اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,087
زنگ زدم پشتیبانی مخابرات...
توضیح دادم...چزندیات شنیدم...
میگم اینترنت 2 ماه هست مشکل داره ....کی درست میشه..حداقل اطلاع بدید به مسولین شاید مادرمرده ها بی خبرن..مبگه عزیزم مگه میشه بی خبر باشن ..ازمنو تو بهتر خبر دارند ولی کاری نمیکنن:d:|خدایی دمش گرم با این صداقتش..
من قانع شدم...
پاکت لاست 70%
پینگ داخلی 90
پینگ با 4.2.2.4 ..350
با 8.8.8.8..150
قبلا به ترتیب اینا
30
90
70
بودند...شما باشی بعد از دو ماه افسرده نمیشی؟)x

يه دوش آب گرم...يه لباس راحت...يه موسيقي ملايم....يه چاي تازه دم...به درک که خيلي ازمشکلات حل نميشه.... :x

سلام بچه ها يه سوال فني شما چکاز ميكنين که وقت پينگ گرفتن واستون ٥٠ خط پينگ
ميده من باسرور ea که ميگيرم نهايت٣خط واسم پينگ ميده منظورم همون صفحه سياهاست گرفتين؟

- - -ویرایش - - -

به حرف خودتم عمل نميکني
:|

اهواز آسیاتک پینگم الان 4 هفتس بالای 400 که پشتیبانی میگه زیر 500 موردی نداره :( دیگه دارم میترکم 4.2.2.4 که همش تایم اوته با 8 هم 400 380 480 همش به بالا 2 ساعت میخوایم گیم بزنیم یه تفریح کنیم که اونم از ما گرفتن ...

سلام بچه ها يه سوال فني شما چکاز ميكنين که وقت پينگ گرفتن واستون ٥٠ خط پينگ
ميده من باسرور ea که ميگيرم نهايت٣خط واسم پينگ ميده منظورم همون صفحه سياهاست گرفتين؟

- - -ویرایش - - -

به حرف خودتم عمل نميکني
:|

یه t- به آخر دستور پینگت اضافه کن!

دوستان این کانکشن/پروتوکل :| های udp رو بازم دارن دستکاری میکنن؟! :|
یکی از ابزار های رفع تحریم من با tcp که کلا وصل نمیشه و با udp هم سرعتش خیلی اومده پایین :|

من مخابرات دارم پینگم از 2-3 روز پیش خیلی رفته بالا همچنین پکت لاست بالایی هم دارم....
داداش نت 3 هفته واسه من آشغاله آشغال همش تایم اوت پکت لاست پینگ 400 350 ، چند مین قبلم جات خالی انقدر لعنت به اینا فرستادم که نگو
اینترنت پیشگامان آشغال :|

به همتون اومدن دوباره این ارور رو تبریک میگم
lnqsupw1t0kyi5xl0yje.png

الان 2 هفتس که از ساعت 1 ظهر سرعت دانلود از 100 میاد روی 2 Kb دیگه اعصابم رو خورد کرده
مسخره ها اگر میخوان نت رو قطع کنن اعلام کنن تا همه راحت بشن
یه مشت احمق رو نشوندن تو مراکز مخابراتی که ... هم بارشون نیست
به طرف میگم پینگ با 4.2.2.4 و 8.8.8.8 خرابه یه سره تایم اوته میگه این 2 تا جدیدا خراب شدن با اینا پینگ نگیر

دوستان من در حالت عادی پینگم روی 170 هست بعد که یه چیزی میزارم دانلود یا از اینترنت استفاده میکنم پینگ سر به فلک میکشه میشه 2000 و 3000 مشکل چیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or