اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,087
دسته سیستک درد نکنه که هر 1 دیقه 1 بار DC میشه
دسته مسئولین هم درد نکنه با این مدریت پربارشون هر روز پا میشم احساس میکنم هدف مسئولین عینه عکس زیره
ar.png

سلام. دوستان به مدت 3-4 روزه پ.را--کسی ک..ریو وصل میشه، اما سرعتش بسیار کنده و در واقع اصلا چیزی و باز نمیکنه. این مشکل فعلا فقط توی شاتل و های وب دیده شده. کسی هست پ.را--کسی ک..ریو داشته باشه و مشکل افت سرعت با این پراکـــــــــــــــسی و داشته باشه؟

نکته: سرعت اینترنت هیچ مشکلی نداره. فقط زمان اتصال ک..ریو این مشکل هست

فک کنم پرتوکل ها رو بستن دوباره!

سلام. دوستان به مدت 3-4 روزه پ.را--کسی ک..ریو وصل میشه، اما سرعتش بسیار کنده و در واقع اصلا چیزی و باز نمیکنه. این مشکل فعلا فقط توی شاتل و های وب دیده شده. کسی هست پ.را--کسی ک..ریو داشته باشه و مشکل افت سرعت با این پراکـــــــــــــــسی و داشته باشه؟

نکته: سرعت اینترنت هیچ مشکلی نداره. فقط زمان اتصال ک..ریو این مشکل هست

فک کنم پرتوکل ها رو بستن دوباره!

خوب نیاز به پاسختون نیست!!!

همین قد بگم فعلا تمام پورت ها به غیر پورت 80 از طرف مخابرات با محدودیت سرعت در حد صفر مواجه شدن!

علت: نامشخص!
زمان برپشت به حالت اول: نامشخص
پورت جایگزین: ندارد
راهی دیگر برای اتصال: دارد
درجه سختی راه دیگر: بالا
نرم افزار جایگزین: در حال یکی دو مورد

ضمن اینکه این پورت فعلا تو برخی ای اس پی ها بسته ها شده. مثل شاتل، مخابرات، های وب، آسیاتک بازه و مشکلی نداره.

دوستان در پی خرابکاری مجدد زیرساخت در وضعیت پروتکل های اینترنتی، که بیشتر به جهت مسدود کردن یا غیر قابل استفاده کردن سرویسهای ضروری چیلترشکن هست خودم پیگیر جواب از بخش فنی زیرساخت هستم و اگر پاسخی دریافت شد به اطلاع شما هم خواهم رساند

از اونجایی که باید با تدبیر امیدوار ( شایدم سرکار) باشیم کماکان صبور باشید!

بازم مثل عید پارسال دارن گند میزنن به این وضع نت کلا در سال 93 دو ماه تونستم درست بازی کنم خالص بقیه اش قطعی یا پینگ داغوو و مسیر نت بدرد نخور مثل هند یا عمان اه اه)x:angry::ranting:

بازم مثل عید پارسال دارن گند میزنن به این وضع نت کلا در سال 93 دو ماه تونستم درست بازی کنم خالص بقیه اش قطعی یا پینگ داغوو و مسیر نت بدرد نخور مثل هند یا عمان اه اه)x:angry::ranting:

دوستان بعد از پیگیریهایی که از طریق مدیریت زیرساخت و جویا شدن وضعیت از تیم فنی انجام شد مشخص شد که هیچ تغییر جدیدی در وضعیت پروتکلها و پورتها از طرف اون شرکت انجام نشده و اینبار این محدویت اعمال شده روی پورتها از جانب ارگان یا متولی دیگری صورت گرفته که فعلا بر ما پنهان است!

هر چند که متولی رسمی فقط شرکت ارتباطات، زیر ساخت و مخابرات استانی هستن اما این محدودیتها شاید در سطح ISP ها و با ابلاغ مرجع ثالث دیگری اعمال شده باشه که باید پیگیری و علتش مشخص بشه.

اینبار هم فکر کنم بهترین راه پیگیری و درخواست از طرف شخص وزیر باشه که حداقل علت این اختلالات جدید رو پیگیری کنه، از طریق سایت اجتماعی کلوب و صفحه ی وزیر با حفظ ادب و احترام درخواست پیگیری می کنیم، هر چند که مشکل از سمت خودشون نیست.

ترکوندن باز نت رو ...نمیشه بتل زد...پینگ خوبه ولی تیک گرفتن ،،،درجا زدن و لگ بیداد میکنه....تا چهار روز پیش همه چیز اوکی بود....
در انتها لازم میدونم اشاره کنم مرگ بر امریکا;)

وضعیت اینترنت ایران تا زمانی که فیبر نوری جایگزین سیم های پوسیده ی مسی نشه همینطوری خواهد بود سرعت پایین ، پینگ بالا ، نوسان پینگ ، نوسان سرعت ، قیمت بالا ، محدودیت حجمی ، قطعی های مکرر ، اختلالات مختلف و ... پس زیاد به خودتون فشار نیارید تا ببینیم آقایون برامون در آینده چه خواب هایی دیدند ولی اگر اپراتور فیبر نوری ایران به جایی نرسه وضع اینترنت همینیه که هست.

وضعیت اینترنت ایران تا زمانی که فیبر نوری جایگزین سیم های پوسیده ی مسی نشه همینطوری خواهد بود سرعت پایین ، پینگ بالا ، نوسان پینگ ، نوسان سرعت ، قیمت بالا ، محدودیت حجمی ، قطعی های مکرر ، اختلالات مختلف و ... پس زیاد به خودتون فشار نیارید تا ببینیم آقایون برامون در آینده چه خواب هایی دیدند ولی اگر اپراتور فیبر نوری ایران به جایی نرسه وضع اینترنت همینیه که هست.

فکر نمی کنم که شرایطی که هم اینک در مورد اختلالات جدید شاهد هستیم ربطی به قیبر نوری یا کابل مسی داشته باشه.

این تغییرات بصورت عامدانه و از طریق تغییر فی-لترها و تعریف الگوهای جدید در مسیریابهای اصلی یا دروازه های اینترنتی کشور ایجاد میشه و کل شبکه ی داخلی ور تحت تاثیر قرار می ده، داشتن لایه های چندگانه ی پالایشی روی مسیرهای اصلی و دسترسی بدون نظارت و غیر قانونمند نهادهای مختلف و بعضا غیرپاسخگو به شبکه هم مکررا باعث اختلال و سردرگمی کاربران و ضررهای جبران ناپذیر است. این مشکلات ربطی به کیفیت شبکه ی انتقال ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or