اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,087
گیر کیا افتادم من بدبخت؟ کجای دنیا گیر افتادم من بدبخت؟ (دقت کنید جمع نبستم تا ناراحت نشن یه عده‌ی خوشبخت) اینترنت 256 با پینگ 200-250 با time out و قطعی کم هم آرزوست...

از عده خوشبخت منظورت کی هست چون udp سراسریه lol

از عده خوشبخت منظورت کی هست چون udp سراسریه lol
قبلا یکی گفت ما چقدر بدبختیم. یه عده دادشون درومد گفتن چرا جمع میبندی. منم گفتم حتما خوشبختن دیگه. خواهشا این lol رو هم ننویسین جایی. lol بازا مثل من دلشون خونه.

الان سرعته من نصف شده از مخابرات دارم زنگ زدم گفت 1 الی 2 روز دیگه درست میشه دانلودم 130 کیلوبایت هست چه کنیم دیگه اینجا همه خط ها فیبرنوریه مجبورم فقط از مخابرات بگیرم :d

چه ساعتی هایی خراب می شه و چه ساعت هایی درسته؟

بیان اگه الگوی منظمی داره اینو در بیاریم, ساعت هایی که خرابه الکی خودمون رو سر کار نگذاریم... موقعی که درسته بازی کنیم

قبلا یکی گفت ما چقدر بدبختیم. یه عده دادشون درومد گفتن چرا جمع میبندی. منم گفتم حتما خوشبختن دیگه. خواهشا این lol رو هم ننویسین جایی. lol بازا مثل من دلشون خونه.

یه عده واسه خودشون دادشون درومده ما از بدبختم بدبخت تريم (اگه دقت کنید جمع بستم چون اکثر کاربران این مشکل رو دارند و برام مهم نیست به اون عده بر بخوره یا نه )
ما فیفا باز ها هم دلمون از این نت پره
من فرند های پاکستانیم تو لایو دارن به وضعم میخندند دوست دارم خود کشی کنم از دست این نت

آخرین ویرایش:
هیچکس هم دادش در نمیاد مگه بخاد چرند تحویل بده داداش
من از صبح ارزو به دل یه دست فیفا موندم
:((:|
f48e3ef07e35.jpg

آخرین ویرایش:
این که دارن چیکار میکنن که اینطوری میشه واقعا از اسراره. تو lol هی مودمو خاموش روشن میکردم تا از dc شدن چند دقیقه ای راحت بشم. به هم تیمیام گفتم مشکل اینترنت دارم همه میخندیدن. تازه یکی گفت این که چیزی نیست زنگ بزن سریع درست میکنن برات.:d :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or