mohammad2492
کاربر سایت
باز تابستون تموم شدو لگ ها کمتر شدن ! مثه که تقصیر خودمونه تابستون سروع میشه همه میریزیم سره نت به لوله های فاضلاب شبکه مخابرات فشار میاد دچار لگ میشیم :d
شما اگه با یه برنامه تخصصی تر مثل ping tester پبنگ بگیری کاملا نشون داده میشه.پکت لاست به طور کامل حس میشه ولی اصلا توی تریس و پینگ نشون داده نمیشه.علاوه بر اینکه تیر به طرف نمیخوره یه مشکل جدید هم اضافه شده،اینکه در حال بازی یه لحظه همه میرن توو سقف یا زمین و همه چی فریز میشه و بعد حدود 4-5 ثانیه بدون اینکه دی سی بشه بازی جریان پیدا میکنه.چی کار دارن میکنند با نت و قصد شون دقیقا چیه شده یه معما !!
الان یعنی درست شده ؟؟؟؟؟؟؟ کلا فکر کنم معنی و مفهوم اینترنت Stable و درست را نمی دونند اینا.sms داده مخابرات برام گفته:مشترک گرامی سرویس adsl شرکت مخابرات،ضمن پوزش از اختلالات اخیر در اینترنت به منظور قدردانی از سعه صدر ((چه کلمه تکان دهنده ای گفته)) شما مقدار 2 گیگابایت حجم رایگان به حساب کاربری شما تخصیص می یابد.
عجب این همه چند ماه زنگ زدیم و حضوری رفتیم دعوا مخابرات اینم آخرش چقدر تاثیر داشت![]()
الان یعنی درست شده ؟؟؟؟؟؟؟ کلا فکر کنم معنی و مفهوم اینترنت Stable و درست را نمی دونند اینا.
دوستان خبر رسیده که مشکلی که باعث قطعی های مکرر کریو و برخی عناوین بازیها بوده برطرف شده، خودم هم رفع مشکلی اولی رو دیدم و تایید می کنم، شما هم اعلام وضعیت کنید که خبردار شیم.
لطفا خارج از تاپیک هم بحث نکنید، با هم جدل هم نکنید، اینجوری می خواین اتحاد و وحدت نظر داشته باشید؟