اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,087
Screenshot_3_.png

مشکل کریـــــــــو شما عزیزان هیچ مشکل خاصی نیست، این مشکل در اثر اختلالات آی اس پی شما و نتتون پیش میاد و درست هم می شه.

این اختلال ربطی به پینگ داره عزیزان؟شماها این مشکلاتتون رو باید به ISPبگید
ضمنا از مخابرات چرا نت میگیرید؟دزدتر از مخابرات خودشه!
نه سرعت خوب داره-نه پینگ خوب داره-نه پشتیبانی خوبی داره هیچی نداره باز همه میرن مخابرات!میگیرن بخاطر قیمت
بخاطر چهار هزارتومان اینقدر عذاب میکشید!

نه سرعت خوب داره-نه پینگ خوب داره-نه پشتیبانی خوبی داره هیچی نداره باز همه میرن مخابرات!میگیرن بخاطر قیمت
4 تومن؟
تا همین دو سه ماه پیش من حدود یک سال نت 2 مگ نامحدود مخابرات داشتم(البته هر ماه تمدید میکردم) ماهی 77 8 تومن! در صورتی ISP های دیگه 300 400 به بالا ، تازه مخابرات این طرح مذخرف منصفانه رو هم تو نامحدود اصلا نداشت نتش واقعا نامحدود بود ، تا این که نا محدود رو برداشتند ، دوباره گذاشتن این دفعه 140 تومن بازم قیمت خیلی از ISP های دیگه بهتر بود ، البته الان نامحدود رو برداشتن ، حالا ببینیم کی میزارنش

بستگی به منطقش داره الان محل ما من میخواستم بگیرم دیدم طرف میگه پرت خالی نداریم سه ماه باید تو صف باشی وقتی همه که شلوغ باشه دیگه افتضاح میشه ولی مناطقی که مخاربات خلوته جواب میده

1- 4 تومن نیست و 400 هزار تومنه... 2مگابیت نامحدود رو شرکت های خصوصی بالای 450 هزار تومن میدن، اما مخابرات کمتر از 70 تومن
2- بستگی به منطقه مخابراتی داره، مثلا سرعت دانلود من همیشه فیکس رو 250ه و راضی ام. از پینگ هم راضی ام.
ضمناً، مثل شرکت های خصوصی نیست که اگر پولش رو 1 دقیقه دیرتر حساب کنی ساعت 12 نصفه شب اینترنتت رو قطع کنه!

1- 4 تومن نیست و 400 هزار تومنه... 2مگابیت نامحدود رو شرکت های خصوصی بالای 450 هزار تومن میدن، اما مخابرات کمتر از 70 تومن
2- بستگی به منطقه مخابراتی داره، مثلا سرعت دانلود من همیشه فیکس رو 250ه و راضی ام. از پینگ هم راضی ام.
ضمناً، مثل شرکت های خصوصی نیست که اگر پولش رو 1 دقیقه دیرتر حساب کنی ساعت 12 نصفه شب اینترنتت رو قطع کنه!

اون نامحدودی که مخابرات میده بین 8 نفر باید Share بشه که معمولا بالاتر هم هست، واسه همین هم ارزونتره، اما نامحدود شرکتای خصوصی که هم سود بیشتری می گیرن و هم باید مثلا قانون رو رعایت کنن بین افراد کمتری تقسیم میشه و گرونتر درمیاد، مطمئن باشید تفاوت کیفی دارن.

برای منم همین مشکل از امروز بوجود اومده .

من هنوز دارم از این سرویس ضروری استفاده می کنم و مشکلی هم نداره. پس فکر نکنم بسته شدن پورت مطرح باشه، اختلال در روترهای محلی یا پهنای باند هست شاید.

ویرایش: سرعت من با کریو به شدت کم شده و پیج هم بزور باز میشه کرد، حتی فیس بوک و پروفایل رو

آخرین ویرایش:
ببخشیدا ولی مخابرات زپرتی رو با شرکت های بزرگ مقایسه میکنید؟من سرویس یک مگ دارم سرعت دانلود 450کیلوبایت بر ثانیه است یعنی تا 3مگابایت آپ شده و پینگم 19هستش ببنیم ببینم مخابرات با اون همه دزدی به شماها همچین سرویسی میده یا نه!؟
همتون حرف از نامحدود میزنید یعنی می خواین همش پول کمتر بدید!پول کمتر میدید نصف وقتتون رو تو تالار میگذرونید بخاطر مشکلات سرویستون
من محدود دارم ساعت 1تا8صبح رایگانه و نزدیک 10گیگ میتونم دانلود کنم چیزی که اینجا فهمیدم بعضیا از شماها مصرفتون زیادیه هرچی میبیند می خواین دانلود کنید!مدیریت کردن رو چه بهتر از همین اینترنت یاد بگیریم
هر چند که من هر چی بخوام شبا میزارم رو دانلود همین دیشب فیلم djangoوshuter Islandرو دانلود کردم رو هم شد 4گیگ یه فیلم دیگه هم گرفتم 400مگ بود
اما میدونم اکثر شماها هر روز فقط 10قسمت از یک سریال رو دانلود میکنید!
مخابراتی ها همیشه این مشکلات رو داشتن کمتر پیدا میشه کسی از شرکت های بزرگ گله داشته باشه ولی از مخابرات همه گله دارند
سرویس من هزینه اش 147تومان شد..1مگ یکساله
سرویس های 400تومان مال سرویس های 8مگ یک ساله است

آخرین ویرایش:
ببخشیدا ولی مخابرات زپرتی رو با شرکت های بزرگ مقایسه میکنید؟من سرویس یک مگ دارم سرعت دانلود 450کیلوبایت بر ثانیه است یعنی تا 3مگابایت آپ شده و پینگم 19هستش ببنیم ببینم مخابرات با اون همه دزدی به شماها همچین سرویسی میده یا نه!؟
همتون حرف از نامحدود میزنید یعنی می خواین همش پول کمتر بدید!پول کمتر میدید نصف وقتتون رو تو تالار میگذرونید بخاطر مشکلات سرویستون
من محدود دارم ساعت 1تا8صبح رایگانه و نزدیک 10گیگ میتونم دانلود کنم چیزی که اینجا فهمیدم بعضیا از شماها مصرفتون زیادیه هرچی میبیند می خواین دانلود کنید!مدیریت کردن رو چه بهتر از همین اینترنت یاد بگیریم
هر چند که من هر چی بخوام شبا میزارم رو دانلود همین دیشب فیلم djangoوshuter Islandرو دانلود کردم رو هم شد 4گیگ یه فیلم دیگه هم گرفتم 400مگ بود
اما میدونم اکثر شماها هر روز فقط 10قسمت از یک سریال رو دانلود میکنید!
مخابراتی ها همیشه این مشکلات رو داشتن کمتر پیدا میشه کسی از شرکت های بزرگ گله داشته باشه ولی از مخابرات همه گله دارند
سرویس من هزینه اش 147تومان شد..1مگ یکساله
سرویس های 400تومان مال سرویس های 8مگ یک ساله است
فیلم؟ سریال؟ اینا که حجمی ندارن، من هر بازی دانلود میکنم بالای 30 گیگ حجم داره، تند تند هم براشون آپدیت های چند گیگی میاد! اصلا سرویس شبانه برام جوابگو نیست.
بازی های آنلاین هم که همین جور حجم میخورن!
شما یه نگاه به قیمت 2 مگابیت نامحدود ماهانه شرکت های خصوصی بنداز، همشون بالای 400 هزار تومنه! اختلاف قیمتش با 70 هزار تومن خیلی خیلی خیلی زیاده! بحث 50 60 تومن که نیست.

فیلم؟ سریال؟ اینا که حجمی ندارن، من هر بازی دانلود میکنم بالای 30 گیگ حجم داره، تند تند هم براشون آپدیت های چند گیگی میاد! اصلا سرویس شبانه برام جوابگو نیست.
بازی های آنلاین هم که همین جور حجم میخورن!
شما یه نگاه به قیمت 2 مگابیت نامحدود ماهانه شرکت های خصوصی بنداز، همشون بالای 400 هزار تومنه! اختلاف قیمتش با 70 هزار تومن خیلی خیلی خیلی زیاده! بحث 50 60 تومن که نیست.

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: tdtitle"]نام سرویس: ECO8192[/TD]
[TD="class: tdtitle, colspan: 4"]سرعت تا: 8192/1024* کیلو بیت بر ثانیه[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: tdbox, width: *"]مدت سرویس[/TD]
[TD="class: tdbox align-c, width: 100"]یک ماهه[/TD]
[TD="class: tdbox align-c, width: 100"]سه ماهه[/TD]
[TD="class: tdbox align-c, width: 100"]شش ماهه[/TD]
[TD="class: tdbox lcol align-c, width: 100"]یک ساله[/TD]
[/TR]