اخبار و شایعات پیرامون Xbox Series X | S

176699
thet_rib.jpg

176713
176727
176728
176729
176737
176730
176731
176732
176736
176733
176714
-The Medium ساخته استودیوی لهستانی Bloober در ژانر ترسناک روانشناختی که برای XSX|S و PC در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک بازی The Medium
-بازی Scorn که توسط Ebb Software برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Call of the sea که در سبک ماجراجویی توسط Out of the blue games برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد.
-بازی The Ascent که توسط Neon Giant و در سبک اکشن نقش آفرینی سایبرپانکی برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Second Extinction که توسط Systemic Reaction و در سبک شوتر اول شخص برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
-کمپین بازی Crossfire X که توسط رمدی برای PC و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
482d_tech.png

3me3_poweryourspecs.jpg

176712
-فناوری VRS که به توسعه دهندگان اجازه می‌دهد تا به شکل بهینه‌ای از تمام قدرت Xbox Series X/S استفاده کنند. بجای آن که تمام سیکل‌های گرافیک را برای تک تک پیکسل‌های روی نمایشگر به کار گیرند، آنها می‌توانند روی بخش‌های خاصی از شخصیت‌های بازی یا اشیاء مهم محیط اولویت بندی کنند. این تکنیک اجازه می‌دهد تا شاهد فریم ریتی پایدار و وضوحی بالاتر باشیم که البته روی کیفیت نهایی تصاویر نیز تاثیر گذار نخواهد بود
-شتاب دهنده سخت افزاری DirectX Ray Tracing که به معنی نورپردازی نزدیک به واقعیت و بازتاب‌های دقیق به صورت real time خواهد بود.
-استفاده از پورت HDMI 2.1 که باعث حالت Low Latency و Variable Refresh Rate در کنسول جدید میشود
-همکاری با کمپانی Seagate برای عرضه هاردهای 1 ترابایتی SSD مخصوص این کنسول که مشابه با کارتریج ویژه سریX|S طراحی میشوند. کنسول این هارد اضافی را نیز به عنوان حافظه ی اصلی شناسایی میکند. این هارد ها، همزمان با کنسول های نسل بعد به بازار عرضه میشوند.
176709
132210

• دارای D-Pad جدید و دکمه‌ی Share
  • استفاده از بلوتوث کم انرژی یا BTLE که در آن داده‌ها به صورت منقطع و محدود ارسال می‌شوند و در عوض مصرف کم انرژی از اولویت بالاتری برخوردار است
  • دارای کمترین Latency با استفاده از تکنولوژی DLI
  • قابلیت پشتیبانی از دستگاه های مختلفی مانند گوشی های هوشمند
  • قابلیت استفاده از پک های باطری قابل شارژ معرفی شده برای کنترلر های elite مایکرسافت
  • امکان به یادآوردم چند دستگاه مختلف (کنسول، کامپیوترهای خانگی یا گوشی های هوشمند) توسط کنترلر که میتولند باعث راحتی هرچه بیشتر جابجایی بدون نیاز به سیم بین آن ها شود.
  • وجود درگاه USB-C که به گیمر اجازه میدهد بدون نیاز به شارژ کنترلر و با اتصال آن به دستگاه، از آن استفاده کند.
  • اضافه کردن یک الگوی نقطه لمسی بر روی بامپر ها و تریگر ها که باعث بهبود احساس و عملکرد در هنگام بازی می شود
مقاله سایت بازی سنتر در مورد کنترلر Xbox Series X|S
176708
ویژگی های جدید

• قابلیت quick resume برای اولین بار برای کنسول های نسل هشت معرفی شد که اجازه میداد در حین انجام بازی به داشبورد کنسول خود رفته و در هر زمان دلخواه، بازی را به سرعت ادامه داد. حال با گسترش این ویژگی امکان استفاده همزمان آن برای چند بازی وجود دارد.
  • تاثیر پویا ورودی یا DLI که میتواند ورودی را بدون تاخیر با چیزی که نمایش داده می‌شود همگام سازی کند تا شاهد کنترلی دقیق‌تر و پاسخگوتر باشیم.
  • ویژگی Smart Delivery که اجازه می دهد تا با تهیه یک نسخه از بازی، به سایر نسخه های بازی نیز بدون پرداخت هزینه اضافی، دسترسی داشت. این قابلیت به خصوص در صورتی که شایعات مربوط معرفی کنسول دوم مایکروسافت حقیقت داشته باشد، می تواند بسیار جالب باشد. گفتنیست گرچه تمام بازی های ساخته شده توسط استودیو های داخلی مایکروسافت از این ویژگی استفاده خواهند کرد، اما استفاده از آن توسط سایر توسعه دهندگان به انتخاب خود آن ها بستگی دارد. با اینحال CD Project Red اولین شرکتی بود که حمایت خود از این ویژگی را اعلام کرد. بر این اساس با تهیه نسخه نسل حاضر بازی بسیار مورد انتظار Cyberpunk 2077 ،بدون پراخت هزینه اضافی به نسخه بهبودیافته نسل بعد این بازی نیز دسترسی خواهید داشت.
سرویس Backward Compatibility

• مایکروسافت پشتیبانی کنسول خود از سرویس بکوارد را تایید کرده است. برخلاف رقیب، سرویس بکوارد مایکروسافت، نه تنها شامل تمام بازی های نسل 8 میشود، بلکه در مجموع 616 بازی از نسل های شش و هفت نیز تحت این سرویس قرار میگیرند.
  • تکنیک بازسازی HDR سری اکس باعث میشود تا تمام بازی های اکس باکس اوریجینال و اکس باکس 360، به صورت اتوماتیک و بدون داشتن اثر منفی منفی روی پرفورمنس بازی، از این ویژگی بهره مند شوند.
  • بر اساس صحبت های جیسون رونالد، تیم بکوارد مایکروسافت، با اختراع تکنیک هایی جدید، امکان دوبرابر شدن نرخ فریم مجموعه مشخصی از بازی های بکوارد، روی XSX|S را فراهم کرده اند. به این صورت که برخی بازی های 30 فریم به 60، و برخی بازی های 60 به 120 فریم بر ثانیه ارتفا می یابند.
  • تایید شده است که قابلیت Quick Resume ، بر روی تمام عناوین نسل های گذشته اکس باکس هم قابل اجرا می باشد و منحصر به بازی های نسل آینده نمیشود.
176707
177104 177105 177106 177107 177108 177109 177110 177111 177112 177113 177114
177115

176706

nmas_poll.png

اگر تی وی ۴ کی‌ندارید بی خودی سمت سریز اکس نرید هیچ تفاوتی نخواهید دید.
تمام قابلیت هایی که مایکروسافت مانور میده برای rdna2 مثل vrr و mesh shading جنبه تبلیغاتی داره روی ps5 هم هست.
پی اس ۵ به دلیل کلاک فوق العاده بالای gpu از سریز اکس اونقدر عقب نمیفته با وجود cu کمتر.
هر بازی رو سریز اکس ۴ کی اجرا کنه سریز اس ۱۰۸۰ پی با همون ویژوال‌میده (بدون تکسچر‌پک ۴ کی که نیازی هم‌نیست براش،به همین دلیل هم حجم بازی کمتر میشه،همینطور با کیفیت سایه کمتر)
پس حالا یه بازی روی سریز اکس ۱۴۴۰ پی اجرا بشه تکلیف سریز اس چیه؟ میاد زیر ۱۰۸۰ پی بین ۷۲۰-۹۰۰ پی.
از نظر فریم ریت هر دو کنسول یکی هستند (چون یه سی پی یو دارن و باتل نک ایجاد نمیشه)
کارت گرافیک ۴ ترافلاپسی سریز اس در حد کارت ۶ ترافلاپسیه وان اکس هست چون بازدهی معماری جدید rdna2 نسبت به gcn پیشرقت کرده،ولی به دلیل رم و پهنای باند کمتر همیشه توی رزولوشن کمتری نسبت به وان اکس بازی‌رو اجرا خواهد کرد (حتی با ویژوال بهتر)
خلاصه اگر تیوی ۴ کی دارید برید سمت سریز اکس اگر ندارید یا ۴کیواستون مهم نیست برید سمت سریز اس! چون در غیر اینصورت تفاوتی نمیبینید.
سریز اس روی ۴کی تیوی هم کیفیتش مناسبه و تصویر اپ‌اسکیل‌میشه،این که چقدر نسبت به سریز اکس تفاوت رو‌بفهمید روی‌تی‌وی‌۴ کی‌،بستگی به چشم شما،فاصله ی شما از تی وی و سایز تی وی داره و اکثریت تفاوت رو نمیفهمن.
شما برای این قسمت از حرفهاتون منبع معتبر دارید یا صرفن نظر شخصیه؟
کدوم یکی از این ادعاهایی که میکنید تایید یا اثبات شده؟

خوب تکلیف بازی ای که رو ایکس ۱۴۴۰ اجرا میشه و رو اس ۹۰۰ روی تی وی ۱۰۸۰ چیه ؟
خوب به الطبع کسی که ۱۰۸۰ داره خروجی بهتری میگیره رو ایکس دیگه
شما برای این قسمت از حرفهاتون منبع معتبر دارید یا صرفن نظر شخصیه؟
کدوم یکی از این ادعاهایی که میکنید تایید یا اثبات شده؟
برای کدوم‌قسمت حرفم دقیقا؟
تحلیل شخصیه تماما از بررسی و مشاهده نقد های دیجیتال فاندری و ...و تجربه و علم‌شخصیم.از‌کلیت چیزی‌که تا الان‌بوده وگرنه گیرز ۵ و بردرلندز سریز اس هم‌درخشید.(کلا انریل انجین)
راجع به spec هم منبع دارم و همینطور در‌مورد تیوی
شما دقیق‌بگید کدوم‌قسمت تا دقیق‌با سورس معتبر پاسخگو باشم یا بگم تحلیل شخصی بنده هست.
در کل تا ۲ سال اینده چیزی معلوم‌نمیشه و کلا این‌داستان ها بستگی‌به‌دولوپر داره

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Legioner 2
ویدئو از دموی DirectML Super Resolution که Xbox Series X و S هم ازش پشتیبانی و استفاده میکنند
*ویدئو برای SIGGRAPH 2019 هست
داره اولش از انویدیا برای دستگاه ماشین لرنینگ تشکر میکنه
ماشین لرنینگ دو مدله شیدر کور و تنسرکور
شیدر کور تصویر مات میکنه ولی خب باعث افزایش بازدهی تو ریترسینگ میشه dlss 1
تنسرکور کیفیت تصویر رو خیلی بهتر میکنه نسبت به شیدرکور dlss 2
ایکس باکس از متد شیدر کور استفاده میکنه که مولتی پلتفرمه

داره اولش از انویدیا برای دستگاه ماشین لرنینگ تشکر میکنه
ماشین لرنینگ دو مدله شیدر کور و تنسرکور
شیدر کور تصویر مات میکنه ولی خب باعث افزایش بازدهی تو ریترسینگ میشه dlss 1
تنسرکور کیفیت تصویر رو خیلی بهتر میکنه نسبت به شیدرکور dlss 2
ایکس باکس از متد شیدر کور استفاده میکنه که مولتی پلتفرمه
البته این ویدئوییکه گذاشتم یکم قدیمی هست ولی درکل عملکردشون امیدوار کنندست با توجه به این که از اون وقت زمان زیادی گذشته باید پیشرفت زیادی کرد باشن
بیش از 97Tops هم قدرت پردازش عملیاتی کنسول هست که به نظرم بخاطر پردازش سبک تر سوپر رزولوشن نسبت به DLSS کافی باشه...
191872

آخرین ویرایش:
برای کدوم‌قسمت حرفم دقیقا؟
تحلیل شخصیه تماما از بررسی نقد های دیجیتال فاندری و ...
راجع به spec هم منبع دارم و همینطور در‌مورد تیوی
شما دقیق‌بگید کدوم‌قسمت تا دقیق‌با سورس معتبر پاسخگو باشم
قضاوت شما یا یک سری از وبسایت ها بر اساس بازیهای نسل جدیدیه که تعدادشون اندازه انگشت های دست هم نیست.
اینکه شما میگید gpu اورکلاک شده ps5 میتونه همانند xsx خروجی بده هم بر اساس همین چند عدد بازی ابتدای نسله.
اگر نخایم تا 1/5 - 2 سال دیگه منتظر بمونیم تا بهترین نتیجه گیری رو انجام بدیم، باید روی کاغذ این کنسول هارو باهم مقایسه کنیم. فکر میکنم در حال حاضر این خیلی منطقی تر باشه.
مثلن چندین وبسایت هم هستند که اورکلاک بودن ps5 رو در آینده مشکل ساز میدونن.
Sony PlayStation 5 vs the Xbox Series X: Why the PS5 Will Offer Less than 10.5 TFLOPs of Performance (Mostly) | Hardware Times
No, the PS5 won’t offer anywhere near the graphics performance of Xbox Series X: Navi benchmarks prove it
من در جایگاهی نیستم که بگم حرفشون درسته یا خیر ولی از نظر تکنیکی نتیجه گیریشون به نظر درست میاد. حالا ده ها عوامل دیگه هم میتونه معادلات و نتیجه گیریها رو تغییر بده ولی الان که تازه شروع نسله نمیشه چیزی رو به قطعیت گفت. حتی در مورد تفاوت بصری بین x و s هم این مورد صدق میکنه. خود مایکروسافت مشخصن تایید کرده که عمده اختلاف این دو در رزولوشن خاهد بود که میشه اینطور برداشت کرد که پس در آینده اختلافاتی فراتر از رزولوشن هم میتونن داشته باشن.
در مورد قابلیت های rdna2 هم صحبت های شما ققط به درد مصرف در تاپیک vs میخوره. amd که صاحب این تکنولوژی هست و دست بر قضا پردازنده های ps5 روهم تولید کرده، در کنفرانسش به طور واضح بیان کرد که این قابلیت ها به صورت انحصاری فقط بر روی کنسولهای xbox پشتیبانی خاهند شد و مایکروسافت هم این مورد رو تایید کرد. حالا شما یا هرکس دیگه نمیخاد این موضوع رو قبول کنه، چیزی از این واقعیت کم نمیکنه. خب قاعدتن همونطور که بالاتر هم گفتم در مورد عملیاتی شدن این قابلیت ها هم نمیشه با چند عدد بازی نتیجه گیری کرد.
هر بازی رو سریز اکس ۴ کی اجرا کنه سریز اس ۱۰۸۰ پی با همون ویژوال‌میده (بدون تکسچر‌پک ۴ کی که نیازی هم‌نیست براش،به همین دلیل هم حجم بازی کمتر میشه،همینطور با کیفیت سایه کمتر)
پس حالا یه بازی روی سریز اکس ۱۴۴۰ پی اجرا بشه تکلیف سریز اس چیه؟ میاد زیر ۱۰۸۰ پی بین ۷۲۰-۹۰۰ پی.
این مطلب فکت نیست. هیچکس هم نمیتونه ادعا کنه تمام بازیهای نسل قطعن با این ترتیب خاص رزولوشن هایی که شما بهش اشاره کردید اجرا خاهند شد.
از نظر فریم ریت هر دو کنسول یکی هستند (چون یه سی پی یو دارن و باتل نک ایجاد نمیشه)
افکت های نورپردازی/گرافیکی هم روی فریم ریت تاثیر دارن! که مربوط میشه به قدرت gpu یا حتی میزان رم...
سریز اس روی ۴کی تیوی هم کیفیتش مناسبه و تصویر اپ‌اسکیل‌میشه،این که چقدر نسبت به سریز اکس تفاوت رو‌بفهمید روی‌تی‌وی‌۴ کی‌،بستگی به چشم شما،فاصله ی شما از تی وی و سایز تی وی داره و اکثریت تفاوت رو نمیفهمن.
خلاف این ادعا بارها اثبات شده و از هر منظری تفاوت اجرای بازیها به صورت 4k native با 4k upscale برای هرچشمی که سالم باشه، کاملن قابل تشخیصه. حتی اگر بازی اولترا تکسچر هم نداشته باشه.
بیشترین عاملی که میتونه تا حدی این اختلاف رو کم کنه نه فاصلس و نه سایز تی وی. صرفن پردازنده تی وی ها هستند که وظیفه آپسکیل کردن تصاویر رو دارن. در حال حاضر هم تاجایی که من میدونم تلویزیون های سونی تو این مورد بهترین عملکرد رو دارن. با این اوصاف اگر کسی مثلن تلویزیون 4k ایکس ویژن رو داشته باشه، به خاطر پردازنده ضعیفتر این اختلاف بسیار بیشتر هم خاهد شد.

قضاوت شما یا یک سری از وبسایت ها بر اساس بازیهای نسل جدیدیه که تعدادشون اندازه انگشت های دست هم نیست.
اینکه شما میگید gpu اورکلاک شده ps5 میتونه همانند xsx خروجی بده هم بر اساس همین چند عدد بازی ابتدای نسله.
اگر نخایم تا 1/5 - 2 سال دیگه منتظر بمونیم تا بهترین نتیجه گیری رو انجام بدیم، باید روی کاغذ این کنسول هارو باهم مقایسه کنیم. فکر میکنم در حال حاضر این خیلی منطقی تر باشه.
مثلن چندین وبسایت هم هستند که اورکلاک بودن ps5 رو در آینده مشکل ساز میدونن.
Sony PlayStation 5 vs the Xbox Series X: Why the PS5 Will Offer Less than 10.5 TFLOPs of Performance (Mostly) | Hardware Times
No, the PS5 won’t offer anywhere near the graphics performance of Xbox Series X: Navi benchmarks prove it
من در جایگاهی نیستم که بگم حرفشون درسته یا خیر ولی از نظر تکنیکی نتیجه گیریشون به نظر درست میاد. حالا ده ها عوامل دیگه هم میتونه معادلات و نتیجه گیریها رو تغییر بده ولی الان که تازه شروع نسله نمیشه چیزی رو به قطعیت گفت. حتی در مورد تفاوت بصری بین x و s هم این مورد صدق میکنه. خود مایکروسافت مشخصن تایید کرده که عمده اختلاف این دو در رزولوشن خاهد بود که میشه اینطور برداشت کرد که پس در آینده اختلافاتی فراتر از رزولوشن هم میتونن داشته باشن.
در مورد قابلیت های rdna2 هم صحبت های شما ققط به درد مصرف در تاپیک vs میخوره. amd که صاحب این تکنولوژی هست و دست بر قضا پردازنده های ps5 روهم تولید کرده، در کنفرانسش به طور واضح بیان کرد که این قابلیت ها به صورت انحصاری فقط بر روی کنسولهای xbox پشتیبانی خاهند شد و مایکروسافت هم این مورد رو تایید کرد. حالا شما یا هرکس دیگه نمیخاد این موضوع رو قبول کنه، چیزی از این واقعیت کم نمیکنه. خب قاعدتن همونطور که بالاتر هم گفتم در مورد عملیاتی شدن این قابلیت ها هم نمیشه با چند عدد بازی نتیجه گیری کرد.

این مطلب فکت نیست. هیچکس هم نمیتونه ادعا کنه تمام بازیهای نسل قطعن با این ترتیب خاص رزولوشن هایی که شما بهش اشاره کردید اجرا خاهند شد.

افکت های نورپردازی/گرافیکی هم روی فریم ریت تاثیر دارن! که مربوط میشه به قدرت gpu یا حتی میزان رم...

خلاف این ادعا بارها اثبات شده و از هر منظری تفاوت اجرای بازیها به صورت 4k native با 4k upscale برای هرچشمی که سالم باشه، کاملن قابل تشخیصه. حتی اگر بازی اولترا تکسچر هم نداشته باشه.
بیشترین عاملی که میتونه تا حدی این اختلاف رو کم کنه نه فاصلس و نه سایز تی وی. صرفن پردازنده تی وی ها هستند که وظیفه آپسکیل کردن تصاویر رو دارن. در حال حاضر هم تاجایی که من میدونم تلویزیون های سونی تو این مورد بهترین عملکرد رو دارن. با این اوصاف اگر کسی مثلن تلویزیون 4k ایکس ویژن رو داشته باشه، به خاطر پردازنده ضعیفتر این اختلاف بسیار بیشتر هم خاهد شد.
ببین دوست عزیز من نگفتم میتونه در حد سریز اکس خروجی‌بده،والا فعلا که خیلی‌جاها خروجی‌بهتریم‌داده و خیلی جاها هم برعکس! کلا زوده واسه ی نتیجه گیری خیلی بستگی به دولوپر ها داره و دوکیتها...سریز اکس توی قسمت ری تریسینگ احتمالا بهتر عمل‌میکنه به دلیل کامپیوت یونیت های بیشتر.در‌کل ۲ ترافلاپس‌فاصله یه لول روی رزولوشن میتونه تاثیر بذاره...همه ی‌اینها رو زمان مشخص‌میکنه و شخص‌بنده طرفدار‌جفت کنسولهام.ممکنه ssd پی اس‌فایو هم جادو کنه فعلا چیزی‌معلوم‌نیست تمام صحبت های منم از روی مشاهداتم تا کنون بوده و از دیجیتال فاندری معتبر تر‌نداریم.حالا روی کاغذ هر چی‌میخواد‌نوشته بشه مهم ته قصه است که ما میبینیم و کلا تفاوت این دو کنسول در این نسل زیاد‌نیست،شما دنبال گرافیکی به سمت پی سی هدایت بشو?
۱۰۰ درصد میتونه تفاوت بیش تر از رزولوشن هم‌بین‌اکس و اس‌باشه در اینده ولی‌روی تیوی ۱۰۸۰ پی‌خبری‌نیست به چشم‌نمیاد.افکتهایی مثل شدو،تکستچر و رزولوشن به شدت روی میزان مصرف رم تاثیر گذار‌هستند،خیلی از اینها توی‌رزولوشن ۴‌کی معنی‌بیستری پیدا میکنه و سریز اس مهندسیش برای کنسول ۱۰۸۰ پی تا نهایت ۱۴۴۰ پی کافیه سخت افزارش،۴کی و ری تریسینگ خیلی زور میگیره از کارت گرافیک.ممکنه خیلی از‌بازی ها روی اس ری تریس نخوره ولی هیچ دستگاه ۳۰۰ دلاری باهاش نمیتونه رقابت کنه،فریم ریتشون یکی خواهد بود توی اکثر بازی ها این از سی پی یو مشخصه و کلا این‌نسل بحث ۶۰ فریم و به بالاست.
قابلیت هایی که میگی انحصاری و‌ازش‌دم‌میزنی یکیش vrr هست،ایا همه تی‌وی مونیتوری‌دارن که vrr رو ساپورت‌کنه؟ قرار نیست توی ایمیج کوالیتی بازی کاری کنه که! و‌ جالب اینه سونی هم قراره‌در‌اپدیت‌های اینده پی اس‌فایو‌این‌قابلیت‌رو به کنسولش اضافه کنه،جفت جی پی یو ها rdna2 هستند و بازم جنبه تبلیغاتی مایکروسافت و دایرکت ایکس التیمیت هست اینا...کلا سونی api متفاوتی استفاده میکنه و مهندسی‌کنسولش هم‌فرق داره،در کل وارد بحث مقایسه نمیخوام‌بشم‌چون هیچی الا‌ن معلوم‌نیست.
اصلا مهم‌نیست که شما بخوای قبول کنی یا من،من تحلیل شخصیم رو از مشاهدات تاکنون گفتم‌بهتره‌یکم‌فن‌بوی‌بازی‌رو‌بذاری‌کنار‌رگ‌غیرتت کلفت نشه و اول از همه پست های منو درست بخونی نه با قصد و‌غرض‌بخوای اتک‌بزنی? واقعیت تا‌کنون رو‌مشاهده کنی،اینده رو‌هیچ‌کس‌خبر‌نداره و واسه‌همین جذابه.
بیشترین چیزی‌که‌میتونه تفاوت ۴ کی‌نیتیو‌رو‌مشخص‌کنه دقیقا فاصله و‌ سایز صفحه نمایشه،هیچ انجین اپ اسکیل تیوی‌نمیتونه جادو کنه,اگر تیوی فور کی همراه دیوایسی که بهت ۴ کی‌نیتیو داره میده داری تست کن خودت
فعلا بهترین تیوی ها دست اولد ال جی هست و وسلام.مثلا ۳ متری تیوی ۵۰‌اینچی‌بشین ۴کی بده بهش ۱۰۸۰ هم بده،عقاب هم‌باشی نمیتونی متوجه بشی،همونو‌بشین‌نیم‌متریش همه چیز واضح میشه.
چارتی که گذاشتم جای بحثی که‌سالها قبل تمومش‌کردم توی همین سایت رو باقی‌نمیذاره.
در‌کل یه‌بار‌دیگه پست های من‌رو‌درست‌بخون،فکت که صادر‌نکردم‌گفتم‌نسبت‌به تجربم و علمم و مشاهداتم از موثق ترین سورس این موضوعات یعنی DF این حرفها رو زدم و اینده معلوم‌نیست،و کلا بحث vs وجود نداره واسه من چون زور کنسول مشتریشو‌تعیین‌نمیکنه بازی‌انحصاری‌و سرویس هایی که ارائه میدن فن بیس خودشون رو داره،شخص بنده واسه ی یه فورتزا با سریز اکس‌نیاز دارم‌کنار پی اس فای‌و به همین سادگی و گیم‌پس!!!
زیاد به امار ارقام هم توجه نکن وگرنه قرار بود cell پی اس‌تیری هم بترکونه ولی در عمل ۳۶۰ توی‌مولتی پلتفرم ها لولش‌کرد.
سریز اس حدود نصف‌پهنای باند اکس رو‌میده،شما رزولوشن اکس رو‌نصف‌کن میشه حداکثر خروجی اس! و تکستچر پکی‌که اولترا هست و توی ۴ کی استفاده میشه رو‌حذف‌کن میبینی رم‌اضافیم به کار اس نمیاد‌دیگه،به همین‌سادگی! کامپیوت یونیتش‌کمتره؟ اوکیه چون قراره رفلکشن های ری‌تریسینگ‌رو توی رزولوشن پایین تر‌و‌کیفیت کمتری اجرا کنه! چون اصلا روی‌تی وی ۱۰۸۰‌پی‌خیلی‌چیزا به چشم نمیاد! پس سریز اس مسیرش و قیمتش مشخصه و فوق العادست!
همینطور دایرکت ایکس ۱۲ واسه وان میخواست جادو کنه ولی تا ته نسل جلوی پی اس ۴‌زانو‌زد.
پ ن:در کل‌حس‌میکنم بیشتر فاز گرفتی رو حرفام من دنبال جدل و‌اثبات‌چیزی‌به کسی‌نیستم و نیازیم ندارم بهش بعد۱۵ سال عضویت توی بازی سنتر،یه قسمت نظراتمون سو هم‌بود که تیوی هست و من بازم منکر کیفیت رنگ uhd نمیشم! یا اچ‌در ار و واید کالر گمت،ولی بحث رزولوشن خالیه که توی چارت واست مشخص‌کردم.
در کل امیدواریم زور‌زیادی‌از‌هر‌دو اکس باکس ببینیم

پ ن:کسی که دنبال گیر و پیتوک گیریه و میخواد وارد بحثی چالش بر‌انگیز بشه‌زشته غلط املایی فاحش داشته باشه! غلط تایپی نه هاااااا،غلط املایی یعنی سواد،مطالعه،حافظه و دقت.
When A 4K TV Looks Just Like A 1080p TV
? 4FC32773-F65D-4C4B-9633-E9CDE47ECD79.png

آخرین ویرایش:
یه شایعه سمی پخش شده که انگار مایکروسافت میخواد قیمت گلد رو افزایش بده! ۶ماه ۶۰دلار!!! WTF واقعا؟!
اصلا منطقی بنظر نمیرسه

اگه درست باشه بنظرم بخاطر اینکه اونایی هم که فقط از گلد استفاده میکنه رو بکشونن سمت گیم پس آلتیمیت...
متاسفانه با اینکار ارزش گیم پس هم میبرن زیر سوال!
امیدوارم اشتباه باشه و دوباره گند نزنن به این اعتباری که تو این مدت کسب کردن

آخرین ویرایش:
یه شایعه سمی پخش شده که انگار مایکروسافت میخواد قیمت گلد رو افزایش بده! ۶ماه ۶۰دلار!!! WTF واقعا؟!
اصلا منطقی بنظر نمیرسه

اگه درست باشه بنظرم بخاطر اینکه اونایی هم که فقط از گلد استفاده میکنه رو بکشونن سمت گیم پس آلتیمیت...
متاسفانه با اینکار ارزش گیم پس هم میبرن زیر سوال!
امیدوارم اشتباه باشه و دوباره گند نزنن به این اعتباری که تو این مدت کسب کردن
کاملا غیر منطقیه و خنده داره این شایعه :D یعنی ماهی ۱۵ دلار ! یعنی اکانت گلد هم قیمت گیم پس آلتیمیتی بشه که خودش شامل گلد هست!

عذر میخام، صحبت هاتون غیر منسجم هست و من توانایی پاسخگویی بهش رو ندارم.
فقط این چارتی که گذاشتید چه ربطی به آپسکیل داره؟
من دوباره نوشته خودمو کپی میکنم. اینبار کمی بیشتر دقت کنید:
هر تی وی پردازنده با تکنولوژی خاص خودش رو برای آپسکیل کردن داره و در بهترین حالت هم تفاوت اجرای بازیهای آپسکیل شده به 4k در قیاس با 4k نیتیو قابل تشخیصه. انقدر این اختلاف بدیهیه که حتی بحث کردن دربارش هم خنده داره. در حالت عادی این تنها وظیفه تی وی هست که تصاویر فول اچ دی رو به 4k تبدیل کنه و البته کیفیت تصویر آپ اسکیل شده در هر تی وی با دیگری متفاوته
حتی بعضن بودند تی وی هایی که در تصاویر نیتیو عملکرد بسیار خوبی داشتند ولی در آپسکیل از دیگر رقبا ضعیفتر بودند. اگر دسترسی به تی وی 4k ندارید تا خودتون تست کنید میتونید از ده ها مطلبی که در مورد آپسکیل در سطح اینترنت وجود داره استفاده کنید.

نسل قبل فرق ps4 pro و ps4 slim یا xbox one و one x فقط فقط در حد رزولشن بود
یک جاهایی تکسچرها فرق می کرد که به نظرم اصلا محسوس نبود ارزش هزینه هم نداشت
ولی من این نسل میترسم تفاوت سری اس و ایکس (رزولشن رو کار ندارم فقط تکسچر) بیشتر بشه خصوصا در ray tracing که نمی خوام بازی‌هایی مثل rdr3 و gta vi (:(() رو بدون منظره‌های زیبا تجربه کنم مگرنه در اینکه سری اس کم نمیاره همه‌ی بازی‌ها نسل نه رو بدون مشکل اجرا میکنه شکی نیست

• Like
Reactions: reach usa
بچه ها هیچ راهی نیست دسته رو بی سیم به PC وصل کرد؟

Sent from my moto g(9) plus using Tapatalk
اضافه کنم حواست باشه دانگل بلوتوث ورژن 4 به بالا باشه، قدیمی تر کانکت نمیشه.
دانگل اصلی وایرلس خودش هست که اونم اینقد قیمتش بالاس در هیچ صورتی ارزش خرید نداره :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or