nik 2011
کاربر سایت
حیف که من خوشم نمیاد در چنین شبکه هایی که کاملا زیر نظر وزارت اطلاعات و 3 پا ه هست عضو باشم وگرنه اعتراض بارونش می کردم.
مجبوریم.
حیف که من خوشم نمیاد در چنین شبکه هایی که کاملا زیر نظر وزارت اطلاعات و 3 پا ه هست عضو باشم وگرنه اعتراض بارونش می کردم.
مجبوریم.
درحال حاضر مجبوریم... از هرراهی شدهحیف که من خوشم نمیاد در چنین شبکه هایی که کاملا زیر نظر وزارت اطلاعات و 3 پا ه هست عضو باشم وگرنه اعتراض بارونش می کردم.
آقا این مشکل حل میشه ، من الان این سایت و خواندم:
دومین مرحله طرح کشوری پایش آغاز شد
خو دلیل این مشکل الان اینه که اینا دارن رو یه طرحی کار میکنن که بعد از کامل شدندش هیچ ضرری به ما(گیمرها) نمیرسه و اصلا کاری با ما گیمرا ندارن ، اینا میخوان از این به بعد روی فعالیت هایی که میکنیم نظارت داشته باشن
به خاطره یه عده ی خاصی مثل رد هکرا و غیره...
دستشون دردنکنه چه قدر ناشکریم ماآقا این مشکل حل میشه ، من الان این سایت و خواندم:
خو دلیل این مشکل الان اینه که اینا دارن رو یه طرحی کار میکنن که بعد از کامل شدندش هیچ ضرری به ما(گیمرها) نمیرسه و اصلا کاری با ما گیمرا ندارن ، اینا میخوان از این به بعد روی فعالیت هایی که میکنیم نظارت داشته باشن
به نظرم این درست نیست که هر اتفاق و خبری رو میبینم به سرعت ربط بدیم به مشکل اختلالات پورت های پروتکل UDP ! معلوم نیست اصلا موضوع این خبری که گذاشتید دقیق چی هست و چی رو بیان می کنه !!! یه جا میگه اولویت با حقوق مردم و مشترکین اینترنت هست یه جای دیگه میگه طبق فرمایشات فلانی باید نظارت رو چنین و چنان کنیم ! این طرح ها مدت هاست داره اجرا میشه و بعید میدونم مشکل فعلی به طور مستقیم و مشخص ربط به این قضیه ی پایش داشته باشه.آقا این مشکل حل میشه ، من الان این سایت و خواندم:
آها یعنی جلوی هکر ها رو دقیقا باید بعد امتحانات بگیرن؟!آقا این مشکل حل میشه ، من الان این سایت و خواندم: