اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,087
دوستان یه سوال فنی !
چرا هر اتفاقی تو ایران میوفته چه 30یاc چه غیر اولین کاری که میکنن ارتباطمون رو با خارج از کشور قطع میکنن ؟ ؟ ؟
فرقی هم نمیکنه انتخابات باشه یا عید ! شما هیچ حقی در ارتباط با خارج از کشور بیشتر از 2 دقیقه نداری !

دوستان یه سوال فنی !
چرا هر اتفاقی تو ایران میوفته چه 30یاc چه غیر اولین کاری که میکنن ارتباطمون رو با خارج از کشور قطع میکنن ؟ ؟ ؟
فرقی هم نمیکنه انتخابات باشه یا عید ! شما هیچ حقی در ارتباط با خارج از کشور بیشتر از 2 دقیقه نداری !
:)):)):))
برای بقاء جهل عزیزم.

ویرایش : مشکل اختلال پروتکل UDP به حدی افتضاح هست که نمیشه 1 دقیقه در تیم اسپیک های خارج کشور ثابت بدون قطعی موند واقعا شرم آور است.

آخرین ویرایش:
مثل اسباب بازیی که تازه خریده باشن برا یه نفر، نشسته باشه تمام وقت تمام دکمه هاش رو در حال امتحان کردن باشه، حکایت سیستم جدیدی هست که توی همه حالتها دارن امکاناتش رو آزمایش می کنن.

یعنی به قدری شخمیه که توو بازی همه میرن توو زمین و سقف !!! همه روو زمین دارن اسکی میرن !! حیف که نمیتونم فیلم بگیرم از بازیم نشون این خارجیا بدم،واقعا حیف !! والا این نتو نشونه هر کشوری بدی در جا بهت پناهندگی میدن :d

یعنی به قدری شخمیه که توو بازی همه میرن توو زمین و سقف !!! همه روو زمین دارن اسکی میرن !! حیف که نمیتونم فیلم بگیرم از بازیم نشون این خارجیا بدم،واقعا حیف !! والا این نتو نشونه هر کشوری بدی در جا بهت پناهندگی میدن :d

من اصن میترسم برم بازی کنم گند زده میشه توی اسکیل ادم بعد یکی بیاد توی پروفایل ادم فکر میکنه ادم نوبه

من اصن میترسم برم بازی کنم گند زده میشه توی اسکیل ادم بعد یکی بیاد توی پروفایل ادم فکر میکنه ادم نوبه

هر چقدر هم که بازی بلد و پروفیشنال و حرفه ای و کامپتیو باشی اینترنت که همه چی رو تعیین میکنه،ادعایی ندارم ولی وقتی نت خوب میشه سگ تر از من توو بازی وجود نداره،هیچ کس نمیتونه بزنتم،نفرای اول توو لیدر بورد نمی تونن منو بزنن ولی وقتی نت شخمیه همون کسی که یه ساعتم نیس اومده توو بتلفیلد و اصن نمیدونه بازی چیه به راحتی میزنه منو و هیچ کاری هم نمی تونم بکنم.هیچ کس هم باور نمی کنه نتمون خرابه،به هر کی میگم بهم میخنده !!!

آخرین ویرایش:
هر چقدر هم که بازی بلد و پروفیشنال و حرفه ای و کامپتیو باشی اینترنت که همه چی رو تعیین میکنه،ادعایی ندارم ولی وقتی نت خوب میشه سگ تر از من توو بازی وجود نداره،هیچ کس نمیتونه بزنتم،نفرای اول توو لیدر بوردر نمی تونن منو بزنن ولی وقتی نت شخمیه همون کسی که یه ساعتم نیس اومده توو بتلفیلد و اصن نمیدونه بازی چیه به راحتی میزنه منو و هیچ کاری هم نمی تونم بکنم.هیچ کس هم باور نمی کنه نتمون خرابه،به هر کی میگم بهم میخنده !!!

دقیقا بهشون که میگی وضع اینترنتت بده میگن سرویس پرووایدر عوض کن

****** بدبخت نتونسته بیشتر از 30 ثانیه وصل بمونه، چرا من با تیم فورترس و مکالمه تصویری با خارج مشکلی ندارم؟ :-/ از udp استفاده نمی کنن؟

واضحه که هر دو شون از UDP هم استفاده می کنن، اما اینکه در چه فاصله ای ارتباط قطع بشه و یا باقی بمونه بستگی به نرم افزار و الگوی ارسال و دریافتش داره، چون این فی لترینگ جدید در لایه ای پایینتر از سطح پورت و IP انجام میشه و با روش هایی باید بتونه ارتباطات مختلف رو تفکیک کنه و اونی رو که مدنظر آقایون هست جدا کنه و اونی رو که مشکلی نداره بلاک نکنه

اما فعلا وضعیت اینه که این سیستم روی تمام برنامه های ارتباطی، بازیهای آنلاین و استریم مدیا اخلال ایجاد می کنه! ، دست کم برای این کار پردازش، تاخیری روی بسته های UDP ایجاد می کنه که در بازیها باعث تایم آوت یا قطع ارتباط میشه. اونقدرم از این سیستمهای تاخیری نصب شده که نگو!

امسال سال چی نامگذاری شد؟
باشه باشه بهش میگم
کـــــــــــرـــیور باز نابود شد دو دیقه هم میری میاد بیرون
دست ازسر این وزیر بر ندارین باید محترمانه روش فشار بیاریم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or