من امروز حدود 8 تا 10 بار این اتفاق برام افتاده و جالبه نه تایم اوت دارم نه چیزه دیگه و پینگم هم حدود 135 هست!!!تصویر فریز میشه تو مپ هیچ کس تکون نمیخوره و بعدش اوت میشی!
کلا بازی کردن تو این وضع فقط یعنی اعصاب...یک دقیقه بعدت معلوم نیست.
هر 5 دقیقه dc میشه فقط هنگام بازی کردن مشکل udp بنطرم وقتشه دوباره بریم پیج وزیر اعتراض کنیم با صبر کردن چیزی درست نمیشه
معمولا اینترنت شما وقتی خراب باشه این پیغام رو میده مال من هم زیاد این پیغام رو میده.
سلام دوست عزیز . من یه مشکل دارم اونم اینکه موقعی که می خوام با کنسول به PSN وصل شم نمی تونم ، حتی با کامپیوتر هم سایت ها ی سونی کلا بالا نمیان !! این مشکل با سرور ها اپل هم برقراره . یعنی نه سایت اپل بالا میاد ، نه آیتیونز ، نه اپل استور (نه از موبایل ، نه از کامپیوتر !!).دوستانی که در اتصال کنسول با PSN مشکل دارن اول یه تصویر از مانیتور پینگ سرویسشون بگیرن، ببینم تایم آوت دارن یا نه، اگه مشکل سراسری باشه با زیرساخت گزارش می دم.
سلام دوست عزیز . من یه مشکل دارم اونم اینکه موقعی که می خوام با کنسول به PSN وصل شم نمی تونم ، حتی با کامپیوتر هم سایت ها ی سونی کلا بالا نمیان !! این مشکل با سرور ها اپل هم برقراره . یعنی نه سایت اپل بالا میاد ، نه آیتیونز ، نه اپل استور (نه از موبایل ، نه از کامپیوتر !!).
البته گه گاه این مشکل به صورت مقطعی رفع میشه ، ولی باز دوباره بر میگرده !! چند نفر هم تو همین فروم دیدم که مشکل منو داشتن . به isp (مخابرات تهران ) هم یکی دو ماه پیش زنگ زدم ، گفتند که پیگیری می کنند ولی نتیجه ای حاصل نشد .
موقعی که اکانت کاهش پینگو وصل میکنم مشکل به طور کامل از بین میره !! یعنی فقط isp من مشکل داره ؟ چه کنم ؟
* اینم عکس ، 2 تست اول بدون اکانت کاهش پینگ . دو تست بعدی با اکانت کاهش پینگ .
![]()