اقا این پیج وزیر عجب خنده بازاریه :
مرسی وزیر که پورت هارو نابود میکنی. نابودگر اینجوری نابود نمیکرد ! یک چیز رو دوبار نابود نمیکرد! یعنی یک مشکل 2 ماه طول بکشه درست شه بعد از 3 هفته دوباره خراب شه!!:d
- - -ویرایش - - -
اقا وزیر جواب داد:
با سلام،دوست عزیز من تمامی کامنتها را مطالعه و به همکاران گوشزد می کنم تا مسایل و مشکلات شما را پیگیری و حل کنند.
چند روزی ارسال بدافزار از برخی سرورها که در آنها سرورهای game نیز دیده می شود به ایران افزایش یافته و این موضوع با تقابل سیستم های کنترلی شبکه ایران مواجه شده است.
با مدیریت سرورهای آلوده به زودی تمام سرورها از جمله سرورهای game که از پروتکل UDP استفاده می کند نرمال خواهند شد.
فک کنم دیگه فاتحه گیم خونده شده
عزیز بابا قوذبون شکل ماهت برم ملوسکم این انتر شت ( اینترنت که نمیشه گفت \یمگ 400 UDP قطع ) خواهش میکنم درست کن جان مادرتو قسمت میدم گلم درستش کن 3 ماهه اینترشت خرابه در ست کن این لامسبو
راست میگه منت وزیرو نکشید بابا محل ندید بهش! منم باهاش قهرم! با این انتر شتشون!اینقدر هم منت کسی که حتی به خودش زحمت جواب دادن رو هم نمیده نکشین
جواب وزیر رو کجا نوشته ..؟؟ من تو صفحه ی ایشون جوابی ندیدم .اقا این پیج وزیر عجب خنده بازاریه :
مرسی وزیر که پورت هارو نابود میکنی. نابودگر اینجوری نابود نمیکرد ! یک چیز رو دوبار نابود نمیکرد! یعنی یک مشکل 2 ماه طول بکشه درست شه بعد از 3 هفته دوباره خراب شه!!:d
- - -ویرایش - - -
اقا وزیر جواب داد:
با سلام،دوست عزیز من تمامی کامنتها را مطالعه و به همکاران گوشزد می کنم تا مسایل و مشکلات شما را پیگیری و حل کنند.
چند روزی ارسال بدافزار از برخی سرورها که در آنها سرورهای game نیز دیده می شود به ایران افزایش یافته و این موضوع با تقابل سیستم های کنترلی شبکه ایران مواجه شده است.
با مدیریت سرورهای آلوده به زودی تمام سرورها از جمله سرورهای game که از پروتکل UDP استفاده می کند نرمال خواهند شد.
فک کنم دیگه فاتحه گیم خونده شده
ایشون احتمالا لون پست آخری ایشون و دیدن که در رابطه با پرتوکول بود..جواب وزیر رو کجا نوشته ..؟؟ من تو صفحه ی ایشون جوابی ندیدم .
جواب وزیر رو کجا نوشته ..؟؟ من تو صفحه ی ایشون جوابی ندیدم .
چی نوشته بود حالا ؟تو همون کامنتاس برو پایین میبینی
ویرایش: nvm نیستش دیگه =.=
تو همون کامنتاس برو پایین میبینی
ویرایش: nvm نیستش دیگه =.=