اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,087
اینترنت 1 مگ مخابرات دارم.امروز دیگه زدم به سیم اخر که عوضش کنم!
حدود 1 ماه بود سرعت و پینگ تو اوت بود جوری که گوگل با حداقل 10 ثانیه تاخیر باز میشه.پینگ هم که از 350 به بالا.
حالا الان در خواست دادم به شاتل برای سرویس ART6 که به نظرم خوبه(خوبه=بین بد و بدتر)
جالبی این سرویس اینه که نامحدوده ولی ماهی 36 گیگ داری.
نه بزارید دوباره بگم!نامحدوده!!!!ولی 36 گیگ داری!!!!!!!!!(اگه 36 گیگ استفاده بشه سرعتت به گند کشیده میشه)
بگذریم....
می خواستم بپرسم این سرویس خوبه یا نه و اینکه سرعتش بین چند تا چنده و پروسه خالی کردن خط چقدر زمان میبره؟

حدود 1 ماه بود سرعت و پینگ تو اوت بود جوری که گوگل با حداقل 10 ثانیه تاخیر باز میشه.پینگ هم که از 350 به بالا.
حالا الان در خواست دادم به شاتل برای سرویس ART6 که به نظرم خوبه(خوبه=بین بد و بدتر)
نه بزارید دوباره بگم!نامحدوده!!!!ولی 36 گیگ داری!!!!!!!!!(اگه 36 گیگ استفاده بشه سرعتت به گند کشیده میشه)
بگذریم....
می خواستم بپرسم این سرویس خوبه یا نه و اینکه سرعتش بین چند تا چنده و پروسه خالی کردن خط چقدر زمان میبره؟
این سوال ر هیچ جوره نمیشه جواب داد حتی اگه همسایه ی دیوار به دیوار شما هم همین سرویس ر داشته باشه ( من یک مگ پارس آنلاین دارم یکی دیگه 512 پارس داره سرعت دانلودش بیشتر از دوبرابر من هست :|)
پروسه ی خالی کردن خط یک هفته تا 10 روز طول میکشه

C0UkJ.jpg
پینگ با بازی cod black ops 3 ps4 اهواز

آخرین ویرایش:
BO3 چون جديدا بر اساس محلي كه شما قرار داري افراد رو ميندازه تو يه پارتي ما ايرانيا با هم ميفتيم پينگ هم به خاطر همين كمه دوست عزيز الان اصل مشكل بازي كردن با خارج از كشوره

من نميدونم چه خبره ولي خداييش يكي توضيح بده چه مدليه كه صبح ها اينترنت و پينگ ميشه صفا سيتي و تا 140 هم براي من پايين مياد اما هر چه خورشيد به غروب خودش نزديك ميشه اينترنت من هم به مرگ تدريجي دچار ميشه :|

يعني تا بياد ساعت 12 بشه پينگ ميره بالاي 300 و تايم اوت هم پيدا مي كنه :|

من دردسرام متفاوته!
پینگ امروزم 90تا113هست
سرعتم تو ps4
download 4kbps
upload 24kbps
:|
کنسول رو خاموش کردم سیم رو 30ثانیه از برق کشیدم دوباره تست گرفتم
download 6.2MB
Upload 728kbps
:-o
فقط میدونم 80درصد مواقع مشکل از خود کنسول لعنتیه!
خیلی کم پیش میاد مشکل پینگ داشته باشم اون آقایی که عکس از BO3گذاشته پینگ من اونجا 60تا80هست به 100نمیرسه ولی مشکل سرعت دارم اگه DNSنزم که نمیتونم وارد حساب کاربریم بشم!
الان 4روزه گاهی اوقات بعد10دقیقه افت سرعت شدید دارم اما فقط تو ps4!

- - -ویرایش - - -

بگذریم....
خیلی زیبا سرتون کلاه میزارند
وقتی نامحدوده دیگه چرا سقف گیگ تعیین میکنند!!!!!!!!!!!!!!؟
من محدود دارم 1تا8صبح رایگان هر چقدر هم بخوام دانلود میکنم جالب اینه شبا سرعت دانلود 11یا12مگ میشه و تو روز حدود 8مگ!این گزارش استفاده ی این ماه منه به حجم رایگان استفاده شده نگاه کن
دریافت رایگان 149,338,134KB
مصرف 45,647,300KB

دوستان ببخشید متاسفانه محله ی ما رو مجهز به فیبر نوری کردن منم که از اینترنت مخابرات دیگه به جوون اومدم میخوام از جای دیگه اینترنت بگیرم ولی شرکت های دیگه میگن نمیشه و میگن فیبر نوری فقط مال مخابراته و اونا سرویس نمیدن ایا این درسته؟ یعنی دیگه من نمیتونم به جز مخابرات از جای دیگه نت بگیرم به مخابرات شهر مون زنگ میزنم میگم ما چرا نمیتونیم از نت شرکت های دیگه استفاده کنیم میگه اونا نمیان دستگاه نصب کنن ...خواهشا یه کمکی کنید!!

آخرین ویرایش:
دوستان ببخشید متاسفانه محله ی ما رو مجهز به فیبر نوری کردن منم که از اینترنت مخابرات دیگه به جوون اومدم میخوام از جای دیگه اینترنت بگیرم ولی شرکت های دیگه میگن نمیشه و میگن فیبر نوری فقط مال مخابراته و اونا سرویس نمیدن ایا این درسته؟ یعنی دیگه من نمیتونم به جز مخابرات از جای دیگه نت بگیرم به مخابرات شهر مون زنگ میزنم میگم ما چرا نمیتونیم از نت شرکت های دیگه استفاده کنیم میگه اونا نمیان دستگاه نصب کنن ...خواهشا یه کمکی کنید!!
کلیت ماجرا درسته،اما !:
شهر به شهر فرق میکنه باید زنگ بزنی ISPها سوال کنی میتونند رو فیبر نوری ADSLبدن یا نه
این ISP رو یه نگاه بنداز:
اینترنت فیبر نوری سپنتا|Wireless/وایرلس | وایرلس سپنتا
با این حال بهترین انتخابی که شما داری اینترنت Wirlessهست که مثلADSLپایدار هست اکثر شرکت ها wirlessارائه میدن باید ازشون سوال کنی
هزینه ی راه اندازیش 300تا500 تعرفه هم فرقی باADSLشرکت ارائه دهنده نداره
فقط از مبین نت به هیچ وجه استفاده نکن که مجبور میشی فقط وب گردی کنی !

- - -ویرایش - - -

چطور میتونم تو اکس باکس وان nat باز کنم، وقتی ۷pn میزنم، strict میشه، بدون اون هم فیفا نمیشه آنلاین زد.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
کلا باVPNنت strictمیشه اما کاهش پینگ مشکلات natکمتری داره

دوستان یه مشکل برام پیش اومده
معمولا با گوشی از دانلود شبانه استفاده میکنم که خب باید وصل شم به وای فای مودم
دو هفته ایی که سرعت دانلود چه شبانه چه در حالت عادی بزور به 20 کیلوبایت میرسه با گوشی البته دانلود میکنم
زنگ زدم به مخابرات گفتم سرعتم پایین اومد
طرفم گفت با pc یه تست بگیر ببین سرعت چنده
دیدم با سرعت 250 دانلود میکنه با IDM تست کردم
همون لحظه با گوشی تست کردم دیدم باز سرعت افتضاحه
حالا کسی میدونه مشکل از کجاست؟ با ADM دانلود میکنم

چطور میتونم تو اکس باکس وان nat باز کنم، وقتی ۷pn میزنم، strict میشه، بدون اون هم فیفا نمیشه آنلاین زد.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

در حالت عادی نمی شه، راه عمومی نداره

ایران از لحاظ بستر مخابراتی کلا مشکل داره، یکی از مشکلات عمده اشم همین خطوط به اصطلاح فیبر نوری که در واقع PCM هستن هست
شما باید بری مخابرات درخواست بدی خطت رو مسی کنن، اگر کردن که هیچ، اگر نکردن دور ADSL رو باید خط بکشی
تکنولوژی PCM کلا برای سرویس ADSL مشکل داره، اینترنت دادن روش هم در انحصار مخابراته

میتونم بپرسم شما از چه Vpnی استفاده میکنین؟ مرسی
برایXoneازKerioاستفاده کردم بتونم وارد Xbox Liveبشم کلا nat strictمیشد کاریشم نمیشه کرد

- - -ویرایش - - -

دوستان یه مشکل برام پیش اومده
معمولا با گوشی از دانلود شبانه استفاده میکنم که خب باید وصل شم به وای فای مودم
دو هفته ایی که سرعت دانلود چه شبانه چه در حالت عادی بزور به 20 کیلوبایت میرسه با گوشی البته دانلود میکنم
زنگ زدم به مخابرات گفتم سرعتم پایین اومد
طرفم گفت با pc یه تست بگیر ببین سرعت چنده
دیدم با سرعت 250 دانلود میکنه با IDM تست کردم
همون لحظه با گوشی تست کردم دیدم باز سرعت افتضاحه
حالا کسی میدونه مشکل از کجاست؟ با ADM دانلود میکنم
مشکل اینجاست تستی که گرفتی از سرور داخلی ایران بوده تست با موبایل از سرور خارج از ایران
شب اگر دچار محدودیت دانلود بشید همچنان دانلود از سایت هایی مثل دانلودها میهن دانلود با سرعت بالا امکان پذیره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or