اخبار و شایعات پیرامون Xbox Series X | S

176699
thet_rib.jpg

176713
176727
176728
176729
176737
176730
176731
176732
176736
176733
176714
-The Medium ساخته استودیوی لهستانی Bloober در ژانر ترسناک روانشناختی که برای XSX|S و PC در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک بازی The Medium
-بازی Scorn که توسط Ebb Software برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Call of the sea که در سبک ماجراجویی توسط Out of the blue games برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد.
-بازی The Ascent که توسط Neon Giant و در سبک اکشن نقش آفرینی سایبرپانکی برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Second Extinction که توسط Systemic Reaction و در سبک شوتر اول شخص برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
-کمپین بازی Crossfire X که توسط رمدی برای PC و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
482d_tech.png

3me3_poweryourspecs.jpg

176712
-فناوری VRS که به توسعه دهندگان اجازه می‌دهد تا به شکل بهینه‌ای از تمام قدرت Xbox Series X/S استفاده کنند. بجای آن که تمام سیکل‌های گرافیک را برای تک تک پیکسل‌های روی نمایشگر به کار گیرند، آنها می‌توانند روی بخش‌های خاصی از شخصیت‌های بازی یا اشیاء مهم محیط اولویت بندی کنند. این تکنیک اجازه می‌دهد تا شاهد فریم ریتی پایدار و وضوحی بالاتر باشیم که البته روی کیفیت نهایی تصاویر نیز تاثیر گذار نخواهد بود
-شتاب دهنده سخت افزاری DirectX Ray Tracing که به معنی نورپردازی نزدیک به واقعیت و بازتاب‌های دقیق به صورت real time خواهد بود.
-استفاده از پورت HDMI 2.1 که باعث حالت Low Latency و Variable Refresh Rate در کنسول جدید میشود
-همکاری با کمپانی Seagate برای عرضه هاردهای 1 ترابایتی SSD مخصوص این کنسول که مشابه با کارتریج ویژه سریX|S طراحی میشوند. کنسول این هارد اضافی را نیز به عنوان حافظه ی اصلی شناسایی میکند. این هارد ها، همزمان با کنسول های نسل بعد به بازار عرضه میشوند.
176709
132210

• دارای D-Pad جدید و دکمه‌ی Share
  • استفاده از بلوتوث کم انرژی یا BTLE که در آن داده‌ها به صورت منقطع و محدود ارسال می‌شوند و در عوض مصرف کم انرژی از اولویت بالاتری برخوردار است
  • دارای کمترین Latency با استفاده از تکنولوژی DLI
  • قابلیت پشتیبانی از دستگاه های مختلفی مانند گوشی های هوشمند
  • قابلیت استفاده از پک های باطری قابل شارژ معرفی شده برای کنترلر های elite مایکرسافت
  • امکان به یادآوردم چند دستگاه مختلف (کنسول، کامپیوترهای خانگی یا گوشی های هوشمند) توسط کنترلر که میتولند باعث راحتی هرچه بیشتر جابجایی بدون نیاز به سیم بین آن ها شود.
  • وجود درگاه USB-C که به گیمر اجازه میدهد بدون نیاز به شارژ کنترلر و با اتصال آن به دستگاه، از آن استفاده کند.
  • اضافه کردن یک الگوی نقطه لمسی بر روی بامپر ها و تریگر ها که باعث بهبود احساس و عملکرد در هنگام بازی می شود
مقاله سایت بازی سنتر در مورد کنترلر Xbox Series X|S
176708
ویژگی های جدید

• قابلیت quick resume برای اولین بار برای کنسول های نسل هشت معرفی شد که اجازه میداد در حین انجام بازی به داشبورد کنسول خود رفته و در هر زمان دلخواه، بازی را به سرعت ادامه داد. حال با گسترش این ویژگی امکان استفاده همزمان آن برای چند بازی وجود دارد.
  • تاثیر پویا ورودی یا DLI که میتواند ورودی را بدون تاخیر با چیزی که نمایش داده می‌شود همگام سازی کند تا شاهد کنترلی دقیق‌تر و پاسخگوتر باشیم.
  • ویژگی Smart Delivery که اجازه می دهد تا با تهیه یک نسخه از بازی، به سایر نسخه های بازی نیز بدون پرداخت هزینه اضافی، دسترسی داشت. این قابلیت به خصوص در صورتی که شایعات مربوط معرفی کنسول دوم مایکروسافت حقیقت داشته باشد، می تواند بسیار جالب باشد. گفتنیست گرچه تمام بازی های ساخته شده توسط استودیو های داخلی مایکروسافت از این ویژگی استفاده خواهند کرد، اما استفاده از آن توسط سایر توسعه دهندگان به انتخاب خود آن ها بستگی دارد. با اینحال CD Project Red اولین شرکتی بود که حمایت خود از این ویژگی را اعلام کرد. بر این اساس با تهیه نسخه نسل حاضر بازی بسیار مورد انتظار Cyberpunk 2077 ،بدون پراخت هزینه اضافی به نسخه بهبودیافته نسل بعد این بازی نیز دسترسی خواهید داشت.
سرویس Backward Compatibility

• مایکروسافت پشتیبانی کنسول خود از سرویس بکوارد را تایید کرده است. برخلاف رقیب، سرویس بکوارد مایکروسافت، نه تنها شامل تمام بازی های نسل 8 میشود، بلکه در مجموع 616 بازی از نسل های شش و هفت نیز تحت این سرویس قرار میگیرند.
  • تکنیک بازسازی HDR سری اکس باعث میشود تا تمام بازی های اکس باکس اوریجینال و اکس باکس 360، به صورت اتوماتیک و بدون داشتن اثر منفی منفی روی پرفورمنس بازی، از این ویژگی بهره مند شوند.
  • بر اساس صحبت های جیسون رونالد، تیم بکوارد مایکروسافت، با اختراع تکنیک هایی جدید، امکان دوبرابر شدن نرخ فریم مجموعه مشخصی از بازی های بکوارد، روی XSX|S را فراهم کرده اند. به این صورت که برخی بازی های 30 فریم به 60، و برخی بازی های 60 به 120 فریم بر ثانیه ارتفا می یابند.
  • تایید شده است که قابلیت Quick Resume ، بر روی تمام عناوین نسل های گذشته اکس باکس هم قابل اجرا می باشد و منحصر به بازی های نسل آینده نمیشود.
176707
177104 177105 177106 177107 177108 177109 177110 177111 177112 177113 177114
177115

176706

nmas_poll.png

عذر میخام، صحبت هاتون غیر منسجم هست و من توانایی پاسخگویی بهش رو ندارم.
فقط این چارتی که گذاشتید چه ربطی به آپسکیل داره؟
من دوباره نوشته خودمو کپی میکنم. اینبار کمی بیشتر دقت کنید:

هر تی وی پردازنده با تکنولوژی خاص خودش رو برای آپسکیل کردن داره و در بهترین حالت هم تفاوت اجرای بازیهای آپسکیل شده به 4k در قیاس با 4k نیتیو قابل تشخیصه. انقدر این اختلاف بدیهیه که حتی بحث کردن دربارش هم خنده داره. در حالت عادی این تنها وظیفه تی وی هست که تصاویر فول اچ دی رو به 4k تبدیل کنه و البته کیفیت تصویر آپ اسکیل شده در هر تی وی با دیگری متفاوته
حتی بعضن بودند تی وی هایی که در تصاویر نیتیو عملکرد بسیار خوبی داشتند ولی در آپسکیل از دیگر رقبا ضعیفتر بودند. اگر دسترسی به تی وی 4k ندارید تا خودتون تست کنید میتونید از ده ها مطلبی که در مورد آپسکیل در سطح اینترنت وجود داره استفاده کنید.
عذر شما پذیرفته میشه.
شما مسلما توانایی پاسخگویی علمی رو ندارید و بحث رو به حاشیه دارید میبرید و چشم بسته غیب میگید که نیتیو ۴‌کی بهتره از اپ‌اسکیل? ادامه بحث با شما که دنبال تنش بودید ضرورتی نداره چون یا حرفای منو وارونه میفهمید یا میخواید وارونه جلوه بدید.در هر صورت توضیحات جامع داده شده میتونین استفاده کنین و منم دلیلی برای ادامه ی‌بحث احتمالی با شما رو‌نمیبینم.در ضمن ربط چارت به این‌بود که شما گفتی سایز تیوی و فاصله ای که ازش میشینیم دخیل نیست بهتون با مدرک نشون دادم که هست،بازم‌میتونی‌خودت تست کنی.
این که گفتی ۴ کی دسترسی ندارم خیلی با نمک بود? که صد البته اگر نداشتمم شما حق‌کوبیدن کسی رو نداری و‌خیلی بچه گونه هست این‌مدل حاشیه.
پ ن:شما متاسفانه دقت و تمرکز کافی نه تنها توی خوندن پست من بلکه توی نوشتن پست خودتونم ندارید وگرنه توی پست قبلیم گفته بودم من پشت تیوی ۵۰ اینچ ۴ کی در فاصله‌۱۸۰‌سانتی‌میشینم(مطمعن باش تیوی من ایکس ویژن نیست?)
االتماس تفکر

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Z-fan
نسل قبل فرق ps4 pro و ps4 slim یا xbox one و one x فقط فقط در حد رزولشن بود
یک جاهایی تکسچرها فرق می کرد که به نظرم اصلا محسوس نبود ارزش هزینه هم نداشت
ولی من این نسل میترسم تفاوت سری اس و ایکس (رزولشن رو کار ندارم فقط تکسچر) بیشتر بشه خصوصا در ray tracing که نمی خوام بازی‌هایی مثل rdr3 و gta vi (:(() رو بدون منظره‌های زیبا تجربه کنم مگرنه در اینکه سری اس کم نمیاره همه‌ی بازی‌ها نسل نه رو بدون مشکل اجرا میکنه شکی نیست
نسل قبلم فقط تفاوت به رزولوشن نبود،روی وان اکس که به دلیل رم‌بیشتر اولترا تکتچر داشتیم،بین کنسول های بیس با میان نسلی تفاوت به جز رزولوشن در فریم‌ریت،shadow,draw distance,AF filtering,AA,... بود و بازم بستگی‌به بازی و دولوپر داشت.ولی در کلیت ماجرا تجربه تقریبا یکسانی رو ارائه دادند.
شما به هر شرکتی توی بهینه سازی دوست داشتید شک کنید ولی به راک استاری‌که‌رد دد‌رو روی اکس‌باکس وان بیس داره خوب اجرا میکنه و استاد اپتیمایزه نه،در کل تیوی ۴ کی دارید سریز اکس ندارید اس،بالاخره ادم‌هر چی پول بده اش‌میخوره و ۴ ترافلاپس‌با‌۱۲ ترافلاپس‌کم‌فاصله‌ای نیست مخصوصا بعد ۳ سال که از عمر‌کنسول‌ها‌بگذره.مثل تفاوت وان اس با‌وان اکس هست بازم(بهتره اوضاع،حداقل توس فریم ریت سریز اس‌نمیزاد مثل وان اس)ولی واسه کسی که دنبال گرافیک نیست و‌میخواد بازی کنه یکیه چون واسه ی‌یه‌نسلن.

آخرین ویرایش:
بچه ها هیچ راهی نیست دسته رو بی سیم به PC وصل کرد؟

Sent from my moto g(9) plus using Tapatalk
بصورت وایرلس با گیرنده اورجینال مایکروسافت بدون هیچ مشکلی می شود ولی گران تمام شود (قیمتش بیش از یک دسته)من دارم برا خودم خواستید پی ام دهید.

یه شایعه سمی پخش شده که انگار مایکروسافت میخواد قیمت گلد رو افزایش بده! ۶ماه ۶۰دلار!!! WTF واقعا؟!
اصلا منطقی بنظر نمیرسه

اگه درست باشه بنظرم بخاطر اینکه اونایی هم که فقط از گلد استفاده میکنه رو بکشونن سمت گیم پس آلتیمیت...
متاسفانه با اینکار ارزش گیم پس هم میبرن زیر سوال!
امیدوارم اشتباه باشه و دوباره گند نزنن به این اعتباری که تو این مدت کسب کردن
اگه واقعی باشه واقعا حرکت چرتی هست ... همین الآن هم بازی درست حسابی واسه گلد عرضه نمیکنه بعد قیمتش رو هم بخواد دوبرابر کنه رسما تمام اعتباری که با گیم پس بدست آورده زیر سوال میره!
امیدوارم واقعی نباشه!

نسل قبلم فقط تفاوت به رزولوشن نبود،روی وان اکس که به دلیل رم‌بیشتر اولترا تکتچر داشتیم،بین کنسول های بیس با میان نسلی تفاوت به جز رزولوشن در فریم‌ریت،shadow,draw distance,AF filtering,AA,... بود و بازم بستگی‌به بازی و دولوپر داشت.ولی در کلیت ماجرا تجربه تقریبا یکسانی رو ارائه دادند.
شما به هر شرکتی توی بهینه سازی دوست داشتید شک کنید ولی به راک استاری‌که‌رد دد‌رو روی اکس‌باکس وان بیس داره خوب اجرا میکنه و استاد اپتیمایزه نه،در کل تیوی ۴ کی دارید سریز اکس ندارید اس،بالاخره ادم‌هر چی پول بده اش‌میخوره و ۴ ترافلاپس‌با‌۱۲ ترافلاپس‌کم‌فاصله‌ای نیست مخصوصا بعد ۳ سال که از عمر‌کنسول‌ها‌بگذره.مثل تفاوت وان اس با‌وان اکس هست بازم.ولی واسه کسی که دنبال گرافیک نیست و‌میخواد بازی کنه یکیه چون واسه ی‌یه‌نسلن.

دقیقا کلیت تفاوتی نداشت خصوصا red dead که بقول شما خوب اپتیماز شده بود

دقیقا کلیت تفاوتی نداشت خصوصا red dead که بقول شما خوب اپتیماز شده بود
تفاوت One X و One S بیشتر از Series X و Series S بود. معمولا هم تفاوت فقط رزولوشن نبود و تو جزئیات هم تفاوت داشتند. نمیدونم چرا این باور غلط ایجاد شده که One X فقط رزولوشن بالاتر بود. ضمن اینکه تفاوت رزولوشنش هم خیلی بیشتر بود از این نسل جدید. همون Red Dead که مثال زدی:

One S: 864p
One X: 4K
تفاوت: 6.2 برابر پیکسل کمتر از One X (در کنسول های Xbox Series تفاوت رزولوشن تا الان بین 3 تا 4 برابر بوده فقط).
توی همین RDR2 کیفیت تکسچر، سایه ها و ambient occlusion هم در One X بالاتره و فریم ریتش هم ثابت تره.
منبع

اتفاقا بنظر من Series S بعنوان جانشین One S، خیلی خیلی بهتر از اون ساخته شده و اختلافش با کنسول قویتر خیلی کمتره.

تفاوت One X و One S بیشتر از Series X و Series S بود. معمولا هم تفاوت فقط رزولوشن نبود و تو جزئیات هم تفاوت داشتند. نمیدونم چرا این باور غلط ایجاد شده که One X فقط رزولوشن بالاتر بود. ضمن اینکه تفاوت رزولوشنش هم خیلی بیشتر بود از این نسل جدید. همون Red Dead که مثال زدی:

One S: 864p
One X: 4K
تفاوت: 6.2 برابر پیکسل کمتر از One X (در کنسول های Xbox Series تفاوت رزولوشن تا الان بین 3 تا 4 برابر بوده فقط).
توی همین RDR2 کیفیت تکسچر، سایه ها و ambient occlusion هم در One X بالاتره و فریم ریتش هم ثابت تره.
منبع

اتفاقا بنظر من Series S بعنوان جانشین One S، خیلی خیلی بهتر از اون ساخته شده و اختلافش با کنسول قویتر خیلی کمتره.

والا اگه این چیزی که شما میگید باشه پس من از خرید x باید منصرف بشم همین الان پول s رو دارم میتونم بخرم
مشکل حافظه هم نیست که زیاد هارد اکسترنال دارم
واقعیت اصلا من 4k ندارم که بخوام 900p رو با 4k مقایسه کنم
ولی روی tv 1080p hdr همه‌ی کنسولای نسل قبل رو یکبار امتحان کردم
تفاوت در تکسچر به نظرم جدی نبود
ولی یکبار لپتاپ گیمینگ به همین تلویزیون فول اچ‌دی وصل کردم rdr2 تفاوتش چشمگیر بود :(
در کل این چیزی که شما میگید باشه برای منی که فورکی ندارم ss ارجحیت داره
ولی بازم یک حسی درونم میگه که 4 سال دیگه یکسری تکسچرها رو از دست میدم خصوصا عناوین راک استار که هنوز حسرت گرافیک واقعی pc اش (رزولوشن منظورم نیست) رو دلم مونده!

• Like
Reactions: reach usa
راستی بازی کنترل سری one s یکجاهایی افت فریم بدی داشت ولی روی ایکس بهتر بود (بازم رو tv فول اچ دی تفاوت چشمگیر در تکسچر‌ها اصلا نبود)
ولی با توجه به اینکه این کنسول (ss) پردازندش خوبه ssd هم داره فکر نکنم اینقدر افت فریم پیدا کنه

جدا از همه‌ی این بحثا من خودم اصلا حوصله ندارم بشینم hitman 3 xbox x vs ps5 رو در یوتیوب ببینم
خط کش گیمرا برای سنجنش کنسولا بازی بعدی راک‌استاره که تا 2 3 سال دیگه معلوم نیست بیاد

آخرین ویرایش:
اگر تی وی ۴ کی‌ندارید بی خودی سمت سریز اکس نرید هیچ تفاوتی نخواهید دید.
چه ربطی داره، بازی روی TV FHD از 4K داون سمپل میشه و IQ و AA فوق العاده ای داره ... به غیر از اینها بعضی بازی ها فریم ریت بالاتری روی سری ایکس دارند + سایه زنی و تکسچر های بهتر و ری ترسینگ هم روی سری ایکس بهتره ... این حرفت فلسفه PC رو هم زیر سوال میبره خیلی ها مانیتور عوض نمیکنن ولی سال به سال کارت گرافیک میخرن تا بازی های جدید رو با فریم ریت و Ultra Preset بازی بکنن...
اولین بازی که برتری سریز اکس نسبت به پی اس ۵ مشاهده شده هیتمن ۳ هست که در رزولوشن بالاتری رندر میشه و کیفیت سایه بهتری‌داره ولی افت فریم هم داره بر عکس پی اس ۵ که ثابته
به نظرم این حرف هارو جای اینجا تو تاپیک VS مطرح می کردید ... به هرحال هیتمن 3 اولین بازی نیست که تفاوت قدرت کنسول مایکرو با سونی رو نشون میده ... سایبرپانک ... مد ری ترسینگ COD Cold War و Watch Dogs Legion و DMC V قدرت کنسول رو تو هندل کردن ویژوال سنگین نشون دادن ... درباره ی هیتمن 3 هم افت فریم فقط تو مپ Mendoza مشاهده شده اونم تو برخی سکانس ها! نمیدونم چه عادتی شده تا یه نقطه ضعف پیدا میکنید تعمیم میدید به کل بازی !
تمام قابلیت هایی که مایکروسافت مانور میده برای rdna2 مثل vrr و mesh shading جنبه تبلیغاتی داره روی ps5 هم هست
برعکس گفتی، این سونی هست که داره دروغ تبلیغاتی تحویل میده! VRR میخوای باید بری تی وی های خود سونی رو بخری تا VRR داشته باشی ... دیگه نمیدونم مش شیدینگ رو چرا علم کردید ...:)))
پی اس ۵ به دلیل کلاک فوق العاده بالای gpu از سریز اکس اونقدر عقب نمیفته با وجود cu کمتر.
فیچر هایی مثل ری ترسینگ به اورکلاک وابسته نیستند، به CU و نیاز دارن...! عملکرد این کلاک وحشتناک رو هم تو هیتمن و ری ترسینگ دیدیم:)))

View attachment doc_2021-01-22_16-28-25.mp4

بچه ها میدونستید ایکس باکس سری جدید ماوس و کیبوررد ساپورت میکنه؟؟؟؟
اونم بدون مبدل!

میدونم که برای تایپ کردن با کیبورد اوکی ه و تو یک سری بازی ها مثل Cod ساپورت میکنه ولی تو محیط داشبورد نشانگر موس دیده میشه و با کلیک کردن میریم تو بازی؟

چه ربطی داره، بازی روی TV FHD از 4K داون سمپل میشه و IQ و AA فوق العاده ای داره ... به غیر از اینها بعضی بازی ها فریم ریت بالاتری روی سری ایکس دارند + سایه زنی و تکسچر های بهتر و ری ترسینگ هم روی سری ایکس بهتره ... این حرفت فلسفه PC رو هم زیر سوال میبره خیلی ها مانیتور عوض نمیکنن ولی سال به سال کارت گرافیک میخرن تا بازی های جدید رو با فریم ریت و Ultra Preset بازی بکنن...
چرا حرفهای خود من رو تکرار میکنین؟ مگه من نگفتم تصویر سریز اکس توی تی وی 1080 پی هم سوپر سمپل شده خروجی میده و از 1080 پی بهتره؟ ولی به 4 کی نمیرسه اصلا که هیچ به 1440 پی هم نمیرسه همون AA بهتر میشه و واقعا اونقدر فرقی نداره.
فریم ریت بالاتر؟ عجب داستانی حداقل تا الان که فریم ریت سریز اس و اکس یکی بوده! بعد توی تی وی 1080 با پنل 60 هرتزی میخوای 120 فریم بزنی؟LOL باز میگفتی افت فریم کمتر توی اندک بازی ها قابل قبول تر بود حرفت.تکستچر وقتی دیسپلیت 4 کی نیست اونقدر فرقی نمیکنه! سایه رو هم خودم گفته بودم باز:D و ری تریسینگ رو که بازم میگم وقتی تیویت 4 کی نیست اونقدر فرقی نداره.(میخوای رفلکشن ری تریسنگ رو مثلا 1440 پی توی اکس هندل کنه 720 پی توی اس دیگه؟ توی تیوی 1080 پی تا 400% زوم نکنی چی رو میبینی دقیقا؟)
فلسفه پی سی جداست.اولا فقط واسه ی اولترا نمیگیرن کارت رو واسه ی فریم ریت بالای 60 دارن میگیرن هم مونیتور رو هم کارت رو,فاصه شما از مانیتور 50 سانته از تیوی بالای 1.5 متر! خروجی تصویر PC MODE با خروجی تصویری که تی وی میده هم فرق داره باز...
بابا اینجا ایرانه واقع بین باش,تی وی 4 کی نداره کسی بره اول تی وی رو جدید کنه با سریز اس هم باز کیفیت بهتری روی دیسپلی بهتر میگیره تا بره سریز اکس بخره روی تی وی قدیمی 1080 پی...خیلی فهم این موضوع دشواره؟ یا از نزدیک این موضوع رو تست و لمس نکردی؟

به نظرم این حرف هارو جای اینجا تو تاپیک VS مطرح می کردید ... به هرحال هیتمن 3 اولین بازی نیست که تفاوت قدرت کنسول مایکرو با سونی رو نشون میده ... سایبرپانک ... مد ری ترسینگ COD Cold War و Watch Dogs Legion و DMC V قدرت کنسول رو تو هندل کردن ویژوال سنگین نشون دادن ... درباره ی هیتمن 3 هم افت فریم فقط تو مپ Mendoza مشاهده شده اونم تو برخی سکانس ها! نمیدونم چه عادتی شده تا یه نقطه ضعف پیدا میکنید تعمیم میدید به کل بازی !
اصلا بحث بنده از اولم VS نبوده و نیست! اونم پی اس فایو این وسط بحث سریز اس و اکس بود و اینکه خیلی ها نمیدونستن مشکل استوریج با یه هارد درایو حل میشه...Hitman 3 رو الان واست یه عکس جالب میذارم جوابت رو بگیری بازی ری تریسینگ هم نداره تازه.توی 4 پرو از وان اکس بهتره اوضاعش ایا به این معنیه که 4 پرو از وان اکس قویتره؟!
DMC V توی 120 فریم به دلیل کلاک بالای 5 بهتر اجرا شده روی 5.
کسی اصلا دنبال نقطه ضعف نیست میدونی خیلی احمقانست مایکروسافت چه غلطی کرده که کنسول 12 ترافلاپسی گاهی از کنسول به قول شما اورکلاک شده ی سونی جا میمونه! یا یکیه کیفیت! این غم انگیزه! (که بازم با صبر او کی میشه بارها گفتم 2022 معلوم میشه واقعا پست هارو درست نمیخونین یا حرفای من موجب درد میشه؟ خودمم گفتم 56 کامپیوت یونیت بایدم توی ری تریسینگ عملکرد بهتری داشته باشه! همش چیزایی که گفتم رو تکرار کردید! فن بوی بازی هم حدی داره من که جفت کنسول هارو میگیرم و حال میکنم خوشحالم میشم IQ سریز اکس بترکونه ولی ته ته ته تهش اونقدر این نسل تفاوتی نیست بین این 2 تا) افت فریمم چیز جالبی نیست دیگه حالا درسته VRR حلش میکنه ولی ایا همه تی وی VRR ساپورت دارن؟ واسه ی من دردناکه اینپوت لیتنسی تغییر کنه. HITMAN 3.jpeg
هیتمن رو بازم خودم راجع به سایه و رزولوشن توی پست قبلی هم گفته بودم.بازم حرفم رو تکرار میکنم چون انگار توی گوش جماعت ایرانی که توی گوش کردن حرفی مقاومت به خرج میده باید 100 بار گفت! تا سال 2022 معلوم میشه با اپدیت DevKit ها و باقیشم به دولوپر بستگی داره.الان توی هیتمن 4 پرو از سریز اس بهتره هم فریم ریتش هم IQ ولی آیا کنسول بهتریه؟!
راجع به سایبر پانک هم نسخه ی 5 داره روی بک وارد همون Preset 4 پرو رو بهمون 60 فریم میده! هنوز اینم متوجه نشدی؟ خیلی از بازی ها این جورین.ایشالا پچ نکست جنش بیاد تا اخر امسال خیلی چیز ها مشخص میشه و اگر سریز اکس نتونه بهتر از 5 عمل کنه واقعا خاک تو سر مایروسافت باید ریخت! (100% بهتر عمل میکنه).
[/QUOTE]
برعکس گفتی، این سونی هست که داره دروغ تبلیغاتی تحویل میده! VRR میخوای باید بری تی وی های خود سونی رو بخری تا VRR داشته باشی ... دیگه نمیدونم مش شیدینگ رو چرا علم کردید ...:)))
کلیت حرف من اینه این تکنولوژی هایی که مایکرو داره مانور میده روش توی IQ بازی تاثیری نخواهد داشت و جنبه تبلیغاتی DX12 U هست.جفت هسته ها بیس RDNA2 هست دیگه باقی حرفا کشکه...
فیچر هایی مثل ری ترسینگ به اورکلاک وابسته نیستند، به CU و نیاز دارن...! عملکرد این کلاک وحشتناک رو هم تو هیتمن و ری ترسینگ دیدیم:)))
بازم یه بار دیگه و واسه ی اخرین بار تکرار میکنم تمام حرفهایی که من زدم از مشاهداتم تا کنون بوده وگرنه حرف شما روی کاغذ درسته ولی در عمل تا الان پشم... اینجوری بخوای حساب کنی AC vallhala و DIRT 5 رو هم ببین که اکس باکس ر... و مسخرست.اینده مشخص میکنه این موضوع رو و واسه ی خود منم سواله چرا باید کنسولی که روی کاغذ قویتره گاهی عقب بیفته و آیا این که Devkit های جدید MS در دسترس دولوپر ها نبودن درست هست یا نه که تا اخر 2021 باز مشخص میشه این موضوع:D
دیگه بیشتر از این واقعا نمیتونم حرفایی که 100 بار تکرار کردم و رو بازم تکرار کنم یه بار با دقت و تمرکز صحبت های بنده رو بخونین حرفایی که خودتون دارید میگید رو میبینین خودم گفتم! اصلا سره چی داغ کردید موضع گرفتید نمیفهممLMFAO
یه دیوایس ارزش پرستیدن رو نداره... هر کی اندازه ی بودجش و نیازش میره وسیله ی مورد نیازش رو تهیه میکنه و تهش هدف لذت بردن از گیمه و همه هم باز یه شکل لذت نمیبیرن از گیم و سبک های گوناگونی وجود داره...اگر همه ی بحث گرافیک بود سوییچ باید میمرد! ولی از همه خفن تر داره میفروشه و واقعا عجب کنسول لذت بخشیه یه ماریو اودیسه میرزه به 10 تای بازی های دیگه.
پ ن:بازم میگم هر کی پولش رو داره بره سریز اکس بگیره! ولی نه واسه ی تی وی 1080 پی شما اول باید Display خوبی داشته باشید.
4k Display+XSS>FHD Display+XSX
یه معادله کمتر بیشتر ساده و قابل مفهوم در حد سواد دبستان :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or