اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,087
متاسفانه همون شرایط چند روز پیش برگشت! دست از مردم آزاری برنمیدارن گویا!

دوستان یه همتی بکنن و از اینجا که صفحه ی رسمی وزیر در سایت اجتماعی کلوب هست اعتراض خودشون رو اعلام کنند، اگر تعداد شکایات زیاد باشه قطعا ترتیب اثر داده میشه، لطفا به همه اطلاع رسانی بکنید تا جایی که میشه پستهای وزیر کامنت گذاشته بشه.

اگر رسیدگی نشد یه اعتراض حضوری رو ترتیب خواهیم داد.

با حضوری موافقم،هر وقت که بگید هستم.

- - -ویرایش - - -

من خوب درکت میکنم;)...این مشکل و منم خیلی مواقع دارم...گاهی پینگ با سرور صد هست و احساس جابجایی و تاخیر زیاد میکنم ولی گاهیی پینگ سرور دویست هست ولی عالی تیر میخوره و احساس میکنم تو سرور نشستم،تو هر دوحالت هم هیچ پکت لاستی وجود نداره،،،به نظر من یه چیزی به جز پینگ رو قضیه تاثیر داره....

من خیلی ساله دارم بتل بازی میکنم.از بتل 2 گرفته تا hard line ... با همه جور نت بازی کردم،آشغال متوسط خوب رویایی.فقط فقط به *****ینگ ربط داره،پینگ خیلی بی تاثیره.نه اینکه تاثیر نداشته باشه ولی تاثیرش خیلی کمه.بار ها هم گفتم انگار یه دیوار نا مرعی جلو طرف قرار میگیره که نمیزاره تیر های شما بخوره.طرفی که شما بهش شروع میکنی تیر زدن قشنگ میبینه شما داری شلیک میکنی،آتیش اسلحه ی شما رو میبینه ولی هیچ تیری بهش نمیخوره !!! بار ها با خارجیا صحبت کردم و گفتن که اینجوریه.

با حضوری موافقم،هر وقت که بگید هستم.

دوست عزیز، با اینش موافقم فایده نداره!

اول باید صفحه ی وزیر با عبارات "اختلال مجدد در UDP" کامنت بارون بشه تا یک جواب رسمی از ایشون بگیریم، اگر افاقه نکرد بعدا ترتیب ملاقات حضوری رو می دیم

محض یادآوری، این جوابی بود که سال پیش در پی اعتراضات فراوان در صفحه ی رسمی وزیر و البته ملاقات حضوری ما منعکس شد:
335bagiyc6dtgzajgii.jpg

همه ی دوستانی که می خوان مشکلشون حل بشه سریعتر اعلام آمادگی کنن لطفا!

اعمال محدودیت بر روی پورت ها از سوی وزارت ارتباطات صورت نمی گیره ٬‌ از سمت سازمان *****ینگ اعمال میشه که وزیر نمی تونه کاری بکنه .

مثلا پورتی که پروتوکل SSL استفاده می کنه به دلیل اینکه در سرویس های چیز شکن استفاده میشه محدود شده بدون اینکه اصلا توجهی به این قضیه بشه که این پروتوکل برای افزایش امنیت وبسایت ها اعمال میشه . مثلا چون جیمیل با این پروتوکل باز میشه من فقط صبح ها می تونم اتچمنت دانلود کنم بعد از ساعات کاری به قدری محدود میشه که اصلا نمیشه کاری کرد .

تمامی این محدودیت هایی که تو کل اینترنت چه در بخش باز کردن سایت یا بازی های آنلاین و ... اعمال میشه از دست وزیر خارج هست چون مدیریت این مجموعه دست ایشون نیست .

در مورد پینگ تایم من با پینگ ۸۰ هم بازی کردم با ۱۴۰ هم بازی کردم اصلا مشخص نیست کی اینترنت درست کار می کنه کی خرابه . ممکن هست اصلا پکت لاست نداشته باشید پینگ هم ۸۰ باشه ولی شده من ۱ خشاب تیر خالی کردم رو سر طرف ولی نمرده :|:|:|:|

به خاطر همین مسائل کلا از بازی سیر شدم دیگه .

تا زمانی که دست از محدود کردن پورت ها و مانیتورینگ کانکشن ها برندارن وضعیت به همین شکل خواهد بود و اسم این تاپیک همچنان ادیت خواهد شد ٬‌ ۹۳ ٬‌ ۹۴ ٬ ۹۵ ٬‌ ۹۶ ...

اعمال محدودیت بر روی پورت ها از سوی وزارت ارتباطات صورت نمی گیره ٬‌ از سمت سازمان *****ینگ اعمال میشه که وزیر نمی تونه کاری بکنه .

مثلا پورتی که پروتوکل SSL استفاده می کنه به دلیل اینکه در سرویس های چیز شکن استفاده میشه محدود شده بدون اینکه اصلا توجهی به این قضیه بشه که این پروتوکل برای افزایش امنیت وبسایت ها اعمال میشه . مثلا چون جیمیل با این پروتوکل باز میشه من فقط صبح ها می تونم اتچمنت دانلود کنم بعد از ساعات کاری به قدری محدود میشه که اصلا نمیشه کاری کرد .

تمامی این محدودیت هایی که تو کل اینترنت چه در بخش باز کردن سایت یا بازی های آنلاین و ... اعمال میشه از دست وزیر خارج هست چون مدیریت این مجموعه دست ایشون نیست .

در مورد پینگ تایم من با پینگ ۸۰ هم بازی کردم با ۱۴۰ هم بازی کردم اصلا مشخص نیست کی اینترنت درست کار می کنه کی خرابه . ممکن هست اصلا پکت لاست نداشته باشید پینگ هم ۸۰ باشه ولی شده من ۱ خشاب تیر خالی کردم رو سر طرف ولی نمرده :|:|:|:|

تا زمانی که دست از محدود کردن پورت ها و مانیتورینگ کانکشن ها برندارن وضعیت به همین شکل خواهد بود و اسم این تاپیک همچنان ادیت خواهد شد ٬‌ ۹۳ ٬‌ ۹۴ ٬ ۹۵ ٬‌ ۹۶ ...

خب با این حساب باید کجا اعتراض کنیم ؟ :( من پینگم 80 هه ولی نمی تونم انلاین بزنم :(

خب با این حساب باید کجا اعتراض کنیم ؟ :( من پینگم 80 هه ولی نمی تونم انلاین بزنم :(
این قضیه تا وقتی تغییر اساسی در سطح بچه های بالا صورت نگیره ، همینطوری خواهد بود شما هم حق اعتراض به هیچ جای مهم و اصل کاری رو نداری و اگر هم اعتراضت به اصل مشکل باشه از وسط سه شقه می شی و احتمال برش سر هم وجود داره (داعش) ، فقط دولت در مرکز سیبل قرار می گیره و سربازان گمنام هم مفت خوری و خراب کاری های خودشون رو ادامه میدن.

این قضیه تا وقتی تغییر اساسی در سطح بچه های بالا صورت نگیره ، همینطوری خواهد بود شما هم حق اعتراض به هیچ جای مهمی رو نداری و اگر هم اعتراضت به اصل مشکل باشه از وسط سه شقه می شی ، فقط دولت در معرض سیبل قرار می گیره و سربازان گمنام هم مفت خوری و خراب کاری های خودشون رو ادامه میدن.

پس تا حالا به چی امیدوارم بودیم !!! :((
بی خیال بیا با همین لگ کوفتی بازی کنیم ...

پس تا حالا به چی امیدوارم بودیم !!! :((
بی خیال بیا با همین لگ کوفتی بازی کنیم ...
شما فکر کنم توهم خارج کشور زدی و یادت رفته داری تو ایران زندگی می کنی.:d
الان حدود 15 سال از ورود اینترنت به منازل ایرانی ها می گذره کاری به اونچه که در عمل داریم استفاده می کنیم ندارم هر چند در عمل هم به جای خاصی نرسیدیم ولی در این 15 سال هنوز قانون محدودیت سرعت 128Kb/s یعنی دانلود با سرعت 16KB/s در زمره ی قوانین درخشان مجلس شورای اسلامی می درخشه سرعتی که الان باهاش نمیشه صفحه ی اول Google.com رو باز کرد.

هر سال وضعیت کیفی اینترنت به دلیل محدودیت های بیشمار بر سر GateWay بین المللی افزایش پیدا می کنه و در هر سوراخ ریز و درشت اینترنت دیگه الان اینا یه سیخ فرو کردن.

متوسط سرعت اینترنت ایران بعد از 15 سال از ورود اینترنت بهش طبق اعلام سایت Net Index حدود 4.9Mb/s هست که البته به نظر من متوسط واقعی سرعت اینترنت ایرانی ها به مراتب کمتر از این هست چون برای خیلی ها اصلا سایت speedtest باز نمیشه که بخوان تست بزارن ! این در حالی که کشور لیتوانی که نه نفت داره و نه ثروت نفت و گاز و ...مثل ایران داره ، 10 سال پیش با فناوری DSL سرعت 2 تا 24 مگابیت می داده و الان هم 3 ساله تا 1Gb/s برای منازل مردمش خدمات اینترنت روی فیبر نوری میده.

دولت یازدهم هم از اول وعده ی حل مشکلات رو داد و ما امید داشتیم بلکه اینطور بشه ولی در این 2 سال که از عمر دولت می گذره وضعیت به مراتب از دوران دولت دهم بدتر شده خصوصا از لحاظ کیفی.

در نهایت هم دوستمون گفت ، اینترنت ایران دست نهاد های گمنامی هست که در عین اینکه همه میشناسیمشون ولی اکثرا نمیدونن که این ها دارند اینترنت رو کنترل می کنند و هر سال با اضافه کردن قطره چکانی سرعت دل همه رو خوش نگه میدارند.

باز هم میگم خیلی رک هم میگم تا تغییر اساسی در سطوح بالای کشور صورت نگیره وضعیت همینیه که هست فقط اسم تاپیک میشه 94 و 95 و 96 و ... می خوایم بخوایم نمی خوایم میتونیم بریم بمیریم#:-s

آخرین ویرایش:
شما فکر کنم توهم خارج کشور زدی و یادت رفته داری تو ایران زندگی می کنی.:d
الان حدود 15 سال از ورود اینترنت به منازل ایرانی ها می گذره کاری به اونچه که در عمل داریم استفاده می کنیم ندارم هر چند در عمل هم به جای خاصی نرسیدیم ولی در این 15 سال هنوز قانون محدودیت سرعت 128Kb/s یعنی دانلود با سرعت 16KB/s در زمره ی قوانین درخشان مجلس شورای اسلامی می درخشه سرعتی که الان باهاش نمیشه صفحه ی اول Google.com رو باز کرد.

هر سال وضعیت کیفی اینترنت به دلیل محدودیت های بیشمار بر سر GateWay بین المللی افزایش پیدا می کنه و در هر سوراخ ریز و درشت اینترنت دیگه الان اینا یه سیخ فرو کردن.

متوسط سرعت اینترنت ایران بعد از 15 سال از ورود اینترنت بهش طبق اعلام سایت Net Index حدود 4.9Mb/s هست که البته به نظر من متوسط واقعی سرعت اینترنت ایرانی ها به مراتب کمتر از این هست چون برای خیلی ها اصلا سایت speedtest باز نمیشه که بخوان تست بزارن ! این در حالی که کشور لیتوانی که نه نفت داره و نه ثروت نفت و گاز و ...مثل ایران داره ، 10 سال پیش با فناوری DSL سرعت 2 تا 24 مگابیت می داده و الان هم 3 ساله تا 1Gb/s برای منازل مردمش خدمات اینترنت روی فیبر نوری میده.

دولت یازدهم هم از اول وعده ی حل مشکلات رو داد و ما امید داشتیم بلکه اینطور بشه ولی در این 2 سال که از عمر دولت می گذره وضعیت به مراتب از دوران دولت دهم بدتر شده خصوصا از لحاظ کیفی.

در نهایت هم دوستمون گفت ، اینترنت ایران دست نهاد های گمنامی هست که در عین اینکه همه میشناسیمشون ولی اکثرا نمیدونن که این ها دارند اینترنت رو کنترل می کنند و هر سال با اضافه کردن قطره چکانی سرعت دل همه رو خوش نگه میدارند.

باز هم میگم خیلی رک هم میگم تا تغییر اساسی در سطوح بالای کشور صورت نگیره وضعیت همینیه که هست فقط اسم تاپیک میشه 94 و 95 و 96 و ... می خوایم بخوایم نمی خوایم میتونیم بریم بمیریم#:-s

حالا اونهام خیلی به فکر ما هستن دارن با نت 16 gb نامحدود حال میکنن :((

دوست عزیز، توی کامنت های قبلی گفتم، خودمون در جریان هستیم که از طرف وزارت نیست اما قطعا در جریان کارهای صورت گرفته هستن و بدلیل اخلال در سایر سرویسها می تونن از طرف مردم به اون نهادهای بی قید فشار وارد کنن که در عملیاتی کردن سرویسشون تجدید نظر کنن.

همین جا و صفحه ی وزیر، طبق روالی که گفته شد.

دوستان اینجا کامنت اعتراضیشون رو در کمال ادب بدین....بهتر از دست روی دست گذاشتنه...
محمود واعظی

تایید میشه.

ظاهرا این داستان تکراری رو هر سری باید داشته باشیم، بیام کلی توضیح بدم و درخواست بدم که دوستان برای یه کار گروهی همکاری کنن، یه عده هم بیان رجز خوانی و آیه ی یاس خوندن و گفتن اینکه دست این نیست و نشدنیه و از این حرفا، تمام زحمت ما رو خراب کنن !

آقایونی که بجای همکاری فقط انرژی منفی می دن لطفا دیگه اینجوری پیام ندن، ما به همکاری و همدلی نیاز داریم، نه باهوش بازی شماها! این شد بار صدم!! واقعا فهم این موضوع اینقد سخته؟!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or