DoppelGang3rX1
کاربر سایت
شما کمی تا قسمتی ابری درست میگین اما با این تعریف آخرتون کل پروتوکل های اینترنت و شاه راه های ارتباطی لایه ها رو نابود کردین.تا وقتی اینترنت ملی درست نشه این وضع ماست وقتی هی کابل از بیرون کشور تزریق به داخل ایران شود ، اینترنت ملی در تمام کشور های دنیا درست شده است به خواطر همین اسپید دانلود در کشورشون بالا 50 مگ بر ثانیه است . یک مثال می زنم تا بفهمید چگونه می توان اینترنت پر سرعت بالا داشته باشیم اگر شما در خانه 4 تا کامپیوتر داشته باشید و آن ها را با هاب وصل کنید حدود 100 مگابایت اسپید دارید . حالا یک شبکه درون کشوری همین شکل نگاه کنید وقتی تمام سرویس ها به هم شبکه باشند سایت های ایرانی حدود 100 مگ اسپید دارند حالا اگر اینترنت بیرون کشور تزریق هم کنیم و فناوری clod استفاده کنیم سایت های خارجی هم با کمترین مصرف می توانید بالا بیاورید حدود 60 درصد مردم با سایت های سرور ایران کار دارند به همین خواطر دیگر مشکل سرعت اینترنت در ایران 500 درصد کاهش می یابد . شما خیال کردید اینترنت چیه یه شبکه است .
قشنگ بود،داداش فلکه از بالا بستس ربطی هم به نت ملی و شبکه کردن نداره.نه من مشکل دانلود دارم،نه پینگم بالاست.مشکل من با براداران زحمتکش زیر ساخته که انصافا هم دمشون گرم،خدا قوت خوب نت رو به افففففففففف دادن.حالا این وسط دو چیز وجود داره : یا خیلی میفهمن یا اصلا نمیفهمن.اینا فک میکنن با محدود کردن ملت بیخیال نت میشن و میرن پای منبر میشینن و ادامه داستان.شما کمی تا قسمتی ابری درست میگین اما با این تعریف آخرتون کل پروتوکل های اینترنت و شاه راه های ارتباطی لایه ها رو نابود کردین.
تایید میشهمشکل dc شدن من برگشته
اینترنت=مخابرات اهواز
مشکل=قطع شدن تو Dota 2
و Fifa 15 ps4
آقا چند روزی هست وقتی میخوام ک.ر.ی.و که اجرا کنم، نوشه The K.e.r.i.o ******* client service is not running .. میخواستم بدونم این مشکل از چیه؟ از همون udp'e ?
بدرد که میخوره قطعا!دوستان من مدتي هست كه لگ خيلي شديدي دارم و تمومي هم نداره.
الان سوالم اينه كه اگه سرويس كاهش پينگ بخرم، براي ديدن ويديوهاي آنلاين مثل مسابقات فوتبال زنده هم بدرد ميخوره؟