اولا : بنده این حق رو در این انجمن برای خودم محفوظ می دونم که هر کجا بخوام وارد هر بحثی که در اون نظری دارم یا تخصصی دارم وارد بشم کسی هم نمی تونه در این مورد حرفی بزنه ، محض اطلاع. در حقیقت این قانون انجمن هست.
دوما: بنده بیش از یک سال در زمینه همین مشکلی که می بینید در این انجمن به اطلاع رسانی و فعالیت پرداختم مدارکش هم در صفحه های ماه های گذشته ی این تاپیک و تاپیک های دیگه موجود است ، فرشید عزیز هم از دوستان بنده و فعالان این زمینه هست که تا امروز 6 ماه تمام وقت خودشون رو صرف این قضیه کردن و زحمات بسیار زیادی کشیدند بنابراین بدیهی است که وقتی من طرز صحبت کردن شما رو میبینم جواب در خور همون رو بدم ، حالا طرف صحبت شما هر کی می خواد باشه برای من مهم نیست.
در رابطه با مشکلی که چندین نفر از عزیزان اینجا اعلام کردن ظاهرا بیشتر مشکلات با بازی های روی کنسول هاست که این مشکل خیلی وقته گریبانگیر همه است و تازگی نداره فرشید جان هم توضیحات مفصل در موردش در صفحه های قبل ارائه دادند بنده هم زیاد اطلاعات در این زمینه ندارم و ترجیح می دم اظهار نظر نکنم.
در مورد وصل نشدن به استیم یا Origin ، به احتمال بسیار بالا مشکل از ISP شما در منطقه ی مخابراتیتون هست چون بسیاری از مناطق این مشکلات رو ندارند ، پس یا باید صبر کنید تا مشکل حل بشه یا اینکه به ISP مراجعه کنید تا شاید پیگیری کنن به صورت موقت هم میتونید از وی پی ان گیمینگ ارزان قیمیت یا کریو استفاده کنید و خیال خودتون رو راحت کنید. ( این مشکل هیچ ربطی به پروتکل UDP نداره)
در رابطه با بحث دیسکانکت شدن از بازی ها روی PC به دلیل مشکل UDP هم هنوز من مدرک قانع کننده ای دال بر وجود این مشکل از دوستان ندیدم و اگر هم مشکلی بوده بسیار نادر پیش اومده ، خیلی از دوستان هم این مشکل رو مدتهاست ندارند از جمله خود من روی بازی های DOTA 2 و BF4 و BF3 و ... پس مشکل اگر هم باشه منطقه ای و بسیار محدود هست نه سراسری و باز هم راهکارش یه وی پی ان گیمینگ ارزان و موقت است تا مشکل به مرور حل بشه.
فرشید جان هم تا جایی که دستش برسه مشکلات مهم و اساسی رو به رابطان زیرساخت انتقال میده تا مورد برسی قرار بگیرند.