shahramuae
کاربر سایت
دادا تا حدودی بهتر نشده وقتی از 300 بیاد رو 30 خیلی بهتر شده
کاکپیت 777ـتم تو حلقم !![]()
آره ولی تو این وضعیت استیبل بمونه مهمه که بعید میدونم !
عمو ما سیمولاتور باز بودیم حالا شدیم بتل باز !!

این کاکپیت 777 PMDG یه
دادا تا حدودی بهتر نشده وقتی از 300 بیاد رو 30 خیلی بهتر شده
کاکپیت 777ـتم تو حلقم !![]()
dns رو گذاشتم روی 4.2.2.4 وضعیت جوری شده که احساس میکنم که دیگهع این نت ایران نیستدوستان اینطور که برمیاد طبق شواهدی که شما ارائه کردید مشکل از خرابی موقتی DNS های داخلی هست، باید تنظیمات DNS رو توی مودم روتر یا کنسول خودتون بصورت دستی روی DNS های معتبر مثل 8.8.8.8 یا 8.8.4.4 یا 4.2.2.4 قرار بدید.
چگونگی تغییر DNS در کنسول PS4 رو در لینک زیر ببینید:
How to Manually Set Up an Online PS4 Connection - PlayStation 4 Wiki Guide - IGN
یا این روش را دنبال کنید:
1. Press the PlayStation Button
2. Select the Settings menu
3. Select Network.
4. Select Set Up Internet Connection
5. Select either Wifi or LAN Cable as appropriate to your network
6. Select Custom
7. Select Your Network Name if appropriate and enter password if appropriate
8. Select Manual
9. Set theIP Address, Subnet Mask. Default Gateway, Primary DNS andSecondary DNS according to your local network settings
وقتی میبینی انقد مشکل داره مخابرات!! انقد قطعی و و و و و و چرا بمونی از اون نت بگیری
بعدشم مگه من گفتم حتما برو عوض کن! فقط یه پیشنهاد بودبمون همون مخابرات شاید UDP و واست درست کردن
![]()
من که بخیل نیستم! دوسدارم همه نتشون سالم باشهUDP دست ISP نیست که بتونه درستش کنه ...بازم میگم هیچ ربطی به مخابرات و ... نداره . مشکل دوباره از زیرساخته 100% ....... شما هم بهتره زیاد از نتت مطمئن نباشی چون ممکنه از همین 1 ساعت دیگه واسه شما هم خراب شه ...![]()
منم primary و secondary رو گذاشتم روی 4.2.2.4 و 8.8.8.8 خدا رو شکر گویا مشکل برطرف شد.دوستان اینطور که برمیاد طبق شواهدی که شما ارائه کردید مشکل از خرابی موقتی DNS های داخلی هست، باید تنظیمات DNS رو توی مودم روتر یا کنسول خودتون بصورت دستی روی DNS های معتبر مثل 8.8.8.8 یا 8.8.4.4 یا 4.2.2.4 قرار بدید.
وقتی میبینی انقد مشکل داره مخابرات!! انقد قطعی و و و و و و چرا بمونی از اون نت بگیری
بعدشم مگه من گفتم حتما برو عوض کن! فقط یه پیشنهاد بودبمون همون مخابرات شاید UDP و واست درست کردن
![]()
دقیقا هر 30 دقیقه یک بار از x live پرت میشم بیرون و تا مودم رو خاموش روشن نکنم نمیتونم وصل شم ....گند زدن به زندگیه ما با این اینترنت کذایی
داداش انحصار مخابرات یه زمانی اینجا بود.. با سرعت دانلود فوق فوق فوق 20 کیلوبایتمن امیدوارم شما هم به درد این انحصار مخابرات بیوفتی که تو اون منطقه مخابراتی شما هیچ کس بجز محابرات ADSl نده بعد ببینم به همین راحتی میای بگی برین ISP تونو عوض کنین. امیدوارم که همچین بلای سرت نیاد
بعله برای نت نامحدود محدودیت سرعت هست بعد از چند دقیقه سرعت میاد روی 14 اعتراض هم نمیشه کرد چون میگن این سرعت واقعی شماست !من زنگ زدم مخابرات امروز کلا پشتیبانی شون تعطیل هست میگه اپراتور فلان اصلا آدم نیست جواب بده اون وقت باید دلمون خوش باشه جمعه نت داریم مثلا یا دیسکانکت میشم از لایو یا قطع از داخل بازی به چی باید سرعت دانلود ام رو هم فیکس کردن 45 ترسفر ریت این رو چه کار کنم دیگه
اصلا چه منطقی داره این نت مخابرات استان ما((قم))، آقا برام سقف دانلود گذاشتن انگار تا 2 ساعت قبل 600 بود سرعت حالا شده 45 فیکس کسی میدونه این قضیه چی هست مخابرات که تعطیله جواب سوال ام رو نمیدن انگار یه سیستم سرعت رو میکشه پایین عمدی؟!؟!؟![]()
بعله برای نت نامحدود محدودیت سرعت هست بعد از چند دقیقه سرعت میاد روی 14 اعتراض هم نمیشه کرد چون میگن این سرعت واقعی شماست !
این جور مشکلات ربطی به لایه های *****ینگ نداره مشکل از حرام خواری یه سری سودجو هست که با صبر حل نمیشه هیچ بد تر هم میشه !!!!
میتونید وضعیت دوسال پیش رو نسبت به الان مقایسه کنید .....