خیر، زیر آخرین پستی که وزیر داشته در بخش کامنت ها، با عنوان اختلال در udp, مشکل در بازیها رو عنوان کنید، اسمی هم از موارد ممنوعه برده نشهخوب دوستان تو همون قسمت ارسال مطلب باید پست بزاریم؟
خیر، زیر آخرین پستی که وزیر داشته در بخش کامنت ها، با عنوان اختلال در udp, مشکل در بازیها رو عنوان کنید، اسمی هم از موارد ممنوعه برده نشهخوب دوستان تو همون قسمت ارسال مطلب باید پست بزاریم؟
اسپم نویسی رو شروع کردم تا اینا باشن گند نزنن به زندگی ملت شب عیدی !!! تنها کاری که ازم بر میاد ... !!
V-P-N های PPTP که از کار افتاده بودند،درست شدند ولی به قدری کنده که انگار با دیال آپ داری کار میکنی !!!
خب امیدوارم همه منتظر بقیه نباشن و فقط نیان اینجا پستای بقیه رو بخونن ببینن تهش چی میشه! یه همت کنید همگی برای وزیر پست بزارید تا جایی که دوباره درخواست برگزاری جلسه و اطلاع رسانی رو بررسی و پاسخ بدن
من خودم از طریق شرکت زیرساخت در حال پیگیری هستم.
دوستان واجب شد که بهتون بگم، همیشه چنین جاهایی برخی افراد هستن که به ظاهربا کاربرای دیگه همراه هستن، اما وقتی که صحبت از همکاری و اجماع سر یه کار گروهی میشه، به بهانه های مختلف سعی می کنن با ایجاد تفرقه از شکل گیری هر حرکت و اقدامی جلوگیری کنن تا آب از آب تکون نخوره، به همین راحتی!
بنابراین می خوام که به سرانجام این درخواست امیدوار باشید و حتی، حتی در صورتی که مشکل هم حل شد کار رو متوقف نکنید. امسال دیگه مثل سال 93 نخواهد بود.
تا اینا بررسی کنند و مشکل رو اگه و باز هم می گم اگه برطرف کنند تعطیلات به پایان رسیده تمام سیستم زندگی کردن تو این خراب شده بر مبنای زجر دادن خودت هست نمونش هم این هست که من و شما میریم با دردسر هزینه سرویس رو با کار کردن بدست میارم و بوسیله همون هزینه موجبات رنج دادن خودمون رو فراهم میکنیم (به خدا عجیب ملتی هستیم عجیبببببببببببببب ) این نه انرژی منفی بود نه چیزی دیگری فقط یه نطر شخصی اما یک حقیقت. دوستان هم تلاش کنید شاید تونستیید تو این تعطیلات 1 الی 2 ساعتی به بازی کردن بپردازید در پایان این رو هم اضافه کنم که کلا شما دلتون به قول دادن اقای x و y خوش باشه (سگ زرد برادر شغاله !!!)
این قضیه تا وقتی تغییر اساسی در سطح بچه های بالا صورت نگیره ، همینطوری خواهد بود شما هم حق اعتراض به هیچ جای مهم و اصل کاری رو نداری و اگر هم اعتراضت به اصل مشکل باشه از وسط سه شقه می شی و احتمال برش سر هم وجود داره (داعش) ، فقط دولت در مرکز سیبل قرار می گیره و سربازان گمنام هم مفت خوری و خراب کاری های خودشون رو ادامه میدن.
بله خسته نباشی میگم به دوستان بدتر از دشمن که اوضاع نت تحت سیترشونه تا قبل از لحضه تحویل سال همه چیز آلی و عالی همین که توپ لحضه تحویل رو در کردن نت تو بازی دیسکانکت میشه پینگ عالیه ها بدون تایم اوت اما تو بازی دیسکانکت میده کله صبح میخوام برم پیج وزیر حالا پسوردمو پیدا نمیکنم
دوست عزیز من قصد دعوا و بحث و جدال ندارم.
با قسمت اول حرفت کاملا موافقم اما قسمت آخر پستت یکم مشکل داره
من هیچکدوم از اعضای خانوادم جزو این دولت نبودن و نخواهد بود. اینو همین اول کار بگم.
دوست عزیز همین سازمان اطلاعاتی که شما بدشو داری میگی و میگی کثافت کاری میکنن اگه نبودن الان داشتی زیر پرچم داعش سرتو رو بالشتت میزاشتی یا اصلا سر نداشتی چون ریگی قبلا بریده بودش .
خدایی حق نیست به کسایی که زحمت میکشن اینطوری گفت. کسایی که خواب و خوراک و زن بچه ندارن تا تو شب راحت بخوابی. کسایی که کرد های شورشی قلبشونو با دریل سوراخ میکنن. کسایی که یا غرق مصنوعی میشن (منظورمو میفهمید که) یا مجبورن انواع فحش و تحمت رو از کسایی مثل ما بشنون. خدایی انصاف نیست.
همین کثافت کاریا چی میتونه باشه ؟ شکنجه کردن یه داعشی که گوشت آدم میخوره یا سر نوزاد هارو قطع میکنه ؟ یا دستگیر کردن جاسوس های خارجی ؟
بازم میگم اصلا قصد بحث ندارم فقط دارم اطلاع رسانی میکنم
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
عمو حسن ما رفتیم سال 94 ولی سرعت من هنوز 10 kb هست حاجی چاکرتیم. ولی پارسال مارسال یه قولی داده بودی ها ! یه قسمتش یادمه که فکر کنم این بود : "تا قبل از سال 94"