اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,087
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: tdtitle"]نام سرویس: ECO8192[/TD]
[TD="class: tdtitle, colspan: 4"]سرعت تا: 8192/1024* کیلو بیت بر ثانیه[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: tdbox, width: *"]مدت سرویس[/TD]
[TD="class: tdbox align-c, width: 100"]یک ماهه[/TD]
[TD="class: tdbox align-c, width: 100"]سه ماهه[/TD]
[TD="class: tdbox align-c, width: 100"]شش ماهه[/TD]
[TD="class: tdbox lcol align-c, width: 100"]یک ساله[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: tdbox"]میزان ترافیک/ گیگا بایت[/TD]
[TD="class: tdbox align-c"]۴[/TD]
[TD="class: tdbox align-c"]۸[/TD]
[TD="class: tdbox align-c"]۱۴[/TD]
[TD="class: tdbox lcol align-c"]۲۲[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: tdbox"]هزینه اشتراک / تومان[/TD]
[TD="class: tdbox align-c"]۴۱۹۰۰[/TD]
[TD="class: tdbox align-c"]۹۳۹۰۰[/TD]
[TD="class: tdbox align-c"]۱۶۴۹۰۰[/TD]
[TD="class: tdbox lcol align-c"]۲۸۶۹۰۰[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: tdbox even"]متوسط هزینه برای هر ماه / تومان[/TD]
[TD="class: tdbox even align-c"]۴۱۹۰۰[/TD]
[TD="class: tdbox even align-c"]۳۱۳۰۰[/TD]
[TD="class: tdbox even align-c"]۲۷۵۰۰[/TD]
[TD="class: tdbox lcol even align-c"]۲۳۹۰۰[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
عزیزمن، اینها محدودن، الگوی مصرف من جوری نیست که از محدود استفاده کنم. اینجوری هم نیستم که هر چیزی دیدم دانلود کنم.
نامحدودهای شاتل هم به درد نمیخوره، چون طرح مصرف منصفانه ی احمقانه ای داره.
الان نامحدود 2مگابیت ماهانه پارس آنلاین 395 تومنه.

تایید می کنم. من هم از دیروز روی این نرم افزار بشدت با اختلال روبه رو شدم.هنوز نمیتونم قطعی نظری بدم.

اون ERROR به وضوح مشکل رو بیان کرده اونوقت شما منتظر حلول ماه مبارکش هستین؟
باز هم UDP در سراسر کشور دچا مشکل شده یا در حال ایجاد مشکل هست.

اون ERROR به وضوح مشکل رو بیان کرده اونوقت شما منتظر حلول ماه مبارکش هستین؟
باز هم UDP در سراسر کشور دچا مشکل شده یا در حال ایجاد مشکل هست.
بله درسته. ولی مشکل پروتکل UDP سراسری نیست ! یعنی اینطور نیست مثلا بازی ها که عمدتا از این پروتکل برای سرور های آنلاین بهره میگیرن هم مشکل داشته باشن ، امروز DOTA 2 رو تست کردم مشکل خاصی نبود ، هنوز بتلفیلد رو تست نکردم ولی بعید می دونم مشکل سراسری روی UDP باشه ، به نظرم هدف این بار خود Kerio هستش.

البته اخیرا روی پروتکل HTTPS گوگل هم شدیدا اختلال ایجاد شده و عکس ها به صورت ناقص لود میشه و با کندی رو به رو بوده.

ویرایش : مشکلی در ارتباط با سرور های بتلفیلد هم نبود.

آخرین ویرایش:
آقا به نظر من هرکس باید تکلیفشو اول با خودش معلوم کنه. نت رو برای دانلود فیلم داری میگیری یا برای بازی. هر کدوم شرایط خودشونو دارن. الآن اینهمه آدم اومدن هی نت 2مگ نا محدود و مثال زدن.... میخوای در کنار بازی کردن فیلم دانلود کنی اوکی برو نامحدود ارزون رو بگیر حالشو ببر ولی اسم خودت رو گیمر نزار لطفا.
شده داستان raid ما. آقا دلم پره از دست اونی که نتش 10 مگه با snr 12 میگم زنگ بزن isp سرعتت رو کم کنه بتونیم raid بریم میگه پس دانلودام رو چیکار کنم :| ینی 9 نفر دیگه علاف باشن ایراد نداره فقط من میخوام فیلم دانلود کنم راحت باشم.

این اختلال هنوز رفع نشده ؟! ما که از ایران رفتیم و سرعت واقعی رو به زودی تجربه میکنم.امیدوارم همه شما نیز یه روز بتونید موقعیت ادامه تحصیل و یا کار در اروپا رو به دست بیارید:)

مهم !

دوستان متاسفانه این مشکل اختلالات UDP به شکلی جدید دوباره داره خودش رو نشون میده.

بعد از اتفاقات چند روز اخیر که اول برای اکثر دوستان در نرم افزار Kerio به چشم اومد مبنی بر Block شدن ترافیک UDP روی نرم افزار مذکور ، حالا با انجم تست هایی روی بازی DOTA 2 متوجه شدم این اختلالات به شیوه ای جدید داره بروز می کنه بدین صورت که بعد از تبادل مقداری ترافیک که حالا مشخص نیست چه قدر و رندوم هست ، اتصال کلا مسدود میشه طوری که کلا با سرور تایم اوت میده و دیگه وصل نمیشه و پینگ نمی کنه !. این مشکل 3-4 بار در بازی DOTA 2 طی دیروز و امروز برام اتفاق افتاد و کاملا غیر عادی و عجیب بود.

مشکل روی Kerio هم همچنان پا برجاست و سرعت بعضی ساعات بشدت محدود شده و بیشتر مواقع بعد از تبادل مقداری ترافیک به کل قطع میشه.

حالا من دقیق و به طور قطع نمی تونم این احتمال رو 100 درصد بدونم ولی با احتمال بسیار بالا مجددا شاهد اختلالات سراسری و خفیف تری روی این پروتکل هستیم و احتمال افزایش دامنه اختلالات و شدید شدنش هم دور از ذهن نیست.

آخرین ویرایش:
دوستان متاسفانه این مشکل اختلالات UDP به شکلی جدید دوباره داره خودش رو نشون میده.

بعد از اتفاقات چند روز اخیر که اول برای اکثر دوستان در نرم افزار Kerio به چشم اومد مبنی بر Block شدن ترافیک UDP روی نرم افزار مذکور ، حالا با انجم تست هایی روی بازی DOTA 2 متوجه شدم این اختلالات به شیوه ای جدید داره بروز می کنه بدین صورت که بعد از تبادل مقداری ترافیک که حالا مشخص نیست چه قدر و رندوم هست ، اتصال کلا مسدود میشه طوری که کلا با سرور تایم اوت میده و دیگه وصل نمیشه و پینگ نمی کنه !. این مشکل 3-4 بار در بازی DOTA 2 طی دیروز و امروز برام اتفاق افتاد و کاملا غیر عادی و عجیب بود.

مشکل روی Kerio هم همچنان پا برجاست و سرعت بعضی ساعات بشدت محدود شده و بیشتر مواقع بعد از تبادل مقداری ترافیک به کل قطع میشه.

حالا من دقیق و به طور قطع نمی تونم این احتمال رو 100 درصد بدونم ولی با احتمال بسیار بالا مجددا شاهد اختلالات سراسری و خفیف تری روی این پروتکل هستیم و احتمال افزایش دامنه اختلالات و شدید شدنش هم دور از ذهن نیست.
Wow و دیابلو هم همینطوره. بعد از یه مدت کلا دیسکانکت میشه.
یه تصویر هم از کریو گذاشتم، حالا مشکل یه جور دیگه شده، وصل میشه، ولی بعد مدتی تبادل اطلاعات یهو قطع میشه! دقیقا شبیه چیزی که شما میگی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or