Santiago berna
کاربر سایت
اختلال udp شدید تر از گذشته برگشت![]()
dns رو دستی وارد کن درست میشه1-نام شهر: تهران
2-پیام خطا(Error) مختل کننده ی بازی: DNS isn't resolving Xbox server names
3- شرکت سرویس دهنده: مخابرات - سرویس 2 مگ
4-سرویس کاهش پینگ( احیانا سیستک): استفاده نمیکنم
5-عنوان سرویس یا بازی آنلاین تاثیر گرفته از این مشکل:
شبکه ی اکس باکس لایو،بازی های Halo 5،Halo The Master Chief Collection،Battlefield 4،Titanfall و بطور کل میشه گفت تمام بازی های آنلاینی که من دارم یا دوستان در جا های مختلف گزارش میکنن،یا کار نمیکنن(!)(مثل Halo TMCC که سال پیش عرضه شد و تا الان حتی یک بار هم نشده که بشه قسمت آنلاینش رو بازی کرد! یا اکثر بازی های ساخت استودیو های مایکروسافت بطور کامل قسمت آنلاین شون کار نمیکنن و فقط یک بازی Halo 5 ساخت این شرکت بخش مولتی پلیر اش کار میکنه اونم با مشکلات زیاد) یا اگر هم بخش آنلاین بازی ها که کار کنن به شکل خیلی خیلی بد کار میکنن که اصلا آدم پشیمون میشه بازی کنه و فقط اعصاب خرد میکنن.
6-عکس از پیام خطا ( انتخابی- Optional):
همین جوری و بطور عادی گیمرهای ایرانی با هزاران مشکل و محدودیت های مختلف سر و کله میزنن (مثل تحریم بودن ایران توسط شرکت هایی مثل مایکروسافت که اجازه ی خرید و استفاده درست از سرویس هاش رو نمیده یا شبکه ی battle.net شرکت بلیزارد یا ...)،لاقل انتظار میره که نهاد های داخل کشور محدودیت و مشکل درست نکنن!خود من از شرکت پارس آنلاین درخواست سرویس اینترنت کردم ولی این شرکت به من سرویس نتونست ارایه بده چرا که خط تلفن من فیبر نوری هستش و سرویس دادن روی این خطوط در انحصار شرکت مخابرات و شرکت های دیگه نمی تونن روی این خطوط سرویس بدن!
کسی اصلا این گزارشات رو می خونه؟
اگه قطع شدن تو بازی منظورتBlack ops 3هست طبیعیه همه همینجوریند دارند درستش میکنند اگه بازی دیگه ای مد نظرتون که هیچیمن از 2 روز پیش مشکل dc و دقیقا مثل مشکل UDP برام پیش اومده.
کسه دیگه هم اینطور شده جدیدا؟
- آسیاتک 4 مگ نامحدود -
اگه قطع شدن تو بازی منظورتBlack ops 3هست طبیعیه همه همینجوریند دارند درستش میکنند اگه بازی دیگه ای مد نظرتون که هیچی
چونb o 3دقیقا از دو روز پیش مشکل پیدا کرده اما اروپایی ها هم مشکل دارند
اونکه درش حرفی نیستمن league of legends بازی میکنم 2 روزه از دقیقه 4-5 نت dc مشه...
bo3 یه جور بازیه که هروقت دلت بخواد میتونی leave بدی اصن ارزش نداره که حتی بیام بحثشو اینجا مطرح کنیم ولی بازیای مثل lol یا dota2 فقط کافیه 2 دقیقه dc کنی از لول و گلد عقب میوفتی و کل تیم بخاطر تو میبازه...