یک سرچ کن " کاهش دهنده پینگ برای بازی " هزار تا سایت برات میارهمشکل هنوز پابرجاست.
دوستان قضیه وی پی ان گیمینگ چیه؟یکی برا من فروشنده و ... ر وپ.خ کنه.
ممنون
بیا نوشتم دوباره رفتم PLay اگه DC نشم فک کنم دیگه درستهمن 20 دقیقه پیش LOL بازی کردم هیچ مشکلی پیش نیومد! (به مدت 45 دقیقه )
بهترین کاهش دهنده ی پینگ که الان 9 ماه هست من ازش سرویس می گیرم سیستک هست که در حقیقت یک ISP اینترنت در تهرانه و کیفیت خدماتش واقعا 99% هست یعنی خیلی نادر پیش میاد مشکلی داشته باشه اما بقیه سرویس دهنده ها توسط اشخاص ایجاد شده و اعتباری به ثبات کیفیتشون نیست.مشکل هنوز پابرجاست.
دوستان قضیه وی پی ان گیمینگ چیه؟یکی برا من فروشنده و ... ر وپ.خ کنه.
ممنون
من نگفتم کلا مشکل حل عزیزم گفتم 45 دقیقه بازی کردم مشکلی پیش نیومداینقدر هر 5 دقیقه نیاید بگید که خوب شد و تونستم مثلا 30 دقیقه بدون مشکل بازی کنم!!!پسر خوب هر وقت 1 روز بدون مشکل بودی اونوقت بیا اینجا گزارش بده ...بچه بازی ها رو جمع کنید .
--------------------------------------------------
مشکل شدیدا وجود داره و هر 3 - 4 دقیقه تو BF4 لاست کانکشن میده . لعنت به این نت اشغال![]()
مشکل به قوت خودش سر جاشه فقط زمان های اتفاق افتادنش فرق داره درست مثل زمان عید امسال مثلا آخر شب ساعت 2-3 تا 10-11 صبح مشکلی نیست یا خیلی کم پیش میاد ولی بعد از ظهر تا سر شب زیاد اتفاق می افته.