اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,087
الان خبر داشت وزیر و نشون میداد که میگفت پهنای باند امسال دو برابر میشه ،،،،دادم رفت هوا از عصبانیت ،،،)x
تو اون کیفیت رو نگه دار پهنا نخواستیم،،،

الان خبر داشت وزیر و نشون میداد که میگفت پهنای باند امسال دو برابر میشه ،،،،دادم رفت هوا از عصبانیت ،،،)x
تو اون کیفیت رو نگه دار پهنا نخواستیم،،،
در زمینه ی پهنای باند اگر ایشون حقیقت رو بگه یعنی واقعا بخوان پهنای باند رو اضافه کنن ، باید هم پهنای باند رو اضافه کنن ، الان پهنای باند اینترنت ایران حدود 150Gb/s هست ولی تقاضای واقعی چیزی بیش از 1Tb/s است و این نشون میده کمبود بسیار زیادی در این زمینه هست ولی خب متاسفانه گفتم این قضیه مثل اضافه کردن قطره چکانی سرعت است که خوشبختانه باز این دولت همین رو هم داره انجام میده ولی به لطف اعاظم قم هر چند وقت یکبار سنگ بزرگ جلوی این قضیه انداخته میشه.

پهنای باند اینترنت بین المللی ایران باید هرچه سریعتر به 1Tb/s و پهنای باند اینترانت داخلی هم که الان 1.2Tb/s است باید به بیش از 6Tb/s برسه و این قضیه اصلا کار سختی نیست فقط کافیه پول فیل ترینگ رو صرف اینکار کنند همین در غیر این صورت وضعیت کیفیت اینترنت در بخش پینگ و نوسانات و کمی در بخش سرعت به دلیل کمبود پهنای باند همچنان همینطوری خواهد بود.

افزودن پهنای باند باعث اجرایی شدن بحث فیبر نوری هم میشه.

ویرایش : دوستان مشکل سرعت کریو ها حل شده برای من از همین ساعت

آخرین ویرایش:
دیروز توی بازی CS GO یه دفعه بازی دیسکانکت شد،با اینکه چراغ های مودم روشن بودن و وبسایت های ایرانی رو باز میکرد ولی همچنان کانکت نمیشد تا اینکه یک هفته بن زیبا دریافت کردم.وارد اکانت دومم شدم که وضعیت دوتا 2 رو هم چک کنم که اصلا به سرور ها وصل نمیشد.تا اینکه سخنرانی وزیر در مورد دوبرابر شدن پهنای باند رو شنیدم...از ماست که بر ماست.

آقا من ثبت نام کردم ولی نمیدونم چجوری کامنت بزارم!!!:| یه راهنمایی کنید!!! ممنون!

در پایین آخرین پست وزیر می تونید مطلبتون رو مثل سایر دوستان اضافه کنید.

مشکل UDP در اون بخشی که مربوط به سرویسهای بازی و دور زدن تحریمها است موقتا برطرف شده، اینکه بعد از این هم دوام داشته باشه یا خیر، دلیل توقف اعتراض ما نخواهد شد. امسال برای پیش گیری از اختلالات آینده اعتراض می کنیم، نه بعد از ایجاد اختلال!

متاسفانه هر سال می بینیم که از اینترنت و رسانه های مجازی به غلط به عنوان تهدید، تهاجم و تخریب کننده و تهدید آمیز نام برده میشه که این خودش سرمنشا گرفتاری و سلاخی سرویسهای کاربران در محدوده ی مرزهای ایران شده و این یک سیاست کلان هست،
دولت مثل همیشه در این ماجرا نقشی ندارد، از معدود کشورهایی هستیم که در مهمترین جنبه های زندگی شهروندان دولت نقش پیمانکار رو داره صرفا.

تا زمانی که گردش آزاد اطلاعات در اینترنت باعث تخته شدن دکان و منبر و روضه ی یه عده بشه و یه عده امنیت خودشون و گمنام موندن گندکاری هاشون از عموم مردم رو در بگیر و ببند اینترنتی بدونن مطمئن باشید این وضعیت کجدار مریض اینترنت ایران هیچ تغییری نمی کنه و هر سال از بقیه جاهای دنیا عقب تر می افته ، دولت ها هم فقط عروسک خیمه شب بازی عزیزان پشت صحنه هستن که 8 سال یکی یه جور برقصه و 8 سال بعد یکی یه جور دیگه تا مردم اموراتشون به هر نحوی بگذره.

تکنولوژی اینترنت الان ارزانترین چیز در دنیا محسوب میشه و به سادگی و راحتی و کمترین هزینه میشه شبکه پرقدرت اینترنت در ایران داشت ولی بعد 15 سال هنوز سر کوچه اول بودن باید به ما ثابت کرده باشه مشکل جای دیگه است.

من صبح نمیتونستم بازی کنم، لگ و دیسکانکت در حالی که پینگم خوب بود.
ولی از بعد از ظهر اینا دوباره خوب شد، خیلی راحت چند دست Titanfall بازی کردم، نت هم ماله اندیشه هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or