اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,087
Wow و دیابلو هم همینطوره. بعد از یه مدت کلا دیسکانکت میشه.
یه تصویر هم از کریو گذاشتم، حالا مشکل یه جور دیگه شده، وصل میشه، ولی بعد مدتی تبادل اطلاعات یهو قطع میشه! دقیقا شبیه چیزی که شما میگی!
بله، با همین کیفیت تایید میشه!
فردا مشکل رو به زیرساخت اطلاع می دم، خودم هم در بازی و هم کر-یو مشکل رو دیدم
تنها راهش تغییر آی پی هست.

مودم رو از پشت خاموش و 10 ثانیه بعد دوباره روشن کنید تا ip عوض بشه .
من این مشکل رو روی سرورهای ftp داشتم و سرعت صفر میشد و تنها راه حلش همین بود ،
هر روز اوضاع خراب تر میشه .

سلام نت من فوق العاده قطعی داره پارس آنلاین ،منطقه نبوت مشکل UDP هم تو WoW دارم اما مودمو ریست میکنم تا چند ساعت اوکی هست هم تو بازی هم کریو ،ا لان 3روز هست سر ساعت های خاص مثل 1:15 ظهر نت قطع میشه و زنگ میزنی شرکت میگه از طرف زیرساخت هست !!!
بعد یه مشکل قدیمی ،کسی ispمیشناسه بعد ساعت 2 هم پینگش خوب باشه تو تهران ؟
پارس انلاین چه محدود چه نا محدود بعد ساعت 2 کلا تایم اوت هست بعضی وقتا از دستش در میره یه پکت میاد!!!!!

یه آپدیت 137 mb دانلود کردم 2:45 ساعت و دقیقه طول کشید ((خارج از نت شبانه)) واقعا دیگه مخابرات ترکونده دیگه:-&
یه مدت درست شده بود حدود یک هفته کامل هست دوباره فاجعه شروع شده:|

آخرین ویرایش:
امروز از صبح نمیتونم به psn کانکت شم ! یادش به خیر 5 سال پیش با پینگی دو برابر الان راحت بازی میکردم ولی الان با سرعت خیلی بهتر و پینگ پایینتر نمیتونم!!! دلیلشم اینه که اونموقه ها اینقد انگولک نمیکردن اینترنتو!!!!

آخرین ویرایش:
دوستان متاسفانه این مشکل اختلالات UDP به شکلی جدید دوباره داره خودش رو نشون میده.

بعد از اتفاقات چند روز اخیر که اول برای اکثر دوستان در نرم افزار Kerio به چشم اومد مبنی بر Block شدن ترافیک UDP روی نرم افزار مذکور ، حالا با انجم تست هایی روی بازی DOTA 2 متوجه شدم این اختلالات به شیوه ای جدید داره بروز می کنه بدین صورت که بعد از تبادل مقداری ترافیک که حالا مشخص نیست چه قدر و رندوم هست ، اتصال کلا مسدود میشه طوری که کلا با سرور تایم اوت میده و دیگه وصل نمیشه و پینگ نمی کنه !. این مشکل 3-4 بار در بازی DOTA 2 طی دیروز و امروز برام اتفاق افتاد و کاملا غیر عادی و عجیب بود.

مشکل روی Kerio هم همچنان پا برجاست و سرعت بعضی ساعات بشدت محدود شده و بیشتر مواقع بعد از تبادل مقداری ترافیک به کل قطع میشه.

حالا من دقیق و به طور قطع نمی تونم این احتمال رو 100 درصد بدونم ولی با احتمال بسیار بالا مجددا شاهد اختلالات سراسری و خفیف تری روی این پروتکل هستیم و احتمال افزایش دامنه اختلالات و شدید شدنش هم دور از ذهن نیست.
من که از 5 شنبه حتی رو IP های ایران هم تایم اوت دارم . زنگ میزنی هم میگن موشکل؟ موشکلی نداریم خیلی هم عالیه نتتون. :|
VPS و اینا هم هرچی میزنم بدتر میشه.
بی ناموسا! :|

بله، با همین کیفیت تایید میشه!
فردا مشکل رو به زیرساخت اطلاع می دم، خودم هم در بازی و هم کر-یو مشکل رو دیدم
تنها راهش تغییر آی پی هست.
الان اگر بعد از این همه مدت انتظار ، نظر من رو بخواین میگم فایده و نتیجه ی عملی نداره ... اینقدر دم و دستگاه های مسخره و محدود کننده روی Route اینترنت گذاشتن که با پینگ 90ms و سرعت 4Mb/s که نت نرمال حساب میشه اصلا نمیشه 5 دقیقه بازی کرد ! مشکلات و ارور ها و فریز شدن ها و قطع و وصلی ها و مسدود شدن های بزرگ و کوچیک و عجیب و غریب اینقدر متداول شده که رسما اسم این سرویس فیل تر نت هست نه اینترنت.
نمونه ی این قضیه سایت گوگل و یوتیوب هست که از اواسط ماه مرداد تا الان هر روز بندری میزنه !!! یه ساعت باز میشه 2 ساعت SSL Error میده دوباره 3 ساعت بازه 5 ساعت بسته به طبع سرویس های گوگل هم مختل هستند خب همین نشون میده اینترنت مریضه الان. در حقیقت سرطان داره و غده ی سرطانیش هم روز به روز و ماه به ماه داره بزرگ تر میشه.

تا زمانی که این دمو دستگاه های عجیب و غریب و روت های فیل تر کننده ی همه چیز برچیده نشه سرطان درمان نخواهد شد ، باقی ماجراها و وعده و وعید ها همش سر گرم کردن ملته.
متاسفانه راه چاره و علاج درست حسابی هم در حال حاضر وجود ندارد. به جای اینکه بگم صبر کنیم اینبار باید بگم فقط باید طاقت بیاریم و تحمل کنیم.

امروز از صبح نمیتونم به psn کانکت شم ! یادش به خیر 5 سال پیش با پینگی دو برابر الان راحت بازی میکردم ولی الان با سرعت خیلی بهتر و پینگ پایینتر نمیتونم!!! دلیلشم اینه که اونموقه ها اینقد انگولک نمیکردن اینترنتو!!!!
اون موقع فقط بحث فیل ترینگ ساده و معمولی پورت 80 یا بستن http بود و کمی هم فیل تر کردن مثلا نرم افزار ها ولی الان به طور کاملا گسترده ترافیک و دسترسی به جزئی ترین بخش های اینترنت مورد اختلال قرار گرفته که خب بدیهی است با توجه به مرتبط بودن بعضی بستر ها به بسیاری از بازی ها یا سرویس های مرتبط به اونها ، شاهد اختلالات عجیب و غریب روی اونها هستیم.

آخرین ویرایش:
یه سوالی که ذهن منو خیلی مشغول کرده اینه که مگه پینگ تایم در درجه اول به شلوغی پهنای باند ربط نداره ؟ اگه اینطوریه چرا پینگ تام های متفاوتی نمیگیریم مثلا خودم رو میگم هر دفعه پینگ گرفتم یکی از اعداد 115- 120 -160- 206-220- 250- 260 -600 -700 حالا یه خورده پایین بالا تر از این اعداد مثلا من هیچ وقت ندیدم پینگ 130 یا 135 یا 180 یا 300 یا 400 بگیرم همش رو این اعداد میچرخه یعنی نمیشه پهنای باند قدری شلوغ باشه که پینگ 130 بهم بده ؟

الان اگر بعد از این همه مدت انتظار ، نظر من رو بخواین میگم فایده و نتیجه ی عملی نداره ... اینقدر دم و دستگاه های مسخره و محدود کننده روی Route اینترنت گذاشتن که با پینگ 90ms و سرعت 4Mb/s که نت نرمال حساب میشه اصلا نمیشه 5 دقیقه بازی کرد ! مشکلات و ارور ها و فریز شدن ها و قطع و وصلی ها و مسدود شدن های بزرگ و کوچیک و عجیب و غریب اینقدر متداول شده که رسما اسم این سرویس فیل تر نت هست نه اینترنت.
نمونه ی این قضیه سایت گوگل و یوتیوب هست که از اواسط ماه مرداد تا الان هر روز بندری میزنه !!! یه ساعت باز میشه 2 ساعت SSL Error میده دوباره 3 ساعت بازه 5 ساعت بسته به طبع سرویس های گوگل هم مختل هستند خب همین نشون میده اینترنت مریضه الان. در حقیقت سرطان داره و غده ی سرطانیش هم روز به روز و ماه به ماه داره بزرگ تر میشه.

تا زمانی که این دمو دستگاه های عجیب و غریب و روت های فیل تر کننده ی همه چیز برچیده نشه سرطان درمان نخواهد شد ، باقی ماجراها و وعده و وعید ها همش سر گرم کردن ملته.
متاسفانه راه چاره و علاج درست حسابی هم در حال حاضر وجود ندارد. به جای اینکه بگم صبر کنیم اینبار باید بگم فقط باید طاقت بیاریم و تحمل کنیم.

اون موقع فقط بحث فیل ترینگ ساده و معمولی پورت 80 یا بستن http بود و کمی هم فیل تر کردن مثلا نرم افزار ها ولی الان به طور کاملا گسترده ترافیک و دسترسی به جزئی ترین بخش های اینترنت مورد اختلال قرار گرفته که خب بدیهی است با توجه به مرتبط بودن بعضی بستر ها به بسیاری از بازی ها یا سرویس های مرتبط به اونها ، شاهد اختلالات عجیب و غریب روی اونها هستیم.

اتفاقا مشکل تایم آوت روی SSL گ.گل و یاهو رو امروز از دوتا سرویس دیدم، بدون ابزار کمکی محاله آدم بتونه بدون اعصاب خوردی توی این شرایط دوام بیاره! :)

البته این مشکل رو هم گزارش می کنم. فقط بعید می دونم وسعت کنترل و نظارت زیرساخت روی بخشهای مختلفش به کیفیت گزارشی باشه که ما از کاربران در سراسر کشور می گیریم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or