const@ntin3
عضو جدید
تنها دلیلش همین میتونه باشه
برای بقاء جهل عزیزم.
خدا پدر کره شمالی رو بیامرزه حداقل مثل مرد میگه اقا ما دیکتاتوریم
اینا خودشونم نمیدونن چیکارن!
تنها دلیلش همین میتونه باشه
برای بقاء جهل عزیزم.
یعنی به قدری شخمیه که توو بازی همه میرن توو زمین و سقف !!! همه روو زمین دارن اسکی میرن !! حیف که نمیتونم فیلم بگیرم از بازیم نشون این خارجیا بدم،واقعا حیف !! والا این نتو نشونه هر کشوری بدی در جا بهت پناهندگی میدن :d
من اصن میترسم برم بازی کنم گند زده میشه توی اسکیل ادم بعد یکی بیاد توی پروفایل ادم فکر میکنه ادم نوبه
هر چقدر هم که بازی بلد و پروفیشنال و حرفه ای و کامپتیو باشی اینترنت که همه چی رو تعیین میکنه،ادعایی ندارم ولی وقتی نت خوب میشه سگ تر از من توو بازی وجود نداره،هیچ کس نمیتونه بزنتم،نفرای اول توو لیدر بوردر نمی تونن منو بزنن ولی وقتی نت شخمیه همون کسی که یه ساعتم نیس اومده توو بتلفیلد و اصن نمیدونه بازی چیه به راحتی میزنه منو و هیچ کاری هم نمی تونم بکنم.هیچ کس هم باور نمی کنه نتمون خرابه،به هر کی میگم بهم میخنده !!!
کاش ماهم با خارج صحبت میکردیم.ما الان با وایبر ۱دقیقه هم نمیتوینم صحبت کنیم با خارج
****** بدبخت نتونسته بیشتر از 30 ثانیه وصل بمونه، چرا من با تیم فورترس و مکالمه تصویری با خارج مشکلی ندارم؟از udp استفاده نمی کنن؟
****** بدبخت نتونسته بیشتر از 30 ثانیه وصل بمونه، چرا من با تیم فورترس و مکالمه تصویری با خارج مشکلی ندارم؟از udp استفاده نمی کنن؟