نمیشه کرد بعد تازه شما میای میگی لیلی زن یا مرد
والا این تاپیک در مورد پورت UDP هستش ولی من عرض کردم پورتهای TCP من هم بسته هستن. نهایتا سه سوال دارم:
۱- آیا رنج پورتهای گیمینگ هم در udp و هم در tcp بسته شده اند؟
۲- آیا علاوه بر ایرانسل، شرکتهای ای دی اس ال هم پورتها را بسته اند. ( بنده قبلا با نت شرکت صبانت، در link بازی میکردم و مشکلی هم نداشتم)
با ایرانسل مکاتبه کردم، گفتن پورتی رو نبستن
۳- من میخوام فقط بخاطر بازی آنلاین ، ps4 بخرم. آیا بخش آنلاین ps4 هم مثل link ایکس باکس پورتهاش بسته هستش و کلا خرید ps4 فقط بخاطر بخش آنلاین کار معقولیه؟
ممنون بخاطر پاسخگوییتون و عذر خواهی میکنم که بعد از این همه پیج و بحث سوال تکراری میپرسم. تشکر
دوستان یه سوال:
من کنسول ایکس باکس جیتگ شده رو به اینترنت فورجی ایرانسل وصل کردم. حالا میخوام به شبکه Link وصل بشم.
ولی هر کاری میکنم به پورتهای 3071 و 3072 وصل نمیشه ( نه TCP و نه UDP).
وقتی تست میگیرم ، UPNP رو پاس میکنه ولی به مرحله پورتها که میرسه Fail میشه.
تنظیمات روتر رو تا اونجا که میدونم درست انجام دادم و Port forwardin و DMZ رو هم درست ست کردم. حتی پورتهای دیگه مثل 9071 و 9072 رو هم تست کردم ولی بازم نمیشه لعنتی
گفتم شاید مشکل از سمت ایرانسل باشه و باهاشون مکاتبه کردم، ولی در جواب گفتن که پورتها از سمت اونها بسته نیست.
نظر اساتید چیه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید چون واقعا اعصابمو بهم ریخته.
ممنون
اینترنت داغون جدا روحیه آدم رو خراب میکنه من یکسال بخاطرpcmبودن خط نتوستم اینترنت داشته باشم با 3g,4g,wimaxکار میکردم اشکم درمیومد![]()
برم یه بسته سیگار بگیرم معین گوش کنم![]()