اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,087
مال من که هیچکدوم از سایتا زیر 1 دقیقه کامل لود نمیشن یا اصلا نمیشن. همشون تو لودینگ میمونن. 50+ بار هم تو لانچر بازی dc شدم. :|=d> از ترس بازی نکردم.

واقعا کمبود پهنا بانده یا سیستمهای جدید هیلترینگه دارن با ازمون و خطا پیاده میکنن؟

مال من که هیچکدوم از سایتا زیر 1 دقیقه کامل لود نمیشن یا اصلا نمیشن. همشون تو لودینگ میمونن. 50+ بار هم تو لانچر بازی dc شدم. :|=d> از ترس بازی نکردم.

واقعا کمبود پهنا بانده یا سیستمهای جدید هیلترینگه دارن با ازمون و خطا پیاده میکنن؟
نه عزیز. باز شرکت محترم زیرساخت به صورت کاملا سراسری و گسترده رو پرتها در حال انجام عملیات های سری هست و باعث ایجاد اختلالات شدید در شبکه ها شده.

PSN مشکل ساین این دارم و امروز به سختی توستم یکبار یاسن شم با خاموش و روشن کردن مودم...الان هم هر کاری می کنم دیگه ساین این نمیشه...و رو اینترنت ارور میده ..معلوم نیست چه کوفتی رو مختل کردند باز...سایت ها هم که یکی در میون باز نمیشن...انگار اصلا وجود خارجی نداره سایت....سرچ گوگل هم درست انجام نمیشه...
مشکل یکی دوتا نیست:d

یعنی کار به جایی رسیده که مامان و بابا و خواهرم هم که کارشون در حد همون وبگردی هست صداشون در اومده:|ببینین من که گیمر هستم دیگه چی می کشم :|:d

پایینترین پینگی که تا به حال با شاتل گرفتم امشب اتفاق افتاد :

3704648161.png

104589219.png

104580470.png

67307,alman29mordad93H5XSS.jpg

امروز هم پکت لاس خیلی پایین بود هم ثبات پینگ خوب بود و هم قطع و وصلی وجود نداشت.
جالبه که لینک ارتباطی خروجی از کشور تو Trace Route تغییر کرده و بعد از روت های ایران از این رنج IP می گذره به خارج 85.132.90.113 یعنی با تعویض DNS پینگ تا 10ms کاهش داشت.

آخرین ویرایش:
اقا چی شده دوباره؟ امروز کلن پینگم رو 700 مونده )x. جریان چیه ؟؟ پینگ 160 کجا این کجا

اقا فرشید کمک :|

امروز از مدیریت زیرساخت جویا شدم، گفتن در سطح شبکه مشکلی گزارش نشده، یعنی اینکه اتفاق جدیدی نیوفتاده، حالا اینکه در سطح مخابرات استانها چه خبر هست رو باید از ISP ها به زور اقرار گرفت!

مثلا مشکلی که برای یکی از ISP ها ردگیری کردم اینه که ضریب اشتراکشون رو بدون اعلام قبلی و با حذف اطلاعات هر پلن، به مقدار بالاتری تغییر دادن که باعث افت سرعت و نوسان میشه، سعی کنید حتما ضریب اشتراک واقعی سرویستون رو با شرکت چک کنید که کم فروشی نکنن( که می کنن و خودش دزدی هست!)

امروز از مدیریت زیرساخت جویا شدم، گفتن در سطح شبکه مشکلی گزارش نشده، یعنی اینکه اتفاق جدیدی نیوفتاده، حالا اینکه در سطح مخابرات استانها چه خبر هست رو باید از ISP ها به زور اقرار گرفت!

مثلا مشکلی که برای یکی از ISP ها ردگیری کردم اینه که ضریب اشتراکشون رو بدون اعلام قبلی و با حذف اطلاعات هر پلن، به مقدار بالاتری تغییر دادن که باعث افت سرعت و نوسان میشه، سعی کنید حتما ضریب اشتراک واقعی سرویستون رو با شرکت چک کنید که کم فروشی نکنن( که می کنن و خودش دزدی هست!)
چجوری ضریب اشتراک رو چک کنیم؟ بپرسیم که همینجوری یچیزی میگن...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or