اعتراض می کنیم حتما ولی سال ها و بارها اعتراض کردیم کسی از اینا نمی گه اصلا کجا هستید و کی هستید و دردتون چیه.
شرایط اینترنت برای بازی طی این سال ها انقدر درد آور بوده که تمام توان و انرژی مارو گرفته. تمام انرژی و فکر صرف خرابی اینترنت می شه و از همه بدتر این که هر روز داره بدتر می شه و وقتی شرایط با 5 سال پیش مقایسه می کنم می بینم کلا اینترنتی دیگه وجود نداره.
باور کنید وقتی دیگه به بازی ها می رسم هیچ توان و انگیزه ای برای لذت بردن ازشون ندارم. انقدر مانع سر یه آنلاین بازی کردن کشیدم و کشیدیم که اون خستگیش با سال ها آنلاین بازی کردن هم فکر نکنم از بین بره. اینترنت ( حداقل اینترنت خودم) وقتی درست هست و مشکلی نداره، باید بفهمم توی بازی کلی با همین به اصطلاح "درست" مشکل دارم و نشدنی بازی کردن. از وقتی هر بازی شروع می شه ناخود آگاه باید به این فکر کنم که کجای بازی نت لگ ها و تاخیرها شروع می شه و گند می زنه به اعصاب و روان ما. تکرار این شرایط همه ی این سال ها بوده و تکرار اعتراض ها هم بی نتیجه.
الان که پورت ها قطعه و دسترسی کلا به بازی نداریم ( چند روزی رو فقط می خوابم حداقل و می دونم که راحت مدتی نمی شه بازی کرد) ولی زمانی خوب هم هست، حداقل خودم همیشه در حالت عذاب و لگ و تاخیر بودم و دیگه وقتی دسترسیم کلا قطع می شه، هیچ وقت مثل سابق انگیزه ای برای اعتراض و حرص خوردن و ناراحتی و زنگ زدن و این ور اون ور چنگ زدن ندارم، چون وقتی پورت ها هم بی مشکل هست، یک مشکل دیگه وجود داره و عدم پایداری وضعیت نت همیشه از بزرگ ترین این مشکل ها بوده.
کاری هم نبوده که نکرده باشیم و باشم. به دلیل عدم وجود پشتیبانی از سوی ISP ها تقریبا تمام ارتباط های تلفنی این چند سالم به جر و بحث ختم شده و در نهایت هم شرایط فرقی نکرده و فقط و فقط اعصاب ما داغون و داغون تر شده.
نامه نوشتن ها و و خیلی موارد مشابه هم تقریبا بی نتیجه بوده و حتی سطحی ترین توقعات ما رو بر آورده نکرده. ما به سرورها کانکت می شیم و قطع نمی شیم خوشحال می شیم، دقیقا کاری کردن که توقع ما تا این حد پایین اومده و راهی هم نداریم.
کانکشن های کاهش پینگ هم که مثل سایر خدمات اینجا فقط در هفته اول خوب بود و بعد مشخص شد دروغی بیش نیست و فقط پای پول بدون خدمات در میان هست.
تغییرات ISP و حتی رفتن به سمت نت های SAT هم دردی دوا نکرد و اون نت ها هم به همین نت ها وصل بودن و انگار یکی بودن کلا.
بازم اعتراض می کنیم و می شه ولی اون حس حال اعتراض های گذشته کجا و این حس و حال های الان کجا. برای مدتی هم حداقل اینترنت ایده آل نمی شه که این خستگی و ذهن خراب ریکاوری بشه تا دوباره بشه بعد خراب شدنش حداقل یکم داغون شد و قاتی کرد.
بازم امیدواریم درست بشه وضعیت پورت ها و همون یکم بازی برگرده.توکل به خدا همین طور بشه. ای کاش این خدمات دهنده ها و isp ها و زیر ساخت ها و غیره خدا رو حداقل می شناختن...ای کاش.