8mm
کاربر سایت
خب روز اول فروردین سال 94 هست، پروتکل UDP مختل هست و باری آنلاین با این وجود امکان نداره، استفاده از سرویسهای مختلف دور زدن تحریمها و شبکه های اجتماعی هم غیر ممکن شده،سالی که قرار بود تا شروعش تمام مشکلات اینترنتی کاربران برطرف بشه و یه شبکه ی قدرتمند با پهنای باند عالی داشته باشیم!
اتفاقی که افتاده اینه که نه تنها مشکلات حل نشده بلکه مشکلات جدیدی هم به شبکه اضافه شده که بیشتر دامنگیر کاربران حرفه ای هست تا کاربران عادی که از اینترنت فقط سرعت آپلود و دانلود رو می فهمن و یا 3G و 4G بودن سرعت موبایلشون رو!
همین جا رسما به وزارت محترم، شو رای فضای مجازی و تمام نهادهای ناشناخته ی دیگه اعلام می کنم اگر مشکلی که با سیستم فلی لترینگ هوشمند در این چند روز ایجاد نشده حل نشه و این سیستم رو به قیمت اختلال در کل شبکه همچنن حفظ کنید از پیگیری ماجرا باز نخواهیم ایستاد حتی اگر هیچ کدوم از کاربران دیگه هم در این امر به من یاری نرسونن، به هر نهاد و ارگان بین المللی و رسانه ای دنیا که لازم باشه هم وضعیت نت ایران و نقض حقوق کاربران رو اعلام خواهم کرد و اگر تعامل با شما امکان پذیر نشد دیگه مثل سال پیش رویه ی صبوری و کنترل کاربران را پیگیری نخواهم کرد!
از دیشب تا الان فقط 2 نفر روی صفحه ی وزیر پیام گذاشتند! مشخصه که کسی قرار نیست کمک کنه!
وزیری که کل افتخارش خبر اعلام *****ینگ هوشمند با هزینه سنگین اه بدیهیه که خودش نه تنها به این مشکلات آگاهه بلکه از عوامل بروز این مشکلات هم هست
بودجه مملکت و مالیات من و شما رو می گیرن و ازش سوء استفاده در جهت رسیدن به اهداف کثیف خودشون می کنن
ایران دشمن اینترنته ، گزارشگران بدون مرز از سال 2006 تا به حال هر ساله ایران رو دشمن اینترنت معرفی کرده
شما درخواست رفع مشکل رو از باعث و بانی مشکل دارید ، زبان صلح نه تنها در این مورد ، بلکه در خیلی از موارد دیگر هم در حال حاضر پاسخگو نیست
آخرین ویرایش: